تنها کسی که میتونه به شما کمک کنه خودتون هستید.
شما اون مقالاتی رو که پست کردم خوندید؟ اگه خوندید تاثیر و نتیجه اش چی بود؟
به نظر من برای شروع همین پست های تو این تاپیک کافیه. زمان رو از دست نده :300: و شروع کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها کسی که میتونه به شما کمک کنه خودتون هستید.
شما اون مقالاتی رو که پست کردم خوندید؟ اگه خوندید تاثیر و نتیجه اش چی بود؟
به نظر من برای شروع همین پست های تو این تاپیک کافیه. زمان رو از دست نده :300: و شروع کن.
مرسي دوست عزيز ولي هنوز كامل نخوندمش !! :303:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil.Aval
مدتهاست که با خودم کلنجار می روم که این موضوع را اینجا مطرح کنم یا نه...
نمی دانم در شان تالار هست یا نه، ولی موضوعی است که برای یکی از دوستانم اتفاق افتاده است در بین جماعت و فقط می دانم در شان او نیست.
دوستم محجبه است. می گوید بیرون که می روم از طرف غالبا خانمهای بدحجاب، مثلا در مترو وقتی مشکلی پیش می آید به کارمند مترو، در بانک هنگام بروز مشکل به کارمند بانک و ... می گویند که؛
"می خواهید .... این را بهتان بدهیم تا مورد مشکل دار را برایمان درست کنی؟! (یعنی آبروی دوستم را پیشکش می کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
دوستم می گوید در آن لحظه نمی دانم چه جوابی بدهم یا چه عکس العملی نشان دهم. ولی وقتی می آیم خانه فقط زار زار گریه می کنم!!!
می گوید از شغلم بابت همین آزارها بیرون آمدم. آنجا هم با همین جمله شخصیتم و غرورم را خرد کردند!!!
شما بگویید این بنده خدا چه کار کند در مقابل این توهینهای مسلم؟؟؟؟؟؟
نگار جونم از نوشته هات معلومه مثل خود من تا حدودی کم رو هستی و دوست نداری اطرافیان رو ناراحت کنی ولی عزیزم من به این نتیجه رسیدم تو جامعه این روشها کاربرد ندارند چون هم خودت عذاب می کشی هم طرفت پررو می شه من هم همکارایی مثل همکارای تو دارم شایدم بدتر اول ها حتی جوری بود می خواستم کار نکنم ولی یه روز چندتا تصمیم گرفتم 1 – باید قوی باشم 2 – جامعه عین خونه آدم نیست لی لی به لالای ادم بذارن پس باید هر لحظه اماده باشم 3 – کسی که انتظار ادب داره بی ادبی نمی کنه اگه کرد جوابش رو باید داد ولی منطقی نه بی ادبانه 4- اگه حرفت حقه پشتش واستا و تسلیم نشو
من این چندتا روش رو دارم استفاده می کنم و خیلی تاثیر داشته
مرسي عزيزم از راهنماييت :46: اگه طرف آدم بي منطق باشه چكار بايد كرد ؟!!! اون موقعه هر چقدر هم منطقي باهاش حرف بزني فايده نداره !!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط nashmin2010
نگار گلم باید دلیل های منطقی بیاری براش کوتاه و مختصر و مفید حتی اگه لازم بود دوباره هم براش تکرار کن و دیدی که قبول نکرد که اکثرا اینجور هست بهتره بگی من نظرم رو هم که درسته گفنم دیگه خودتون می دونین و زیاد کش ندی چون حتی اگر قبول هم بکنه تو ظاهر بر عکس نشون می ده از اون گذشته سعی کن زیا دتو جامعه حساس نباشی و سعی در راضی نگه داشتن مردم هم نکنی واسه خودت باش همین که خودت از خودت راضی هستی و خودت رو دوست داری بههت ارامش میده من که سر کار برای خودم چهارچوب گذاشتم و رعایت میکنم برامم مهم نیست بقیه چی فکر کنن چون واسه همه کارام دلیل و منطق دارم این اواخرم همکارام اگه بحث کنن دلیل منطقی رو محکم و مودبانه میگم و دیگه تموم می کنم
نگار گلم باید دلیل های منطقی بیاری براش کوتاه و مختصر و مفید حتی اگه لازم بود دوباره هم براش تکرار کن و دیدی که قبول نکرد که اکثرا اینجور هست بهتره بگی من نظرم رو هم که درسته گفنم دیگه خو%
nashmin2010 عزيزم از راهنماييت ممنونم
ديگران كه به شما بدي كردن ببخشيد نه اينكه آنها لايق بخشيدن هستند بلكه شما لايق آرامش هستيد
نظرتون در اين مورد چيه ؟ شماها دوستان عزيز تا حالا تونستيد كسي را عميقاً ببخشيد ؟؟؟؟؟!!!!
ميدونم كه اينجور بخشيدن ها يعني تأييد كار اونا نيست فقط ميخواهيم خودمون به آرامش برسيم ولي بنظرم اين خيلي سخته ؟ چطوري ميشه آدم عميقا يكي رو ببخشه ؟ وقتي عميق ميبخشي وقتي طرف مقابل رو ميبيني چه حسي نسبت بهش داري ؟ يعني وقتي آدم يكي رو ميبخشه ديگه به كارها و رفتارهاي آزاردهنده كه انجام داده فكر نميكنه؟ و ...
اگه ما تصميم بگيريم كه ببخشيم و اين كار رو انجام داديم ولي طرف مقابل دوباره اين كار را تكرار كرد چي ميشه ؟؟
كسي توي اين مورد تجربه كرده ؟ 324
راستش من یه آقاجونی داشتم که شدیدا حاضر جواب بود ولی با شوخی طوری که طرف رو حسابی کلافه میکرد.
یه روز یکی جلوش رو گرفته بود گفته بود فلانی تو خیلی خری
آقاجونم با کمال خونسردی گفته بود اینو که خودمم میدونستم یه چیز جدید بگو.
اونو میگی داغ کرده بودو رفته بود.
این به منم ارث رسیده در برخورد با دیگران با شوخی ولی گاهی به خواست خدا آنچنان جوابی میدم که خودمم خشکم میزنه.
درود
شما باید به خودت اعتماد کنی اینکه از خودت و نفست دفاع کنی خوبه حالا هر کس می خواد هر چی بگه.واسط مهم نباشه.ولی در چارچوب اخلاقیات و ادب.
این دلیل نمی شه چون خواهر نداری وابسته دیگران بشی و انتظارات اونها را براورده کنی و با کوچکترین مخالفت مورد حمله قرار بگیری.اگر خودت به نفست احترام نگذاری از دیگران هم نخواه.
در مورد خانم همکارت همون موقع باید بهش می گفتی با من اینجوری حرف نزن و باهاش سرسنگین میشدی تا از رو بره و روی موضع خودت می موندی.شما که تقصیری نداشتی .
اگر چند بار محکم از خودت دفاع کنی بقیه حساب میاد دستشون ولی اگر بی تفاوت باشی همیشه دیوار کوتاهه شما هستی.
بحث خوبی شد.
اول از همه بگم این تنها مشکل شما نیست و مشکل خیلیا هست.
به نظر من کسایی که کم رو هستند و نمیتونند جواب مناسبیو در موقع مناسب بدن مقدار قابل توجهیش به تربیت در خونواده برمیگرده. خونواده هایی که بیشتر حرف اول و آخرو والدین میزنن و فرزند نمیتونه گاها اظهارنظری بکنه معمولا در جامعه بیشتر ضربه میخوره و نمیتونه حقشو به خوبی بگیره و حرفشو بزنه.
اما خونواده هایی که برعکس به بچه هاشون خیلی توجه میکنن و یا همون معنای لوس شدن و نازنازی بار اومدن رو اطلاق میکنه. تو جامعه از همه انتظار دارن چون این طوری بار اومدن و کافیه یکمی بهش کم توجهی بشه.
تربیت خونواده خیلی مهمه و اثراتش تا بزرگسالی فرزند نمایانه
به نظر من مهم ترین عامل اینه که تمرین کنید و تمرین
تمرین خیلی مهمه. خودتونو بزارید در اون موقعیتا و از قبل خودتونو آماده کنین که در این شرایط چه جمله ایو بگین بهتره. وقتی از قبل تمرین کنین خیلی راحت میتونین اونو تو عملم به کار ببرین. از کسایی شروع کنین که پایین ترین درجه هستن یعنی هیچ حسی بهشون ندارین و شاید فقط یه بار ببینیشون مثل راننده بقالی مرکز خرید و .../
سعی کنین نشون بدین حرف شما درسته و اگه قبول نکردن لازم نیس باهاشون حرف بزنین. اگه رفتارشون شمارو اذیت میکنه و شما بهشون تذکر دادین و اونا باز ادامه میدن ازشون فاصله بگیرین.
شما گفتین خونواده هم همین طورن.
پس یکم شرایط سختتره. و همون طوری که گفتم نیاز به تمرین داره
کلا باید ببینید با هر کس چجور رفتاری مناسبه. مثلا من اصلا به همکارم اجازه نمیدم پاشو از گلیمش فراتر بزاره. اون کیه به من حرف بزنه. این طرز فکرر می تونه به شما کمک کنه تا جوابشو بدین.
ادمای این تیپ که میخوان از همه ایراد بگیرن و همه اشتباهاتو بندازن گردن یکی دیگه تو جامعه ما ریختن. اگه تونستین بهش بفهمونین که هیچی اگه نه. بزارین ببخشیدا هر غلطی خواست بکنه. شما به اون نیازی ندارین و بزارین از دستتون ناراحت باشه. اصلا برای این جور ادما ارزش قائل نشین. کسی که برای ادم ارزشی قائل نیس ارزش نگاه کردنم نداره
در مورد خونواده یکم فرق میکنه و در تخصص من نیس:)))
اما به نظرم از همه مهم تر دل خوری از دوس و کسیه که شما انتظار این جور رفتاریو ازش ندارین.
خوب بهترین حالت اینه که بهش تو یه فرصت توضیح بدین که از این رفتارت من ناراحت شدم مثلا چندروز بعد و ببینین چی میگه. اگه معذرت خواس که بهترین حالتشه اگه گفت بابا حالا مگه چی گفتم و خودشو مقصر ندونس شما میتونین بگین با قاطعیت من از این رفتار اصلا خوشم نمیاد و دوس ندارم دوباره تکرار بشه. اگه براش مهمه سعی میکنه تکرار نکنه اگه نه براش مهم نیس بهتره از دستش بدی
چون کسیکه نمیدونه با دوسشش چجوری رفتار کنه و اون طرف صراحتا میگه خوشم نمیاد باهام این طور رفتارشه دیگه جای بحث نیس که ارزش دوس شدن نداره. مطمئن باشین دوستای زیادی هستن که قدر شما رو میدونن و این فکرو از خودتون دور کنین که همه این طور با من رفتار میکنن.
- - - Updated - - -
منم خودم کم رو هستم اما کم کم یاد گرفتم با هرکس چه جور باید رفتارشه. کساییو دور خودم نگه داشتم که لذت می برم در کنارشون باشم.
اگر اتفاقی بیفته که ناراحت بشم به طرفم گوشزد میکنم.
امیدوارم شما هم موفق باشین.
راستی اگه فامیللم شما رو اذیت میکنن میتونین کلا دیگه با اون شخص ارتباط برقرار نکنین و اگه مثلا جایی هست که فقط اون شخص هست نرین. این طوری میفهمونین از رفتارش بدتون میاد. البته این کارا زمانیه که کارای اون شخص تداوم داشته باشه و یه جوری از حالت شوخی دراومده باشه و طرف بدونه شما ناراحت میشی اما ادامه بده
و اگه مجلسی هس که همه جمعن و اون شخص جلوی همه مثلا از یه چیزی ازشما ایراد میگیره. خیلی راحت شما میتونی بگی به شوخی
فلانی من با شما صحبت کردم؟
این حرف طرفو خرد میکنه. می شوره میندازه رو طناب:)))))))))))))))
یا اینکه یه جوری جوابشو بدی. برای خونواده ما هم چندبار شد. نه برای من البته. برای خواهرم.
اینم بگم ادامه دار نبود اما چندبار اون موضوع تکرار شد . بعد دوبار من با چند نفر از خونواده جوابشو دادیم چون خواهرم کم رو هست اونم. دیگه خودشو جمع کرد.
یکی از راهکارام اینه که مثلا طرف یه ایرادی میگیره خوب شما میتونی بگی من دوس دارم این طوری باشم .
معمولا بعضیا یه مریضی دارن دوس دارن از کساییکه کم رو هستن هی ایراد بگیرن و یه جوری نشون بدن خیلی می فهمن و خیلی حالیشونه. بدترین کار جلوی این ادما اینه که ساکت باشی.