RE: مشکلات من با اقایان !
بالهای صداقی گرامی
1:قطعا از خود مفهوم توجه دیگران نسبت به خودم ناراحت نیستم اما این توجه اقایون بخاطر فقط ظاهر وگرنه
کسی که نمیدونه حقیقتا من کیم و چیم برای چی باید پیشنهادات اینطوری بده از این ناراحتم بله.
2:بله درسته (اخه با خودم فکر میکنم هرطوری بگم نه بالاخره طرف ناراحت میشه )
1- می شه بگید پدر و مادر و خواهر و برادرانتون در چه رشته ای تحصیل کردن و خودتون الان چی می خونید؟
2- اگر قرار باشه به خانوادتون جنسیت بدید، اون رو زن توصیف می کنید یا مرد؟
3- شما فرزند چندم هستین؟ و خواهر یا برادرانتون چه سنی دارن؟
4- در کودکی چه مباحثی رو مطالعه می کردید؟ هیچ وقت حالات بچه گانه یا احساسی داشتید؟ با این حالات شما چطور برخورد می شده؟
گفتید: "نمیتونستم از شوق و علاقه ام نسبت به بعضی چیزها به ایشون بگم چون مطمئن بودم براش جذابیتی نداره"
چی بود که فکر می کردید برای ایشون جذابیتی نداره؟ (مباحثی علمی بود یا ؟؟)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک انسان
بالهای صداقی گرامی
1:قطعا از خود مفهوم توجه دیگران نسبت به خودم ناراحت نیستم اما این توجه اقایون بخاطر فقط ظاهر وگرنه کسی که نمیدونه حقیقتا من کیم و چیم برای چی باید پیشنهادات اینطوری بده از این ناراحتم بله.
خوشحالم که خودتون به این امر واقفید که توجه آقایون به خاطر ظاهر هست :104::104:
پس جای نگرانی نیست کسی که هدف و نیت پیشنهاد دهنده را می داند گول نمی خورد
چقدر در این تالار مراجعانی نا آگاه از این نکته که فرمودی آمدند(خصوصا دختران) و ابراز کردند پسری بهشون ابراز توجه کرده و پیشنهاد داده و مابقی ماجرا که خودت می دونی....
حالا هرچی مدیران و بقیه دوستان مشاوره می دهند و نکات مهم جهت شناخت می دهند و معیارهای اساسی و درست ازدواج را بیان می کنند باز مراجع بدون تفکر و اندیشیدن به نکات قابل تامل و بررسی جهت گرفتن تصمیم درست حرف خودش را میزند و به بقیه هم اعتراض می کند که من احساسم را دخیل نمی کنم و صرفا دارم رابطه عادی برقرار می کنم مثل همه ی روابط انسانها
حال هرچه مدیران می گویند عزیز دل این ره که میروی به ترکستان است کو گوش شنوا
2:بله درسته (اخه با خودم فکر میکنم هرطوری بگم نه بالاخره طرف ناراحت میشه )
و اما در مورد این نکته جای اندیشیدن داره که راهکار صحیحی در پیش بگیرید
که مطمئن هستم باهمفکری همه ی دوستان می توانیم راهکاری پیدا کنیم که هم مناسب شما باشد و هم مثال شود برای سایرینی که این مشکل را دارند:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *nadia*
1- می شه بگید پدر و مادر و خواهر و برادرانتون در چه رشته ای تحصیل کردن و خودتون الان چی می خونید؟
2- اگر قرار باشه به خانوادتون جنسیت بدید، اون رو زن توصیف می کنید یا مرد؟
3- شما فرزند چندم هستین؟ و خواهر یا برادرانتون چه سنی دارن؟
4- در کودکی چه مباحثی رو مطالعه می کردید؟ هیچ وقت حالات بچه گانه یا احساسی داشتید؟ با این حالات شما چطور برخورد می شده؟
گفتید: "نمیتونستم از شوق و علاقه ام نسبت به بعضی چیزها به ایشون بگم چون مطمئن بودم براش جذابیتی نداره"
چی بود که فکر می کردید برای ایشون جذابیتی نداره؟ (مباحثی علمی بود یا ؟؟)
1:خودم عمران بابام فنی مامان تجربی برادرم ریاضی
2:هم زن هم مرد متشکل از وجود هردوست
3:اول برادرم از من 1 سال کوچیکتر
4:زندگینامه های افراد معروف مخصوصا علمی ها و ستاره شناسی
بله این حالات و داشتم چون من زیاد احساساتم و ...بروز نمیدم طبعا برخورد خاصی هم باهام نمیشده
بالهای صداقت عزیزم
اگر شما هم نظرتون و بگین ممنون میشم
چه خوبند مردمانی بی ادعا ...:72:
بابت دیرکرد عذر می خوام
به نظر من حالت غالب در خانواده شما بیشتر مردانه و منطقی هست . اغلب در خانواده هایی که خیلی
رشته های تحصیلی به سمت فنی و ریاضی گرایش پیدا می کنه همه چیز بیشتر منطقی و کمتر احساسی پیش می ره. البته اینها تجربه و نظر من هست.
یعنی به گونه ای بار اومدید که حالت منطقی بودن به دلیل فضای محیط
در شما بیشتر اجازه بروز پیدا کرده و ولو اینکه والدین بروز احساسات رو در خانواده سرکوب هم نکرده باشند این حالت به صورت ناخود آگاه در شما شکل گرفته .
در نهایت این طور فکر می کنم که شما فرد حساسی هستید ولی بروز نمی دید و در واقع خودتون هم فکر می کنید
که خیلی واقع گرا، منطقی و بدون احساس وابستگی هستید و در واقع اونی که بیشتر ناراحت می شه در حین
قطع روابط شما هستید نه آقایون !
ممکنه این نظر من درست و یا غلط باشه، اما بیشتر روی این موضوع فکر کنید که :
چرا احساساتتون رو بروز نمی دید؟ آیا چیزی شما رو به عدم بروز احساسات رسونده؟ ریشه رو پیدا کنید. به عنوان مثال گاهی جامعه می تونه باعث این دید در ما بشه (فقط خانواده نیست)، مثلاً ما در کودکی می شنویم که زن ها حساس هستن و شکست های عشقی اونها رو می بینیم
بنابراین در ناخودآگاهمون بی دلیل ثبت می شه که "زن = ضعف، شکست و مرد= قدرت ، موفقیت" در نتیجه
حالات و رفتار منطقی بیش از حد و مردانه رو در خودمون تقویت می کنیم!
دلیل اینکه بیشتر از افراد سن بالا خوشتون میاد می تونه این باشه که این دسته از مردان منطقی تر و پخته تر
نسبت به یک پسر جوان عمل می کنند و زود احساساتی نمی شن .
در کل به نظرم ریشه این منطقی بودن زیاد و عدم بروز احساسات رو اگر پیدا کنید بسیاری
از جواب ها رو هم خواهید یافت
سعی می کنم زودتر سر بزنم خانمی :46: :43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک انسان
با سپاس خانم نادیا:72:
با سلام
در موارد مشابه از گزينه تشكر در ذيل پستها استفاده فرماييد.
با تشكر