RE: چکار کنم شوهرم یار و همراهم بشه؟؟
نقل قول:
اگه شما چند بار بعضی از مهمونیها رو نرید و اتفاقا علت نرفتن و برای صاحبخانه نرفتن شوهرتون بگویید (البته مهمونیای خودمونی مثل داداش و خاله و...) عکس العمل همسرتون چیه؟
فکر نکنم براش مهم باشه . اگه بگم تقصیر تو بود که نرفتیم میگه خب تو میرفتی من که زندانیت نکرده بودم.تو با من چیکار داری دوست داری برو .ضمن اینکه ما خیلی کم مهمونی دعوت میشیم فرصت کمی پیش میاد تا همه ی مسیرهارو امتحان کنم.چون با این اخلاق شوهرم آشنای رفت و آمدی خاصی نداریم.
نقل قول:
مثلا مقابله به مثل چطور؟ شما هم مهمونیای طرف همسرتون و نرید؟
خودم هم این راه به ذهنم رسیده بود.ولی آخه از طرف همسرم مهمونی پیش نمیاد !!!
مگر اینکه شهر اونا باشیم که بخوام همراه مادر شوهرم اینا برم اونموقع هم اگه بگم نمیام پیش مادر شوهرم اینا خراب میشم و چون رابطه خوبی باهاشون دارم نمیخوام رابطم باهاشون خراب شه.
در ضمن من خودم عاشق مهمونی هستم!! و با خودم میگم حالا که بعد عمری یه فرصتی برای مهمونی رفتن پیش اومده نباید از دست بدمش !!!
RE: چکار کنم شوهرم یار و همراهم بشه؟؟
اسمان ابی عزیز منم گفتم نظرم کارشناسانه نیست. بله کاملا قبول دارم که مقابله به مثل با اقایان محترم اصلا جواب نمی ده. اما خود من در زندگی گاهی کم میارم وقتی می بینم هیچ راهی جواب نمی ده کاملا به صورت غیر مسقیم رفتارهای خودش و تکرار می کنم بعضی وقتا جواب می ده بعضی وقتا هم همسرم با خوشحالی می گه فلان کار و نمی کنی خب افرین تازه شدی مثل خودم:311: و این جوری من مجبور می شم دوباره برگردم به روال سابق.
منظور من این بود که اگه مهسان عزیز به صورت کاملا غیر مستقیم برای رفتن به مهمونیای طرف ایشون بهانه ای بیاره و از هر چند تا مهمونی یکی و نره شاید همسرش زشتی کارش و درک کنه. شایدم مثل همسر من بگه افرین تازه مثل خودم شدی. نمی دونم.
موفق باشید :72:
البته ظاهرا شما و همسرتون در مورد مهمونی رفتن و خرید دو نقطه مقابل هم هستید. شایدم لازم باشه یه ذره شما هم از این حساسیت به مهمونی کم کنید البته در موارد دیگه حق با شماس نباید همسرتون تنهاتون بذاره.