عجله نكنيد دوست من مطمئنا شما را راهنمايي خواهند كرد اگر وقفه ايجاد شده بخاطر اين است كه مطالب منسجم و علمي تري را براي شما فراهم كنند
پس منتظر راهنمايي اقاي مدير باشيد
نمایش نسخه قابل چاپ
عجله نكنيد دوست من مطمئنا شما را راهنمايي خواهند كرد اگر وقفه ايجاد شده بخاطر اين است كه مطالب منسجم و علمي تري را براي شما فراهم كنند
پس منتظر راهنمايي اقاي مدير باشيد
سلام
مهتاب جون
به نظرم مشکلت مشکل همه ماست احتمالاهمسرت اضطراب این داره نتواند تو راضی کند نسبت به این مسله حساسیت نداشته باش و تو هم در ان مکان او را تنها نگذار اگر دیدن انها برات سخت است به حرف وادارش که از چی خوشش می اید در مورد خواسته های خودت و خودش هر چی حرف بزنید پشیمان نمیشی.
ممنون دوست عزیز
اما همانطور که گفتم من کارمندم نمی تونم هرشب تا ساعت 3 نصف شب بیدار بمانم و صبح ساعت 6 برم سرکار
من هنوز هم منتظر راهنمایی مدیر محترم سایت هستم
سلام به نظر من عدم تمکین زن یکی از علل اصلی می باشد.
مهتاب جان سلام
يك سئوال براي من به وجود آمده كه دوست دارم به من جواب دهي.
همانطور كه گفتي شما شاغليد و ساعت 6 صبح سر كار مي رويد و قاعدتاً بايد شب زود بخوابيد و احتمالاً آخر هفته براي همسرتان وقت آزاد داريد. سئوال من اين است كه نحوه ساعت كاري شوهر شما به چه صورت است. آيا ايشان هم مثل شما سر كار مي روند يا اينكه صبحهها ديرتر بيدار مي شوند.
بهتر است وضعيت ايشان را براي ما و دوستان شرح دهيد تا در مورد ايشان پيشنهادهايي را ارائه كنيم. اين طور كه مشخص است شما براي ايشان چيزي كم نگذاشته ايد. به نظر من وقت آن است كه همسرتان را وادار از پيروي از شرايط شما كنيم.
منتظر جواب شما هستم.
با تشکر از توجه شما
متاسفانه شوهر من در حال حاضر بیکار است و علی رغم پیگیری هنوز موفق به یافتن شغل نشده بنابراین بیشتر اوقات خانه است
سلام مهتاب جان
با اين مسئله اي كه عنوان كردي،مشخص است كه بهتره به جاي اين همه مشاوره در مورد ديدن فيلم شوهرت، فكري براي كار ايشان بكني ، اين مشكل خود به خود حل خواهد شد. آنوقت ديگر ايشان بيكار نيستند كه فرصت براي ديدن چنين فيلمهايي داشته باشند و همانند خود شما به خاطر زود بيدار شدن صبح،مجبورند شب زود بخوابند و بر روي زندگي خود مثل خود شما برنامه ريزي كنند.
سعي كنيد رويه زندگي ايشان را تغيير دهيد.
با سلام
من بعنوان یک مرد متاهل چون خودم هم همچین مشکلی دارم
این رو در کوتاهی خانمها می بینم علت اصلیش همسرم هست
ن عادت خیلی بدی کردم از خودم متنفرم ولی نمیدونم چیکار کنم
جوابهمای شما رو از طرف دوستان خوندم به نظرم بعضی درست بودنند ممنون
سلام علي آقا
مي شه بگين خانمها چيكار كنن تا آقايون دست از اين كارشون بردارن
حداقل چون شما اينجا هستين زبان آقايون باشين و راهنمايي كنين ممنون مي شم اگه
اين لطف رو در حق خانمها انجام بدين