RE: رها کردن تحصیل به خاطر ازدواج
با خواندن پست آخرت به یاد " اسکارلت اوهارا "کتاب و فیلم برباد رفته افتادم .
یک دیالوگی در فیلم هست که اسکارلت می گوید :
اسکارلت : مامی، امروز ازدواج می کنم . امروز وقت فکر کردن ندارم - فردا در مورد آن فکر خواهم کرد . آره ، فردا در مورد آن فکر خواهم کرد .
بله عزیزم سعی کن مثل اسکارلت نباشی که اول ازدواج می کرد و بعد از ازدواج در مورد ازدواج خودش فکر می کردو.....
سر معیارهایی که داشتم با ایشون به تفاهم نرسیدم و در نتیجه قضیه کنسل شد.
از همه دوستانی که با نظراتشون بهم کمک کردن درست تصمیم بگیرم ممنونم.
:104:آفرین دختر خوب که بیهوده وقت خودت را هدر ندادی و درست عمل کردی :46:
بعضی از پسرایی که مجردی زندگی می کنن هدفشون از ازدواج اینکه یکی بیاد به کارای خونشون برسه.این دسته
تا از یه نفر خوششون میاد سریع می خوان بگیرنش.این دسته اگر خدمتکار استخدام کنن براشون بهتره.
و اما یاسی خانم،اگر می خوای درستو ادامه بدی خواهشن قید ازدواج و خواسگار رو بزن تا اینکه دانشگاه قبول بشی
اونجا شانس فرصتای بهتری برات فراهمه.
راستی یه نکته رو هم اضافه کنم که من اصلا در دادن جواب منفی عجله نکردم. بلکه این آقا حتی فرصت فکر کردن هم به من ندادند:163:. و خودشون مستقیم با من تماس گرفتن و اعلام کردن یا خودت جواب منفی رو به خانواده بگو یا مادر من زنگ بزنه بگه:163:، چون من با عقاید شما کنار نمیام!
اعتماد به نفس...صداقت زیاد...بی احترامی...نمیدونم اسمش چیه.
در هر حال تجربه ی مزخرفی بود برام.
باز هم از دوستانم تو این تالار ممنونم. واقعا کمک هاتون خیلی موثر بود. ولی رفتار خودخواهانه ی این اقا واقعا ناراحتم کرد. یه جورایی حس کردم تحقیر شدم.نمی دونم شاید این از معایب خواستگاری سنتی باشه . بازم مرسی:72:
نه شما تحقیر نشدین...ایشون توی ذوق خوردنشو اینجوری خالی کرده...
کاملا درکش میکنم...ایشون فهمیده شما اونی که میخواد نیستین...همین و واسه وقت تلف کردنش ناراحت شده...این نشون میده که تفاوت دیدگاههای شما خیلی شدید بوده............الان شما باید خوشحال باشین....اگر فکر میکنین که اون حرف خودشو زده ولی شما جاموندین خوب میتونین این تفاوت دیدگاه رو به گوششون برسونین هر چند این موضوع مهم نیست ولی یکی از ساده ترین راهها واسه اینه که ناراحت این مسئله نشین....
گوشت باید کم کم از این حرفها پر بشه . عادت می کنی :311:
متاسفانه وقتی جواب منفی می دی ، با برخوردهای عجیبی مواجه می شی ، اونم از طرف افراد با شخصیت و تحصیل کرده ای که حتی فکرش رو هم نمی کنی :163:
یادمه یه بنده خدایی بهم گفت : "ازت متنفرم " !!! :163:
این حالت ایشون هم اسمش خشم وعصبانیته از اینکه چرا شما ok ندادین و انقدر ایشون رو سوال و جواب کردین :104: