RE: با همسرم بعلت رابطه داشتن با زنان دیگر به مشکل برخوردم
ممنون باران جان
منتهی من از ایشون میخوام که بریم بیرون خرید ایشون هم میگه باشه ولی امروز و فردا میکنه من تابستان سال گذشته فقط یک مانتو خریدم بعد دیگه گفت وقت ندارم کار دارم میدونی کسی که شاغل هست نمیتونه منتظر بشه تا ایشون شاید زمانی بخواد ( تا نخواد کاری انجام نمیده ) چیزی بخره .
بطور مثال کفشم خراب شد خیلی صبر کردم تا مجبور شدم خودم برم خرید اگر هم خیلی درخواست کنم میاره یه پولی میده و میگه من وقت ندارم خودت برو بخر
قیمت تمام مانتوها رو میدونه قیمت کفشها رو و قیمت کیف ها رو - با من که خرید نمیاد ولی از کجا میدونه شما باشید چه فکری میکنید ؟
جالب که یه مدتی با کسی هست خسته که میشه یادش میفته که زندگی داره -
من پیش دیگرون خودم شاد نشون میدادم مخصوصا پیش خانواده ش اونها فکر میکنه ما خیلی خوشبختیم تا حسودی هم میکنن ولی نمیدونن که تمام چیزهایی که میخرم و میپوشم رو از حقوق خودم هست .
ولی دیگه خسته شدم میخوام طبیعی باشم یعنی می خوام دیگه الکی بگو و بخند نکنم .
خیلی بهش مهربونی کردم ولی اون سوء استفاده کرد . یک هفته بود که باهاش حرف نمیزدم بخاطر اخرین ارتباطش و پرخاشگری جدیدش - ولی دو روز امده و مهربانی میکنه و میخواد حرف بزنه فکر میکنم خانوادش میخوان بیان تهران بخاطر همین هست ( اخه خانوادش میخوان بیان فکر نمیکنن که من شاغلم باید از قبل بدونم زمان که سرکارم زنگ میزنن و میگن ما نیم ساعت دیگه خونه شمائیم در حالی وقتی میخوان راه بیافتند تا تهران 8 ساعت راه هست جالبه نه ؟ )
ولی من هیچوقت تربیت خانوادگیم این اجازه رو بهم نمیده که به مهمان بی محلی یا کم محلی کنیم . اخلاق منم اینطوریه حتی اگر مهمانم خیلی درحقم بدی کرده باشه نمیتونم بدی کنم . خدا بر همه چیز حاکم هست
RE: با همسرم بعلت رابطه داشتن با زنان دیگر به مشکل برخوردم
ظاهرا شما در زن بودن و خانمی کردن چیزی برای همسرتون کم نذاشتید اما یه کم همسرتون بی توجهه.
بهش هشدار جدی بدید که اگه بخواد به این روابطش ادامه بده شما ترکش خواهید کرد. نمی دونم شوهر شما جزء کدام دسته از اقایانه: بعضی از اقایون واقعا به خاطر از دست دادن همسر و زندگیشون دست به این کار نمی زنن ویا سعی در ترکش می کنن. بعضیا هم واقعا از خدا هم نمی ترسن متاسفانه و براشون چیزی مهم نیست. امیدوارم همسر شما جزو گروه اول باشه.
ظاهرا قبح این کار براش از بین رفته بهش یاداوری کن که چقدر این کار زشته و احیانا اگر کسی از اعضای خانواده خودش بفهمند دیگه چه فکری در مورد ایشون می کنن.
رفتن دو نفری پیش مشاور هم خیلی خوبه اما می دونم می تونید برید یا نه.
موفق باشید:72: