RE: بازی توصيف تصاوير محتوايي
با نظر بی دل کاملاً موافقم.
اینجور بچه یاد گرفتند از فقر توجیهی برای رخوت و طفیلی بودن نسازند و بلکه فکر و خلاقیت رابه کار انداخته اند که از موقعیت و و ضع موجود به شکل بهینه استفاده کرده و نیازشون رو برطرف کنند . اینان اینگونه همت را تمرین می کنند و ابتکار را ، نموندن و فسیل نشدن و چشم به دست دیگران بودن را و به عکس حرکت و رشد را در هر شرایطی .
و مگر این تنوع در میان خلق خدا و این تفاوتها برای همین نیست که ما انسانها بدونیم دنیا اگر رفاه داره و اگر رنج خاصیت هر کدوم از اینها با تدبیر انسانی ما به الهام از داده های فطری و الهی باید هدایتمون به سمت رشد و تعالی باشه .
و نمونه هایی که در تاریخ بشریت از فقیران به اعلا درجه انسانیت و حتی پیشرفت مادی و ... رسیده بیانگر اینه که مهم این نیست که در چه وضعیتی از رفاه و فقر هستی مهم اینه که چطور با آن برخورد کنی و چطور از آن بهره بگیری و چطور با خلاقیت به هزاران استعداد درونی رو آوری برای مرکب کردن و تغییر این وضعیت به سوی تعالی و ترقی .
کم نداریم داراهایی فقیر ، داراهایی که با داشتن تمکن مالی احساس فقر دارند و حتی بادروغ و ترفند رو به این در و آن در می آورند و دست به سوی خلق دراز می کنند ( من دیده ام اینگونه ها را ) اینها از نظر مالی از احساس فقر به این رو آورده اند در حالی که در حقیقت فقیر نیستند ، و از نظر فکری و شخصیتی فقیر از عزت نفس هستند که کرامت انسانیشان را با دست پیش روی این و آن دراز کردن به ریالی می فروشند .
به شخصه مایل نیستم بگویم خدایا به من بده تا آنها را غنی سازم ، می گویم خدایا به آنها درک و روح بزرگی بده تا خود را بیابند و از بسیاری راه های به ذهن نرسیده که نمونه اش را در عکس این دو کودک می بینیم ، وضعیت خود را تغییری دهند و اگر هم قراره منی وسیله ای به این جهت باشم نمی خواهم که مالی داشته باشم و به آنها بذل کنم ، می خواهم حالی داشته باشم و به آنها بیاموزم و ایضاً اسباب کاری بیافرینم که متکی به تلاش و همت خود گردند و غرور انسانیشان را حفظ کنند و نفس نیک خود را عزیز بدارند .
می شود آنها را به این سو و آن سو کشاند و به این متمول و آن متمول معرفی کرد و یا دعا کرد که داشته باشیم و به آنها ببخشیم تا ...... اما شخصیتشان چه می شود ؟!!!!!.
در همین ماه عزیز بخواهیم که :
اَللّهُمَّ اَغْنِ کُلَّ فَقیرٍ اَللّهُمَّ اَشْبِعْ کُلَّ جایِعٍ اَللّهُمَّ اکْسُ کُلَّ عُرْیانٍ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
به شخصه مایل نیستم بگویم خدایا به من بده تا آنها را غنی سازم ، می گویم خدایا به آنها درک و روح بزرگی بده تا خود را بیابند و از بسیاری راه های به ذهن نرسیده که نمونه اش را در عکس این دو کودک می بینیم ، وضعیت خود را تغییری دهند و اگر هم قراره منی وسیله ای به این جهت باشم نمی خواهم که مالی داشته باشم و به آنها بذل کنم ، می خواهم حالی داشته باشم و به آنها بیاموزم و ایضاً اسباب کاری بیافرینم که متکی به تلاش و همت خود گردند و غرور انسانیشان را حفظ کنند و نفس نیک خود را عزیز بدارند .
می شود آنها را به این سو و آن سو کشاند و به این متمول و آن متمول معرفی کرد یا دعا کرد که داشته باشیم و به آنها ببخشیم تا ...... اما شخصیتشان چه می شود ؟!!!!!.
در همین ماه عزیز بخواهیم که :
اَللّهُمَّ اَغْنِ کُلَّ فَقیرٍ اَللّهُمَّ اَشْبِعْ کُلَّ جایِعٍ اَللّهُمَّ اکْسُ کُلَّ عُرْیانٍ
:104::104::104:
پسر اولی که با ترازوی خود مشغول به کار است این را به ما یاد اور می شود که فقر پایان همه چیز نیست بلکه عقل شروع همه چیز است و بی عقلی و بی همتی پایان همه چیز است
فقط میگم یک دوراهی یک دوراهی که واقعا اون فرد داخل تصویر نمیدونه کدوم به صلاحشه و ما که از یک دید دیگر به اون دو راهی نگاه میکنیم به راحتی می توانیم بفهمیم که کدام راه به دره ختم میشود و کدام راه به جاده هموار شاید اگر او هم زاویه ی دیدش را تغییر دهد بتواند راه درست را انتخاب کند.
اگر دو راهی های مسیر زندگی انقدر تاریک و مبهم باشند که دیگه.............:163:
اما واقعیت اینه که ما در زندگی همیشه یک شناخت نسبی از هر دوراهی که پیش رومون هست داریم اما گاهی برااساس احساس یا .... چشمامونو میبندیم و خودمون نمی خوایم راه درست رو بریم .
»»»» تو این عکس این آقا هر دری رو که باز کنه بعد از دیدن ادامه مسیر باز هم شانس تغییر مسیر رو داره پس اگر خودش رو گول نزنه راه درست رو میره دیگه..... (یعنی بعد از اینکه در رو باز کرد و آینده راه رو دید یک بار دیگه مسیرش رو انتخاب میکنه)
اين فرد نميدونه كه پشت در هاي بسته اي كه هر دو كاملا عين هم هستن چه عاقبتي در انتظارش هست...
به نظر من اين تصوير ميگه كه در نهايت هر تصميمي كه از روي احساس يا عقل بگيري سرنوشت و تقديري هست كه اينده ات رو رقم بزنه
__________________________________________________ _____________________________
پاورقي>>>>>>>(درست يا غلط بودن اين ديدگاه مد نظرم نيست و اين مطلب صرفا تفسير عكسه بالاست لطفا از توضيح و نقد جمله من خودداري كنيد)
من اگر جای اون شخص باشم با یه میله بلند خودم رو میندازم اون ور در ها تا ببینم کدوم راه بهتره:311: ،
اگر هم نشد وقت رو تلف نمیکنم ،توکل میکنم به خدا و یکی از مسیر ها رو انتخاب میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
»»»» تو این عکس این آقا هر دری رو که باز کنه بعد از دیدن ادامه مسیر باز هم شانس تغییر مسیر رو داره پس اگر خودش رو گول نزنه راه درست رو میره دیگه..... (یعنی بعد از اینکه در رو باز کرد و آینده راه رو دید یک بار دیگه مسیرش رو انتخاب میکنه)
اشتباه نکنید باران - 68 عزیز دیگه بعد از انتخاب نمیتونه انتخاب دیگه ای داشته باشه.
منظور از دوراهی یعنی دو راه مجزا و شاید بهتر بود بعد از در ها دیوار جدا کننده ای بین مسیر ها می گذاشتیم تا کسی به اشتباه نیفتد.
این هم برداشت شماست به ان احترام میگذاریم:104:
دوستان تقاضا دارم شما هم عکس بگذارید می خواستم خودم این کار رو بکنم ترجیح دادم این بار یکی دیگه عکس بزاره بچه ها تفسیرش کنن . خواهشا کسی که عکس میزاره یه بار پست اول رو مرور کنه تا عکسی نذاره که مجبور بشیم حذفش کنیم.
بفرمائید
اینم برای دوستان کنجکاو تالار مخصوصاً کنجکاو عزیز
http://www.hamdardi.net/imgup/20352/...64f12ccae5.jpg
به نظرتون این عکس چی می گه؟