من به شما توصيه مي كنم همسرتان هر چه زود تر شغلشان را عوض كنند. باور كنيد با بودن در آن شخص خلق و خوي پرخاشگري در همسرتان ادامه خواهد يافت و راه حل قطعي براي مشكلتان پيدا نخواهد شد.
نمایش نسخه قابل چاپ
من به شما توصيه مي كنم همسرتان هر چه زود تر شغلشان را عوض كنند. باور كنيد با بودن در آن شخص خلق و خوي پرخاشگري در همسرتان ادامه خواهد يافت و راه حل قطعي براي مشكلتان پيدا نخواهد شد.
خب گیر آوردن شغل به همین آسونی ها هم که نیست تا هر وقت خواست بخواد یه شغل دیگه انتخاب کنه
[align=justify]سلام دوستان گلم
از همه شما خیلی خیلی ممنونم .
مهسا-م عزیز از راهنمایی هات خیلی استفاده کردم. و امیدوار شدم زندگیم بهبود پیدا کنه .
یکی از دوستان گرامی توصیه کرده بودند شوهرم کارشو عوض کنه . متاسفانه به هیچ وجه مقدور نیست. همسرم کارمند رسمی یک ارگان حساس دولتیه - تعهد داده.
مهساجان اگر برات مقدوره برام مثال های عینی بزن. می ترسم موضوعاتی که سرش دعوا میکنیم خیل یمهم و خاص باشند[/align]
سلام عزیزم
عصبانی شدن شوهرتون همونطور که گفتن به خاطر شغلش هست. کمکش کن شغلش عوض کنه شاید به آرامش رسید
شادزی خوبم
و همه دوستان گلم
همونطوری که نوشتم براتون حتی یک درصد هم امکان تغییر شغل همسرم وجود نداره . پس نباید به این راه حل فکر کنم.
راستی با راهنمایی های شما چند روزی هست که زندگیم اروم شده. در این چند روز با بهونه یا بدون بهونه ازم به خاطر عصبانیت هاش عذرخواهی کرده و گفته تو از سر من هم زیادی هستی. من هم کم کم دارم مثل سابق با روی گشاده برخورد میکنم. ولی دیگه مثل مادر باهاش برخورد نمیکنم. باورتون میشه هر لحظه استرس دارم مبادا الان عصبانی بشه . تو رو خدا اگه راه حلی به نظرتون میرسه کمکم کنید .
به خاطر راهنمایی هاتون ممنونم :72:
خیلی خوشحالم. امیدوارم که روز به روز بهتر و بهتر بشید و طعم زندگی واقعی رو بچشید.:310:
دوستان خیلی خوب همدردی سلام
یک مشکل پیش اومده برام. البته ممکنه پیش بیاد. و من قصد دارم پیشگیری کنم. ده روزی هست که با همسرم رابطه خیلی خوب و ارومی دارم که همش از لطف راهنمایی های شماست. اما امروز همسرم از من خواسته نتیجه ازمون نظام مهندسیش رو در سایت اداره ببینم و بهش خبر بدم . متاسفانه قبول نشده. من می ترسم بهش بگم و بهم بریزه و دوباره دوران خوش ارامش به پایان برسه. ایا بهش خبر بدم یا نه ؟ چطوری بگم که عصبانی نشه ؟ خیلی دوست داشت قبول شه و اگر الان بدونه قبول نشده می خواد عصبی بشه و باز شروع کنه که من تو زندگی هیچوقت شانس نداشتم و ... اینقدر بگه که اخرش دعوا بشه . میشه یک کم سریعتر راهنمایی کنید چون هر لحظه میترسم زنگ بزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mitra61
اینکه مشکلی نداره ،6ماه دیگه هم این امتحان برگزار میشه:300:
معذرت میخوام بحث رو به حاشیه میکشونم
منم امتحان نظام مهندسی دادم ،ولی نمیدونم نتایج تو چه سایتی اومده ،ممنون میشم راهنمایی کنید
:72:
خواهش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
بفرمائید اینم ادرس http://92.242.195.1/sherkat88/kart/shrd/index_krn_moh.php
امیدوارم قبول شده باشید
همین الان زنگ زد و بهش گفتم خیلی ناراحت شد
http://maskan-sakhteman.ir/Web