يه مرد وقتي از سر كار مياد خوه يعني وقت ازاد در خونه...اما يه خانم خانه دار تا وقتي كه از خستگي بيهوش بشه و بيفته توي رختخواب كار ميكنه اين يعني وقت ازاد در خونه نداااااااره...
از اين واضح تر معني كنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
يه مرد وقتي از سر كار مياد خوه يعني وقت ازاد در خونه...اما يه خانم خانه دار تا وقتي كه از خستگي بيهوش بشه و بيفته توي رختخواب كار ميكنه اين يعني وقت ازاد در خونه نداااااااره...
از اين واضح تر معني كنم؟
[color=#000000]نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
[b]
احسنت:104::104:
چیزی که مهم هست و در رابطه ها خیلی تاثیر گذاره لحن سخن افراد با هم و چگونگی ارتباط انها با هم هست که اگه درست و در کمال عشق و احترام باشه اونوقت همه چیز حل میشود
نمونه عینی ان صحبت خانم بی دل هست که گفتن:[/b]
از همسر من اگه بپرسین در مورد کار خونه، میگه بهتر از زن من خدا خلق نکرده، راست هم میگه چون شوهرم با زبون چرب ونرمش کاری کرده که وقتی میاد خونه من دوست دارم براش در حد یک رستوران پنج ستاره میز بچینم و پذیرایی کنم
خوب این طور صحبت کردن همون کاری رو کرده که الان خونه ما به لحاظ نظافت و خانه داری و آشپزی توی فامیل زبانزده!
اما در مورد اون حرفتون که گفتین:
خلاصه فرهنگ خان! این توقعاتی که مجرد ها دارند و این قپی هایی که آقایون قبل از ازدواج از خودشون در وکنن تاریخ مصرفش تا قبل از ازدواجه! خدا کنه کیوان و وینتر سان و بقیه اهالی ذکور تالار زودتر برن خونه بخت اونوقت ببینند که یه من ماست چقدر کره داره!
بله خانم بی دل راست میگی اما یه چیزم هست و اونم این که همین خانوم هایی هم که این جا سینه علم کرده اند که این کارها تنها محبت زن هست و کار بیرون وظیفه مرد هم هیـــــــــــــــــــــــ ــــچگاه در خانه خود پا رو پا نمی اندازند و نمیگن که اهای اقای شوهر وظیفه ات هست برو کار کن منم لطف میکنم و خونه رو مرتب میکنم اصولا ادم ها میدونن که صحنه عملی زندگی جبهه جنگ و بازی با کلمات نیست و خیلی خوب مثه شما و خانم غزاله و بقیه خانمها کار خونه رو به درستی انجام میدن و مردشون هم کمکشون میکنه و انشاءا.... که به خوبی قدر محبتشون رو میدونه و شما هم قدر محبت اونها رو
من مثال زدم، گفتم یعنی اگه مثلا وقت آزاد یکی از اون یکی بیشتره، باید مسئولیت بیشتری هم قبول کنه، حالا گفتم وقت آزاد مرد بیشتر باشه که مثالم حالت کلیشه نداشته باشه...
بابا عجب بحث جالبی شده این بحث کار در خانه :311:
همه خوب میدونیم که این جبهه گیری ها مال اینجاست و تو صحنه واقعی زندگی این چیزها نیست که اگر تو زندگی من و تو بیافته زندگی دچار دردسرهای زیادی میشه .
به نظر من اگر هر دو طرف زندگی رو مال خودشون بدونند و به زندگی که دارند عشق بورزند هیچگاه هیچکدوم منتظر دیگری نمیشه و خودش برای زندگی که دوسش داره تلاش می کنه اون هم بی منت و بدون توقع . چنین روحیه ای به زندگی معنا میده و هردو طرف رو راضی نگه میداره و برای فردی که همچین روحیه ای داشته باشه مرز بندی معنا نداره حالا چه مرد خونه باشه چه زن خونه .
مردم میخوان زندگی کنن ، نمیخوان که بجنگن .:311:
سلام؛
خسته نباشید دوستان ؛ممنون از مشارکت در این تاپیک
من از شما عزیزان میخوام فقط به این سوال جواب بدید
وظيفه ي زن در زندگي مشترك چيست؟؟
هم آقایان و هم خانمها پاسخ بدن
مثلا"
1-.....
2-........
3-..........
و به این شکل
ممنون
من باز هم از دوستان خصوصا"wintersun77 عذر خواهی میکنم
بعد از پاسخ این دوست عزیز به من این پست رو حذف میکنم
خانوما
شوهرای شما هم برادرای کسای دیگه هستن و حتما اونا هم در مورد داداششون همین حرفارو می زنن.
کارایی که شوهراتون تو خونه انجام می دنو نمیبینید و فقط داداشاتونو می بینید. مرغ همسایه غازه دیگه!!!
اگه شک دارید برید از خواهر شوهراتون در مورد شوهرتون بپرسید که چه جوری فکر می کنن در موردش. فقط اگه دعوا شد من کاره ای نیستم.:311:
سلام:72::
ابتدا پوزش می خوام چون همه تاپیک رو با دقت مطالعه نکردم جز چند نظر و ان شا الله سر فرصت می خونم و دوباره اگر مطلبی بود عنوان می کنم..
از نقطه نظر من شما در عنوان مطلب خود موضوعی را مطرح کردید که در توضیح سوال ..موجب انحراف بحث شدید..
البته منظور شما قابل درک هست...
به نظر من همان طور که برخی دوستان گفتند نباید برای هیچ موردی در زندگی مشترک مرزبندی کرد..در پاره ای مواقع بسته به شرایط زن و مرد این مرزها به خواست دو طرف قابل تغییر هست..
وظیفه زن ... و چه وظیفه مرد..در زندگی مشترک ..کمک به هم برای رسیدن به آرامش ..موفقیت و نهایتا عشق در زندگیست حالا به هر نحوی که خود دو طرف راضی باشند..
اصلا بحث مرز بندی نیست ..
در کتاب باربارا دی آنجلس می خوندم که مردها چون از قدیم به دنبال شکار می رفتندو زنها در غار می ماندند!! تا غذایی برایشان فراهم شود نسل به نسل و سینه به سینه زنان امور خانه را عهده دار شدند و مردان امور خارج از منزل..
نماد کلفت و نوکر حتی لفظ زن ذلیل ( که خود من هم به شوخی به کار می برم 9 از نظر من اشتباهای فاحش است و به نظر من مثل خیلی از جاهای جامعه خود ما زن ها هستیم که موجب می شیم روی ما چنین اسم هایی قرار دهند..وقتی به همسر خود می گوییم مگه من کلفت تو هستم؟از نظر من یعنی من فکر می کنم تو می خوای بگی من کلفتت هستم در حالی که شاید اصلا به ذهن همسر من این موضوع خطور نکرده باشد و من با بیان این کلمه بذر کلمه کلفت را در ذهن همسرم خواهم کاشت..
نمی دونم دوستان چقدر با نظر من موافقند ولی وظیفه زن ..وقتی معنا دارد که ما تعریف درستی از وظیف مرد و همین وطر هدف و نهایت زندگی مشترک داشته باشیم؟
چرا زندگی می کنیم؟
زندگی می کنیم که مردان ما نوکری مارا کنند؟
یا زندگی می کنیم که ما کلفت آنان باشیم؟
نه دوستان..
از دید من که البته از همه دوستان در زندگی مشترک کم تجربه تر هستم ..زندگی مشترک یعنی کمک و تفاهم با هم در همه امور چه منزل چه خارج از منزل و تقسیم کار بهینه و مناسب به طوری که در انتهای زندگی رو به رشد خود هدو نفر راضی باشند..
من تصور می کنم از آن جهت امور خانه بر عهده زن است و ان هم اصلا وظیفه نیست و عرفا هست چون زن ها با سلیقه تر..صبورتر هستند و می توانند به زیبایی با هنرهای خود بذر عشق را بپرورانند..
خداوند در نهاد هر انسانی گوهری به ودیعه گذاشته خاص او که به نظر من هر گونه مبارزه برای جابه جایی آن غلط است ..ولی کمک به هم برای بهتر رسیدن به هدف غایت زندگی مشترک است..
مثلا من می دانید که هم خودم هم همسرم پزشک هست..هر روز سر و کله زدن با صدها مریض و شنیدن جیغ و داد و اعصاب خوردی..همان قدر که همسرم تلاش می کند منم پا به پای او پس از روی کمک به هم کارهای منزل نصف است..گردگیری و نظافت منزل با او..آشپزی و ..با من...
ایا ظلمی روا شده ؟نه هر دو ما این را پذیرفتیم که شغل یکسانی داریم و کارهای منزل هم مساویست...
و من با ذوق خسته از کشیک می آیم برای همسرم کیک شکلاتی درست می کند و او می خوابد ..ولی من با ذوق عشقم را به زندگی دلگرم نگاه می دارم و لذت می برم چون او هم پای من در زندگیست نه مقابل من...
حالا اگر زنی خانه دار است و همسر او شاغل ..خود می داند ..کارهای منزل زیادست ..همه خانم ها می دانند که بسیار کار سختیست حالا آن خانم دو راه دارد یا در کنار همسرش به خواست خود وظایف منزل را به دوش بکشد و در مواقع لزوم از همسرش یاری بگیرد..یا نه با او مقابله کند ..نه غذا بپزد نه گردگیری و نه...
این کاملابه عهده خود ماست..
ولی چه زن شاغل ..چه زن خانه دار اگر به هدف خود در راستای اعتلای خانواده بیاندیشد هیچ زمان نه حس می کند کلفت است نه روزی مرد حس می کند نوکر ...
زندگی مشترک یعنی دید پاک همراه با عقل و ملازمت عشق برای رسیدن به آرامش همیشگی برای هردو نفر و فرزندان انان در نهایت..
خسته نباشید..
سارا..:72:
من فکر می کنم تو تقسیم بندی وظایف به صورت: کار بیرون خونه و کار خونه، اصلا بحث وظیفه نیست و هر کسی هم که دید وظیفه گونه به این چیزا داره از سر اجبار انجام میده و از زندگیش لذت نمیبره. هر دو کار وظیفه ی هم زنه هم مرد. دور و زمونه ی این حرفا گذشته. آدما وقتی میخوان ازدواج کنن باید اونقدر شعور داشته باشن که بتونن یه زندگی رو با هم اداره کنن نه اینکه برای هم حد و حدود تعیین کنن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
ای بابا! چرا همه گیر دادین به گرد گیری و آشپزی و کارای این تیپی... زندگی مشترک یعنی خانه داری؟! یعنی واقعا نمی شه یه لیست داد از وظایف مرد و وظایف زن در زندگی مشترک؟ یا شاید این طوری بهتر باشه که فعالیت های اساسی زندگی مشترک رو لیست کنیم و بعد جلوی هر کدوم بنویسیم که آیا یکی از دو طرف موظفه به انجام اون فعالیت یا این که نه، هر کس به حد توانش مسئوله...
ببخشید آقای keyvan ما اینهمه گفتیم برای یک زندگی شراکتی و جامعه کوچک خانواده، نمی توان هیچ وظیفه مشخصی تعریف کرد و امور این جامعه کوچک با توافق بین اعضای آن انجام می گیرد. توافقی که ناشی از محبت و عشق و تکاپو بین اعضای اون هست و می تونه از یک خانواده به خانواده دیگر متفاوت باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
شما اگر نوشته های دوستان را بخوانید غالبا و با بیان های مختلف همین را گفته اند.
حالا شما دوباره می گویید شرح وظایف بنویسید؟! :162: