دوستان توی تاپیکی گفته شد که من عزت نفسم پائینه: یعنی احترام به خود و ... پائینه
از طرف یکی از اعضای تالار بود و برداشت شخصی اش... جناب کامران
خوب چطور باید بفهمم اینطوره... یعنی درسته هست یا یه سوءبرداشت هست؟
من به خودم احترام میذارم و کلا نظرم راجع به خودم مثبته و اگه این مشکل فعلی نبود تقریبا استرس آنچنانی نداشتم و زندگیم روند نرمالی رو داشت...
البته همواره ارتباط با جنس مخالف واسه ام سوال بوده و همیشه توی موقعیت مختلفی در این مورد افتادم...مثبت و منفی ولی هیچوقت وارد یه رابطه نشدم...بهرحال علائم این عزت نفس پائین چیه؟ من هنوز زیر بارش نرفتم...
راستی با دختر مورد نظرم کلی بحث کردم...(البته نه موضوع ازدواج و ...) بحثهای معمول... فرصتی دست داد و نیم ساعتی با هم حرف زدیم....کاملا نسبت بهش مرددم واسه همین صبر رو پیشه کردم....شاید به لحاظ روانشناسی بد نباشه که اینو بگم که به نظرم به لحاظ ظاهری دختر جذابی میاد ولی نمیتونم توی خوشگلی بهش نمره بالائی بدم..در واقع قیافه اش متوسط به سمت خوب هست....با این حال دختر خیلی خوبیه به خصوص اینکه دیدم برخی از کارهائی که من واسه خودم میکردم و فکر میکردم جز من همچین کاری رو کسی نکرده یا به ندرت اتفاق میافته (منظورم کار شاق نیست یه عادت یا مسئله شخصی منطورم هست.... بالاخره مجبورم لو ندم:163:)... ولی با کمال تعجب دیدم این خانم هم ازون کارا میکنه (ببخشید گنگ هست این حرفها...) البته به روش نیاوردم که منم این کاره ام:104: ولی کلا خیلی خوشم اومد که اونم اینکاره است کاری که به ندرت کسی واسه خودش ترتیب میده... اما در کل تردید دارم و با این تردید و با توجه به راهنمائیهای آقای حسین پور کردند صبر میکنم.
نکته دیگه اینکه اگه اون معیارهائی که آقای حسین پور گفتن راجع به علاقه بخوام بسنجم...جز معیار اول (سبز شدن و درخشیدن:43:) که این خانم نداره دو فاکتور دیگه رو داره:310: ولی به نظرم طبیعیه که مستقیم توی چشا نیگاه کنه (با توجه به سابقه آشنائی)...یا ازونجائی که یه نمه شوخم...تا منو میبینه بخنده...البته کلا دختر خوش خنده ایه و یکی از فاکتورهای مثبتی که درش میبینم شاد بودن هست....یه فاکتور دیگه که هم خوشم میاد و هم منو میترسونه: زنانگی هست یه کم بیشتر از حد معمول رفتارهای احساسی کاملا دخترانه داره و مثل باقی همکلاسیها توی بروزشون کم احتیاط تره....در عین حال دختر فهمیده و عاقلی هست:311: