RE: از کجا بفهمم این رابطه براش سرگرمی بوده یا نه واقعا مشتاق بوده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *nadia*
ارتباط ایشون با شما در حد یک دوست و آشنای نزدیک بوده ، علاقمندی در حد معمول بوده ، ایشون عاشق نبودن،
اما به دلیل سوال پرسیدن های مداوم از شما باعث شدن شما اینطور برداشت کنین که ایشون هدفی دارن و عاشق شدن. گولتون نزدن ، سوء تفاهم شده ، شاید نمی دونستن ممکنه شما این ارتباط رو اینطور تعبیر کنین.
در خارج هستن و خلاء روحی داشتن و شما آشنا و دوستی براشون بودین در حد کلام. تا حدودی مقصر بودن ولی شما هم بزرگش کردین.
اونچه که کاملاً مشهوده این آقا دارن برای زندگیشون و آیندشون فکر و تصمیم گیری می کنن ، از نظر کار و تحصیل . مردها تا زمانی که زندگیشون به ثبات نرسه و شغل مشخص نداشته باشن برای ازدواج اقدامی نمی کنن.
ایشون فعلاً درگیر موضوعات زندگی خودشون هستن ، اگر شما ایمیل بزنی همچنان فقط دوست خواهید بود ، ممکنه در آینده برای ازدواج گزینه ایشون باشید و یا نباشید (البته شما هم تصمیم گیرنده هستید)، اگر ارتباطی برقرار می کنید با توجه به اوضاع ایشان به احساساتتان میدان ندهید و بدانید فعلاً خبری نیست :) البته من صلاح می دانم ازشان دور شوید چون به ایشون احساس پیدا کردین.
ممنون دوست عزیز خیلی ممنون بله خودم هم تصمیم دارم اصلا میل نزنم
شیرین عزیز
به نکاتی که میگم خوب دقت کن و سعی کن به توصیه ها عمل کنی
1 - شما دوست دارید ایشون به شما علاقمند شده باشه ( این میل انسانیه برای همین هم تاکید میشه از این روابط پرهیز کنید چون کششها باعث میشه این میل خودشو بندازه تو رابطه ، دخترها در این رابطه بیشتر حساسند )
2 - از این ارتباط توقع پیدا کرده ای ، که حداقلش >>توقع ادامه ، و معقولش >> هدفمند بودنه .
توقع ادامه بیجاست ، اما توقع هدفمند بودن که از ابتدا باید مشخص می کردید به جاست و این نوع ارتباطها بدون هدف ازدواج و زیر نظر خانواده و به قصد شناخت ، با توجه به خلاهای دو طرف آسیب زاست که شما نمونه آسیب اون رو دارید تجربه می کنید . ( انتظار ، ناراحتی ، دلخوری ، توقع ، مختل شدن زندگی ، و ..... اوجش هم افسردگیه اگر از این وضعیت بیرون نیایید )
3 - اگر بخوایم اخلاق محوری ایشان رادر نظر بگیریم ، چه بسا دیده اند دارند وابسته می شوند و علاقه مند و لذا چون نمیخواستند چنین شود رابطه را قطع کردند ( که اگر چنینه کار عاقلانه ای کرده )
4 - شما وابسته شدی ، همون اوائل ارتباط احساستون درگیر شده ( و این نتیجه طبیعی رابطه بین دو جنسه = کشش )
توصیه :
1 - خیال پروری و توقع و انتظار را کنار بگذارید .
2 - دیگه وارد این رابطه نشوید حتی اگر او باز گشت ( اگر هم روزی به قصد ازدواج باز گشت لازمه از طریق خانواده وارد شود نه خودتون ) پس راه به ادامه ارتباط ندهید .
3 - روند شناختیتون رو در خصوص این رابطه اصلاح کنید ، و از تصورات و تعبیرات بدون سند و مدرک قطعی بیرون بیایید .
4 - هر وقت ذهنتون طرف ایشون میره از تکنیک توقف فکر بهره بگیر .
5 - براتون مهم نباشه که چرا میل نمیزنه یا رابطه را قطع کرد و پیگیرش حتی در ذهن نباشید ، یعنی در یک کلام ، مهم نیست چرا رفته ، مهم اینه که رفته و تموم شده ، ( اینگونه کمک می کنی به فراموش شدنش )
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
شیرین عزیز
به نکاتی که میگم خوب دقت کن و سعی کن به توصیه ها عمل کنی
1 - شما دوست دارید ایشون به شما علاقمند شده باشه ( این میل انسانیه برای همین هم تاکید میشه از این روابط پرهیز کنید چون کششها باعث میشه این میل خودشو بندازه تو رابطه ، دخترها در این رابطه بیشتر حساسند )
2 - از این ارتباط توقع پیدا کرده ای ، که حداقلش >>توقع ادامه ، و معقولش >> هدفمند بودنه .
توقع ادامه بیجاست ، اما توقع هدفمند بودن که از ابتدا باید مشخص می کردید به جاست و این نوع ارتباطها بدون هدف ازدواج و زیر نظر خانواده و به قصد شناخت ، با توجه به خلاهای دو طرف آسیب زاست که شما نمونه آسیب اون رو دارید تجربه می کنید . ( انتظار ، ناراحتی ، دلخوری ، توقع ، مختل شدن زندگی ، و ..... اوجش هم افسردگیه اگر از این وضعیت بیرون نیایید )
3 - اگر بخوایم اخلاق محوری ایشان رادر نظر بگیریم ، چه بسا دیده اند دارند وابسته می شوند و علاقه مند و لذا چون نمیخواستند چنین شود رابطه را قطع کردند ( که اگر چنینه کار عاقلانه ای کرده )
4 - شما وابسته شدی ، همون اوائل ارتباط احساستون درگیر شده ( و این نتیجه طبیعی رابطه بین دو جنسه = کشش )
توصیه :
1 - خیال پروری و توقع و انتظار را کنار بگذارید .
2 - دیگه وارد این رابطه نشوید حتی اگر او باز گشت ( اگر هم روزی به قصد ازدواج باز گشت لازمه از طریق خانواده وارد شود نه خودتون ) پس راه به ادامه ارتباط ندهید .
3 - روند شناختیتون رو در خصوص این رابطه اصلاح کنید ، و از تصورات و تعبیرات بدون سند و مدرک قطعی بیرون بیایید .
4 - هر وقت ذهنتون طرف ایشون میره از تکنیک توقف فکر بهره بگیر .
5 - براتون مهم نباشه که چرا میل نمیزنه یا رابطه را قطع کرد و پیگیرش حتی در ذهن نباشید ، یعنی در یک کلام ، مهم نیست چرا رفته ، مهم اینه که رفته و تموم شده ، ( اینگونه کمک می کنی به فراموش شدنش )
موفق باشی
lممنون دوست عزیز خیلی نکات خوبی گفتید .....اما دقیقا یادمه من یکبار یک جوری گفتم این طور که ما داریم به هم میل میزنیم ممکنه وابستگی پیش بیاد و هردوی ما دچار مشکل بشیم ؟؟
اما ایشان به من گفت وابستگی نا پختگیه شاید منظورت علاقه است که از نظر من تو هر رابطه ای باید شور حرارت علاقه و هیجان باشه و هنر 1 ادم پخته هم همینه که وابسته نشه
میدونید در واقع طوری با من حرف زد که انگار من وابسته شدم خودش وابسته نشده ,و حتی بعدش گفت من اصراری به ادامه این ارتباط ندارم اگر میگم اصرار ندارم چون قبول دارم این طوری 2 نفر نمیتونند نسبت به هم شناخت پیدا کنند؟؟
حالا اینکه چرا این حرف را زد نمیدونم؟ و اینکه چرا می خواست منو بشناسه هم نمیدونم؟ اگر هم قصدش ازدواج بود چرا رفت ؟