حامد عزيز عضو همراه شدنت رو بهت تبريك ميگم:227::227::227:
دوستان ادامه نميدن؟:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
حامد عزيز عضو همراه شدنت رو بهت تبريك ميگم:227::227::227:
دوستان ادامه نميدن؟:72:
ممنونم .
راستش من منتظرم یه نفر ادامه بده من دوباره بنویسم .
میشه خودتون ادامه بدید کسی نیست !!!!!
امروز با خالم اينا رفتيم سيزده بدر. 18 نفر ميشديم. ميشد اسمشو گذاشت يه گروه. يه گروه كه رفتن پيك نيك. اونجا توي اون طبيعت يه گربه اومده بود و با يه نگاه التماس آميز ازمون جوجه كباب ميخواست. جوادآقا هم يه جوجه براش انداخت تا بخوره. جواد آقا شوهر خالمه. خيلي خوش گذشت. يه كم هم زديم و رقصيديم. به من هم گفتن بيا وسط. منم روشونو زمين ننداختمو ... بگذريم ... الان تمام بدنم كوفته است. خيلي خسته شدم.
جاي همتون خالي بود ....
خودمونيما عجب خاطره اي شد ...
به به! به به! خيلي ممنوم!
خاطره عالي منبسط!
مانيتور، جاز، گردآفريد، اره برقي، يونجه
گردآفريد يكي از اعضاي پيشكسوت همدردي است
سلام .
نوبت من (مانيتور، جاز، گردآفريد، اره برقي، يونجه )
تازه ناهار خورده بودم و دیدم فضای خوبی درست شده و همه جا سکوته ؛ گفتم برم جاز م رو بردارم و یه آهنگ بنوازم تا شروع کردم دیدم خر همسایه بغلی شروه به عر عر کردن کرد . اینقدر عصبانی شدم که یه دفعه رفتم تو زیر زمین اون اره برقی رو بر داشتم و سر از بدن او اون حیوون جدا کردم . آخر سر فهمیدم اون خر بد بخت گناهی نداشته ، اون صاحب خرِ خر ، یونجه به اون حیوون نداده بوده .
خلاصه نمیدونم چند روز از اولین ورودم به سایت همدردی از پشت مانیتور کامپیوترم میگذره ولی یادمه اولین کسانی که جواب همدردی منو دادند یکشون گرد آفرید عزیز بود که من اول در نگاه اول خوندم گرد آفرین .
-----
اذیت - حوله - کانال - مجاز - بی کلاس
به داداشم گفتم بیا یک کمی بی کلاس بازی در بیاریم و مامان رو پیش مهمونش اذیت کنیم .. رفتم توی حیاط سرم رو کردم توی حوض آب بعدش داد زدم که مامان اون حوله رو به من میدی آخه دوش حمام خراب بود گفتم سرم رو توی حوض بشورم مامان عصبانی از جلوی مهمونا بلند شد ولی به روش نیاورد بعدش مامان اومد توی حیاط و گفت برو بالا حق نداری بیای پایین رفتم بالای پشت بام و از کانال کولر داد زدم مامان آخه کولر خرابه چرا میگی برقامون رفته !!! این طور شد که از اون روز به بعد دیگه مجاز نبودم توی خونه بمونم وقتی که مامان مهمون داشت ....
اینترنت - دمپایی - ماکارونی - جوجه اردک زشت-بی غیرت
رفته بودم تو اینترنت ، آخه میخواستم تو حراجی شرکت کنم و برای حسن آقا قصاب محلمون عیدی یه جوجه اردک زشت بخرم ، وقتی رفتم تو سایت یه تبلیغ بزرگ چشممو بی حرکت نگه داشت . میدونید چی بود ؟ یه نفر یه دمپایی رو حراج کرده بود حالا این که بدتر بود که یه دیونه قیمت پیشنهادی داده بود 20000 میلیارد ریال .خلاصه اومدم سر ناهار دیدم یک ماکارونی فرد اعلا در وسط سفره داره منو صدا میکنه اگه گفتید چی میگه ؟ میگفت : بیا منو بخور . منو یه دونه محکم با دمپایی زدم تو سرش گفتم بی غیرت باید صبر کنی بزرگ تر ها بیاند سر سفره بعد نوبته منه .
----
نصف شب - MP4 - حداقل - تک زنگ - پیراهن زنانه
:73:
سلام حامد جان ...خیلی جالب بود نوشتت دوست خوبم ..
میدونی خوبیه تکنولوژیه جدید چیه اینه که حداقل نصف شب تک زنگ این دوستای بدجنست از خواب نمی پرونت تنها راهش اینه که mp4 رو روشن کنی و یک گوشی بزنی توی گوش ِت و همینطور که غرق خودت هستی مامانت با یک پیراهن زنانه ی سفید میاد بالای سرت و تو از ترس چشمات گرد میشه و داد میزنی جــــــــــــــــــــــن .... خوب دیگه در این چنین لحظاتیه که ترجیح میدی که همون تک زنگ دوستات از خواب بپرونتی تا اینکه از ترس سکته کنی ...
قورباغه - آش - عروس خانم - سماور-کیسه
سلام:72:
الان نصفه شب هست درست ساعت 1:25 دقيقه ، داشتم يه آهنگ رو از فرمت mp4 به mp3 تبديل مي كردم كه يه يهو تلفنم يه تك زنگ خورد رفتم كه برش دارم قطع شد . حداقل نزاشت بيشتر زنگ بخوره كه فرصت كنم برش دارم ولي خب شايد مزاحم بوده شايد هم اشتباه شده منم زياد گير ندادم و رفتم سراغ ادامه كارم ضمنا يادم رفت بگم كه اسم اين آهنگي كه دارم فرمتشو تغيير مي دم پيرهن زنانه است خيلي مسخر است نه ؟!!!!:D:227:
:shy:زولبيا - منچستر يونايتد - گربه - روانشناسي :shy:
خیلی ممنونم .
-------------
دست دست . آهان شل دست میزنیا . دست دست :104::104: عروس خانم رو آوردند . بدو بدو بچه برو سمارو آتیش کن میخوام به عروسم یه چایی فرد اعلا :82: بدم بخوره نگه مادر شوهر بد بود . بچه حواست باشه از اون کیسه آبی چایی بریزی تو قوری ها . نگاش کن مثل قورباغه وایساده منو نگاه میکنه . د برو بچه دیگه ....
بیا عروس گلم بیا پیش خودم بشین تازه برات آش درست کردم چه آشی.... روش یه وجب روغن داره اونم چه روغنی واست خوبه قشنگ زندگیتو روغن کاری میکنه .
-------------
امان از دست مادر شوهر !
-------------
شاخ گاو - جنگ - لعنت بر کسی که اینجا آشغال بریزد - بیچاره