RE: خانمها (همه و مخصوصا مذهبی) لطفا کمک کنن
سلام خانم موعود
من فکر می کنم نتونستم منظورمو درست برسونم. من اصلاً انتظار ابراز علاقه و محبت ندارم. فقط می خوام همین چیزیو که شما میگید عملا نشون بده که مشکلات و ناراحتی های من براش مهمه ببینم. چند باری بوده که مشکل یا ناراحتی برام پیش اومده اما اون اصلا فراموش کرده، این شده که به فکر افتادم که نکنه آدم خودخواهی باشه و فقط به نیازهای خودش توجه کنه.
اگه اسمی از ابراز علاقه بردم برای این بود که بگم می تونه ابراز علاقه کنه ولی برای در نظر گرفتن مشکلات و ناراحتی های من می گه که الان وقتش نیست. به نظر من که ابراز علاقه یه مرحله بالاتر از توجه به ناراحتی های طرف مقابل هست، یعنی توجه به ناراحتی ها و مشکلات در دوران شناخت هم باشه اشکال نداره ولی ابراز علاقه نباید باشه. نظر شما چیه؟
آقای green درست متوجه دو سطر آخر پستتون نشدم.
اما شناخت یعنی همین که دو طرف تو موقعیتهای مختلف عکس العمل همدیگه رو ببینند و ارزیابی کنند .
موقعیتهای مختلف هم شامل ناراحتیها و مشکلات هست و هم شادیها و خوشیها.شما باید ببینید ایا تنها وقتی که شما شاد و خندان هستید در کنار شماست و شما رو میخواد یا اینکه تو مواقع خدای نکرده ناراحتی هم با شما همدردی و همدلی میکنه ؟
اگه منظور شما اینه پس حق با شماست و باید تو انتخابتون محتاط تر باشید
سلام
خیلی ممنون از جوابتون، بله باید تو موقعیت های بیشتری رفتارشو ببینم.
شاید هم تا الان دیدم و به خاطر اینکه دوسش دارم و می خوام با هم ازدواج کنیم امیدوارم که اینجوری نباشه.
سلام
به نظر من اون خانم از اینکه شما به جای اینکه بهش "علاقمند" باشید ، بهش "نیازمند" باشد نگرانه و به خاطر همینه که مستقلا ابراز محبت می کنه ولی موقعی که شما نیاز به توجهش دارید خودداری می کنه. البته این خیلی طبیعیه و واضحه که نمی خواد بهم وابسته بشید.
بهتره که شما هر دوتون در صورت پیشرفت بیشتر رابطه روی مهارتهای عاطفی و ابراز علاقه تون کار کنید. تا بتونید اعتماد همدیگه رو توی تمام موارد جلب کنید و قبل ار هز تعهدی به صمیمیت کافی برسید.
موفق باشید.:72:
کس دیگه می تونه با تجربیاتش به من کمک کنه؟
به نظر شما این طبیعیه که یه دختر قبل از ازدواج به ناراحتی های طرف مقابل توجه نکنه و حتی حاضر نباشه و یا حوصله نداشته باشه که در مورد مسائلی که باعث ناراحتی شده صحبت کنه ولی بگه که مطئنم بعد از ازدواج توجه می کنم؟
آیا این رفتار به علت معذوریات قبل از ازدواجه یا این رفتار احتمالاً جز خصوصیات اخلاقی ایشونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
کس دیگه می تونه با تجربیاتش به من کمک کنه؟
به نظر شما این طبیعیه که یه دختر قبل از ازدواج به ناراحتی های طرف مقابل توجه نکنه و حتی حاضر نباشه و یا حوصله نداشته باشه که در مورد مسائلی که باعث ناراحتی شده صحبت کنه ولی بگه که مطئنم بعد از ازدواج توجه می کنم؟
آیا این رفتار به علت معذوریات قبل از ازدواجه یا این رفتار احتمالاً جز خصوصیات اخلاقی ایشونه؟
از نظر من یه کم عجیبه که از ابراز همدردی خودداری میکنه،چون ادم که یکیو دوست داره اصلا تحمل دیدن ناراحتیشو نداره وسعی میکنه ارومش کنه ؛شایدم تو دلش ناراحت میشه وغصه میخوره ولی به روش نمیاره،خدا میدونه
شایدم شما انتظارت زیاده واون ابراز همدردی میکنه ولی از نظرشما کمه
ولی میشه رو حساب خویشتن داری گذاشت اگه تو بقیه رفتارشم حدوحدودو رعایت میکنه ؛ که دراین حالت مطمعنا بعد از ازدواج جبران میکنه :227:
از نظر ابراز علاقه هم که مشخصه احتمالا خودشو کنترل میکنه که هردوتون زیاد احساساتی نشین وبا منطق جلو برین
سلام
مرسی از راهنماییتون
اما از کجا می شه فهمید که واقعاً براش مهمه یا نه؟
RE: +خانمها (همه و مخصوصا مذهبی) لطفا کمک کنن
سلام
وقتی این سوالو مطرح کردم تازه وارد تالار شده بودم و با دوستان آشنایی نداشتم.
ضمن اینکه از بعضی جوابها به نظرم رسید که سوالمو درست مطرح نکردم.
حالا که بیشتر با دوستان همدردی آشنا شدم از خانم فرشته مهربان که همیشه نظرات مفید و سازنده ای دارن و همین طور بقیه اعضا هم خواهش می کنم اگه نظری دارن راهنمایی کنن لطفا.
این طبیعیه که دختر مورد بحث من وقتی که ازش ناراحت بشم فوری عصبانی بشه و قهر کنه؟؟؟؟ و حتی بگه حوصله صحبت کردن در مورد این چیزارو ندارم؟
وقتی آرومه خودش قبول داره که این رفتار درست نیست و میگه من چون احساس نمی کنم تو شوهرمی نمی تونم درست رفتار کنم والا بعد از ازدواج اینجوری نیستم و ناراحتی هات برام مهمه.
جناب گرین
پاسخی برای شما دارم که چون میخواهم با تأمل و دسته بندی ارائه کنم و فی الحال فرصتش نیست ، اجازه میخوام که در فرصتی مناسب و البته زمان نزدیک تقدیم کنم