نوشته اصلی توسط parse
خیلی شلوغش کردین.
[size=large]همه ساکت
:103:
چرا دارین بحث رو به اختشاشات خیابونی میکشین:101:
سنت هارو هم زیر سوال بردین.
چند نکته درباره نشون کردن(پیشنهاد میکنم چند بار از روش بنویسین تا یادتون نره)
1-نشون کردن بیشتر در خانواده های فامیل و آشنایان(خیلی آشنا) اتفاق میفته.
2-نشون کردن هم تعهد میاره ولی تعهدش از نامزدی و عقد کمتره.
چه تعهدی میاره؟
3-کی گفته دختر کالا و وسیلست و نظرش مهم نیست؟
4-در نشون کردن دختر و پسر در ارتباط هستن,ولی کم و کنترل شده.
5-الان دیگه مثل قدیم نیست که پسر بره سربازی و بعد دو سال بیاد ببینه نشون کردش داره با بچش از خیابون رد میشه(مشالا سربازای الان همش خونن)
6-آزمایش رو هم به شخصه قبول دارم,باید انجام بشه(خودم وشما رو توصیه میکنم به آزمایش و تقوای الاهی)
منظورمون آزمایشات ژنتیکه.
7-یکی از دلایل نشون کردن اینه که دختر بتونه بی دردسر درسشو بخونه(میدونید که,دختر شوهر دار نمیتونه مدرسه معمولی بره)
اگر آمادگی ازدواج داریم صبر می کنیم دختر دیپلمشو بگیره بعد اقدام می کنیم.اگرم آمادگی
نداریم بازم صبر می کنیم هم اون مدرسش تموم بشه هم ما آمادگیشو به دست بیاریم.
8-اگه شرایطش باشه ,طرفین ...ندارن که نشون کنن,میرن عقد میکنن ,خلاص.
9-حالا میشه بهش نامزدی بدون عقد هم گفت.
مگه نامزدی با عقدم داریم؟همه نامزدی ها بدون عقدن.نامزدی یه دوره مستقله عقد م یه
دوره مستقل.
خواهش میکنم دوستان الکی مخالفت نکنن و با دلیل و منطق نظر بدن.
کسی الکی مخالفت نمی کنه.به خاطر فرصت های بهتری که دختر از دس می ده و ضربه ای
که از به هم خوردن ازدواج می خوره مخالفیم.
خودم قبول دارم که این عمل,خیلی سخت و دشواره,ولی میدونین فکر کردن به طرف و نگران بودن,چقدر از انرژی منو میگیره.؟؟؟؟میدونین وقتی تو مراسم ها(عروسی و ..) چشم همه مادرایی که پسر مجرد دارن,دنبال معشوقه شماست یعنی چی؟؟؟؟؟.هیچ میدونین وقتی یکی رو از ته دل دوست دارین و نتونین این دوست داشتنتونو ابراز کنین یعنی چی؟؟؟؟؟
نمیدونین دیگه.
وقتی بدون داشتن آمادگی پذیرش مسولیت زندگی عاشق کسی می شیم باید این مواردم
تحمل کنیم.تو اگر از خدا بخوای دخترداییتو تا موقعه ازدواجت حفظ کنه،دیگه اون موارد نگرانت
نمی کنه.اگرم ازدواج کرد می دونی که به صلاحت نبوده.
خانواده طرف یه نقش محوری تو فامیل دارند.پدرش هم(که دایی بنده باشه) با این که سنش نسبت به بقیه خواهراش کمتره(دایی بنده تک پسره),ولی بزرگ فامیل حساب میشه و همه از ته دل دوسش دارند.
باور کنید از 365 روز سال,300 روز این دایی من تو خونش مهمون داره,چون هم ماشاالله وضعش خوبه و هم اینقدر خوبه که فامیل های درجه 2مونم هم وقتی برن شهرستان چند روزی اونجا مهمونن(البته نباید نقش زن دایی بنده رو نادیده گرفت,ایشون یه زن مهربون و خوش قلبه که به معنای واقعی کلمه مادره(مادر من میگه که ایشون رو از خواهراش بیشتر دوست داره!!!!!!))
بگذریم.شما نشون کردن رو اینطوری فرض کنید:
دونفر همدیگه رو دوست دارن,خانواده هاشونم در جریانند,ولی تا چند سال شرایط ازدواج دائم رو ندارن.
بابا فرض کنید خواستگاری انجام شده و همه جوره به توافق رسیدن و مونده عقد(حالا ما نمیخوایم و نمیتونیم عقد کنیم کی رو باید ببینیم.)
من نشستم پشت فرمون،بهم می گن چرا حرکت نمی کنی؟می گم من رانندگی بلد نیستم
نمی تونم حرکت کنم.اگر بلد نیستی پیاده شو یکی که بلده بشینه پشت فرمون.پسری هم
که آمادگی ازدواج رو نداره نباید وارد زندگی دختر بشه،تا دختر بتونه با کسی آمادگی داره
ازدواج کنه.
البته مشکل من این سنت نیستا,دوستان این تاپیک رو راه انداختن,ماهم نظرمون رو گفتیم.
درآخر,دعا میکنم دوستانی که هی میگن تا شرایطشو نداری ازدواج نکن,عاشق بشن,اون وقت ...[/size]