RE: به همسرم خیانت کردم و الان پشیمونم.
مرسی از راهنماییهای خوب شما خوبان. راستش امروز گاوم زاییده. از فردا باید برا 15 روز به شرق ایران برم. و این کارم رو سخت تر می کنه. از طرفی به داداشش گفتم و تا حدودی جریان رو بهش توضیح دادم. اون هم پیشنهاد کرد که چند روزی صبر کنم تا اوضاع آرومتر شه. بهر حال هر کسی خربزه می خوره پای لرزش هم میشینه. با امید اینکه این روزهای سیاه رو پشت سر بذارم.
تو این فاصله از دادن اس ام اس و ابراز عشق و دلتنگی و پشیمونی غفلت نکنید .
.
راستش به نظرم اصلا جواب نمیده. اون نسبت به من خیلی بی اعتماد شده و من منتظر آینده هستم.
شما انتظار پاسخ از سوی ایشان را نداشته باش و این که جواب بده ، بلکه از دل و جان احساست را منتقل کن ( یک طرفه ) با شناختی که از روحیه خانمهای آسیب دیده اینچنینی پیدا کرده ام اگر شما ساکت بمانید بیشتر فاصله ایجاد می کنه و تصور این که واقعاً وی را دوست نداشته و هوای دیگری در سر داری را تقویت می کنه و این تصور که شاید بدت نیامده چنین قهری پیش آمده .
پس بدون نگرانی اسم ام اس را فراموش نکن ( تا وقتی شرایط برای حضوری نزدش رفتن فراهم میشه نباید ساکت بمانی ).
.
حتما این کار رو می کنم. اما فکر نمی کنم جواب بده. اون همش به جدایی و طلاق فکر می کنه. دیگه حاضر به ادامه زندگی با من نیست. من دلم براش تنگ شده. دوسش دارم. اما اگه دوسم نداشته باشه خیلی ادامه زندگی برام سخت می شه. واسم دعا کنید.
دوست عزیز به نظرم شما در نهایت ناامیدی فقط در انتظار فرداها هستی
[quote=فرشته مهربان]
ش[color=#006400] با شناختی که از روحیه خانمهای آسیب دیده اینچنینی پیدا کرده ام اگر شما ساکت بمانید بیشتر فاصله ایجاد می کنه و تصور این که واقعاً وی را دوست نداشته و هوای دیگری در سر داری را تقویت می کنه و این تصور که شاید بدت نیامده چنین قهری پیش آمده .:104
فرشته مهربون کاملا درست گفتن الان که همسرتون از شما بی خبره به مراتب حالش خیلی بدتر از موقعیه که شما بهش اس ام اس بدید. بالاخره شما کار بدی کردی و قبول هم داری که باید تاوان بدی و تاوانشم همینه که جواب اس ام اس و محبتتون رو اول کار دریافت نکنید
غرورتون رو زیر پا بگذارید و هر چه زودتر اقدام کنید ممکنه یه وقت دیر بشه و ایشون در تصمیمش جدی بشه.
موفق باشید:72:
همین الان به جای به فکر چه کنم چه کنم باشی حتی اگه شده یک بلیت رفت و بر گشت یک روزه بگیری بلند شو اول از همه دو رکعت نماز بخوان و اگه واقها از کردت پشیمانی از ته دل از خداوند طلب بخشش کن و به خدایت قول بده که هیچ گاه تحت هیچ شرایطی تا زمانی که سایه زنت بالا سرت و بهت اعتماد کرده و پشتش را به پشتت تکیه داده و...به همسرت خیانت نخواهی کرد حتی هرچند کوچک باشه و بعد ازش کمک بخواه چرا که فقط اون مشگل گشای هر گره ای(به شرطی که ما گامی برای رفعش برداریم)>بعد از این کار یک هدیه مناسب و دسته گل بگیر و برو پیش همسرت و رک و راست رو در رو دست هایش را بگیر دستت و ازش خالصانه معذرت بخواه:316: و بهش بگو تحت هیچ شرایطی حاضر نیستی از دستش بدی و ازش بخواه که ببخشتت و هر حرف دیگری که داری بهش بزن.
مطمئن باش وقتی از خدا کمک خواستی و عاجزانه در تلاشی او هم بهت کمک خواهد کرد.
امااااااااااااااااااااااا اگر خدا کمکتکرد و باز همه چی روبراه شد و اعتماد همسرت را جذب کردی به ما بگو چند درصد از خودت مطمئنی که خوشی نزنه زیر دلت و باز فیلت یاد هندستون کنه؟به قول یک دوست اگه با هرکسی روراست نیستی حداقل با خودت رو راست بااااااااااااااااش.:305:
راستی یه چیزی یادم رفت بگم
گفته بودی خانمت بارداره. پس الان شرایط روحیش هم حساسه و هم ممکنه با قبل فرق کرده باشه. مثلا دوست من در دوران بارداریش همسرش و که می بینه استرس و اضطراب می گیره و الان 7 ماهه که شوهر دوستم بدون اینکه متوجه بشه از دور خانمش و می بینه
خواستم بگم روحیه زن در این دوران حساس می شه زودتر به دادش برس و از تنهایی درش بیار. در ضمن به خاطر گذشته و همچنین بارداریش ممکنه تغیراتی هم کرده باشه مواظب باش و صبور. و از به در بسته خوردن خسته نشو.
منتظر خبرای خوش ازتون هستیم :72:
راستش من خیلی فکر کردم. به خودم و همسرم و زندگیمان و گذشته و حال و آینده مان. اینکه من جرا اینکار رو کردم و از این کارم چی می خواستم. من و همسرم مشکلانی داریم و اشکالاتی. همسرم علیرغم اینکه زندگی خوبی داریم اما همیشه معترض هست. روزی نیست که بخاطر هیچ و پوچ دعوام نکنه. این شده عادتش. کلا بسیاری از روحیاتش خشن هست و من نیاز به محبت دارم. نه اینکه دوستم نداشته باشه، من درسته که کار بدی انجام دادم اما به خدا حتی دست طرف رو هم نگرفتم. من فقط از احساسات عاشقونه شون خوشم میومد. از اینکه به من و احساسم احترام میذاشتند راضی میشدم. کاری که همسرم برام انجام نمیده. همسرم احساس میکنه نباید به مردا رو داد و از این دست افکار.... به خدا من مرد زندگی و اهل و عاشق خانواده بوده و هستم. اگر دوباره به هم رسیدیم حتما باید بریم مشاوره.
خدا رو شکر که این همه اهل خانواده هستید و متوجه اشتباهات هم هستید.
بهترین کار و انجام می دی اگه به مشاور برید از دید من یه زن یا مرد تحت هیچ شرایطی حق ندارن به هم خیانت کنن حتی در نهایت کمبود عشق و عاطفه. اما خب واقعیت اینه که هر ادمی به عشق نیاز داره و کمبودش ممکنه اونو به این جا که الان شما رسیدی برسونه. بازم جای شکرش باقیه که پشت پا به زندگی خودت نزدی و بری دنبال رفیق بازی.
کاش همسرتون قدردتون و بدونه و از خطاتون بگذره. این که این همه زندگیتون ودوست دارید عالیه راه برای جبران هست.:310:
حتی شما به راحتی می تونید همسرتون وادار به محبت کنید اون یه زنه و سرشار از این نیاز شاید اونم راه و بد رفته. یه مشاور خوب به راحتی می تونه شما رو در مسیر زندگی صحیح بیاره.
موفق باشید:72: