RE: چه زمانی برای بچه دار شدن مناسبه؟؟
با درود
ابتد به شاد گرامی بخاطر اینکه بسیار تلاش دارد تا قبل از تولد فرزند آمادگی داشته باشد چه از نظر روحی و چه جسمی تبریک میگم.
این یعنی همون دعوت ناخواسته ی فردی به میهمانی که حتی اگر خود راضی نباشد جو مهربانی و محبت حاکم بر میهمانی او را مشتاق تر خواهد ساخت تا در این محفل هر چه بیشتر بماند و این محفل هم خانواده است.
دوستان بسیار خوب راهنمایی کردند اما من می خواستم در پاسخ به دوست گرامی "کامران" چند کلامی حرف بزنم(واقعا ببخشید به خاطر حاشیه..)
نقل قول:
انتخاب بین بودن و نبودن
شاید جای سوال من اینجا نیست، اما چرا حتما باید بچه دار شد؟
اینکه، بعد از مدتی زندگی ۲ نفره عادی میشه؟ برای سرگرمی بیشتر، رنگ و بوی تازه دادن به زندگیمون بچه دار میشیم!؟
این خودخواهی نیست؟
مرز میان بودن و نبودن "فهمیدن" است.....
یعنی اینکه بفهمیم و درک کنیم هستیم و تا وقتی هستیم باید چرخه زندگی را ادامه دهیم این یعنی نو بودن و امید داشتن
هدف هر فردی از ازدواج "ادامه نسل" و اثبات "هویت" خویش است که ناخودآگاه هستند.
و این خودخواهی نیست بلکه نشان دادن این هست که ما برای فرهنگ خود برای راه خود و برای زندگی خود ارزش قائل هستیم.
در واقع تمام تلاش خود را می کنیم چرخه زندگی را بهترین شکل ادامه دهیم و در این مسیر نوپایانی را با خود همراه سازیم که علاوه بر گفته شما که به زندگی شادی می بخشند بلکه فرصت زندگی در این جهان را به آنان دهیم.
:305:
پس چرا این گونه نگویم>>> خودخواهی نیست فرصت زندگی کردن در این دنیا را از فرزندان آینده خود بگیریم و بچه دار نشویم؟؟!
..........
البته باید توجه داشت متاسفانه عده ای تنها از بچه استفاده ابزاری می کنند یعنی می خواهند بچه دار شوند که تنها بچه داشته باشند و دیگران نگویند پس چه شد؟!
و بازهم متاسفانه بسیاری از زوجین خود در زندگی دچار کمبودها و اختلالاتی هستند که بدون درمان خویش و آینده نگری "فرزند" را وسیله ای برای ارضا این کمبودها قرار می دهند.
و باز...........
بدرود:72:
چرا زادی مرا مادر
چرا زادی مرا مادر؟
مگر من دشمنت بودم که بر غمهای دنیا آشیان دادی مرا؟
چرا زادی مرا مادر؟
تو دیدی قهر گردون را
تو دیدی جور مردون را
ولی با اینهمه پیش گردون آشنا کردی،چرا؟
مرا از بهر خود غمخوار دانستی
مرا از بهر غمت دلدار دانستی
ولی ای بازی گردون
تو دانستی که من خود حاصل رنجم
چرا زادی مرا مادر؟
ا
ی که در سینه ات دادی پناهم،
شبی در دامنت گفتی بخوابم
ولی بیدار ماندی تا سحر ،مادر، گواهم
چرا زادی مرا مادر؟
مرا زادی که آماج بلا گردم؟
به میدان غم هجران پر زدی تا با غم آشنا گردم؟
مرا زادی به گردون زمان که بر درد دوزخ مبتلا گردم؟
چرا زادی مرا مادر؟چرا؟
سلام
این شعر رو در پاسخ به سوال kamran2007 نوشتم که یه تاپیک دیگه براش باز کردن
دوست داشتم این جوابمو انتقال بدن به اون تاپیک.البته معذرت میخوام.خیلی دلم میخواست به اون تاپیک جواب بدم
من خودم به شخصه اصلا دوست نداشتم به این دنیا میومدم
همیشه تو دلم میگم پدر و مادرم خودخواهی کردن
ولی خودم نمیخوام از رو خودخواهی اینکارو با یکی دیگه بکنم
اصلا دلم نمیخواد بچه دار بشیم .اصلا.با اینکه خیلی بچه دوست دارم.ولی بفکر آینده ش هستم.
اما چه کنم که تنها نیستم.همسرم هم هست
البته در جواب آقا کامران باید بگم. قسمت بزرگی از این میل به بچه دار شدن همون نیاز غریزی به ادامه نسله.
قسمتی هم برای تنها نموندن و امید والدین به دستگیری بچه ها از اونا در آینده.
که در حقیقت منشا همه شون خودخواهی والدینه
من که نمیخواستم بیام اینجا.اما بقول گفتنی
حالا که به این جشن دعوت شدیم باید تا میتونیم زیبا برقصیم:72::72::72:
اول از سارای عزیز تشکر میکنم به خاطر مطالب بسیار خوبی که زحمت کشیدن و در این تایپیک قرار دادن :72: باعث بیشتر و دقیق تر به این قضیه نگاه کنم :46:
:72:
غزاله عزیز، نه خوشبختانه هیچ کدوممون دید تعصبی به جنسیت نداریم، البته چند سال پیش من دوست داشتم بچه ام دختر باشه اما روی خودم کار کردم تا این احساس رو تعدیل کنم..
کامران عزیز :72: حرفهایی به این شکل رو زیاد شنیدم، و هنوز هم از شنیدنشون تعجب می کنم... شاید به این خاطره که اعتقادم با اعتقاد شما متفاوته..
جواب شما رو در پست چرائی وجود نوشتم
حسین پور عزیز از شما هم سپاسگذارم به خاطر پاسخ کاملتون
مهتاب عزیز، انقدر نا امیدانه به زندگی نگاه نکن.. دقیقا مشکلت رو مطرح کن ..
شادي جون حس مادري بهترين احساس روي اين كره خاكي، اما هميشه به اين فكر كن كه ميتوني بهترين باشي. چون اون ني ني كوچولو از تو به عنوان مادر انتظارات زيادي داره. كه اوايل نميتونه بهت با زبون بهت بگه و فقط مجبوره گريه كنه