:101::101::101::101:
نمایش نسخه قابل چاپ
:101::101::101::101:
سلام
منظورتونو متوجه شدم.فقط نمیدونم چرا طرز حرف زدنتون طوریه که فکر میکنم قصدتون جدی نیست!
بهر حال.بگذریم
آیا شما مطمئنین ایشون با کس دیگه ای رابطه دارن؟با این اوصاف اگه شما رو بپذیرن حاضرین باهاش ازدواج کنین
شما علنا رابطه ایشونو میدونید بازم مایل به ازدواج هستین؟
خب نمیدونم غیرتتون اجازه میده یا نه!!!
اما اگه براتون مهم نیست...
شما فقط به قصد این جلو برین که تکلیفتونو معلوم کنین
اگه ندونین کی قصد ازدواج داره و با کی.خب یا باید منتظر بمونین(که یه ریسکه)
یا اینکه بیخیالش بشین(که یه ریسک دیگه س و شاید تا اخر تو دلتون این علامت سوال بمونه که شما رو میخواست یا نه)
بنظر من اگه عدم وفاداری ایشون(در صورت واقعیت داشتن)اهمیتی نداره(بهر حال تعهدی بینتون وجود نداشته)بهتره برین و نظرشو در یک وقت مناسب جویا بشین.وقتیکه مشغله دیگه ای نداره تا تو برخوردش تاثیر بذاره.و البته پیشنهادتونو جدی و کمی رسمیتر(نه خیلی خشک تا فراری بشه.و نه خیلی تر!!!) بهش بگین طوری که بدونه هدفتون خیره و ارزش فکر کردنو داره.شاید نوشتن یک نامه مفصل بد نباشه در کنار ملاقات حضوری
در هر حال قبلا گفتم اگه نظرش مثبت هم باشه احتمال داره اول زیاد تحویلتون نگیره
اینجاشو باید خودتون تشخیص بدین که داره ناز میکنه یا واقعا نمیخواد
ممنون بابت جوابتون و وقتتون. من تمام این جنبه هایی که شما مطرح کردینو هزار و پونصد بار تو ذهنم مرور کردم.من به هیچ طریقی بهش دسترسی ندارم! تنها راهم رفتن به دانشگاهه! الانم که موقع امتحانا هست دقیقا می تونم بر اساس شماره ش کلاسی که توش امتحان داره و صندلیشو پیدا کنم و برم اونجا و ازش بخوام که بعد از امتحان یه جا با هم صحبت کنیم! حالا ممکنه اون دوست جدیدش! - که صحتشو نمی دونم اما حدس م زنم که با کسی باشه - اونجا تو همون کلاس باشه، شایدم نباشه... من جور دیگه ای بهش دسترسی ندارم و موقع دیگه، پیدا کردن روزایی که کلاس داره و ساعتش، سخته و غیر ممکنه شاید... اما الان می دونم یه دو سه هفته ای سر یه ساعت به خصوص باید بیاد امتحان بده! یه ایمیل خیلی کوتا زده زدم، اما نمی دونم کی جواب میده، یا اصلا جواب میده بهش یا نه؟ یا اصلا ایمیل فایده داره یا نه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlahtab
خوب الان برم موقع امتحانا؟ حرف بزنم، نامه هم بدم؟ نرم؟ اگه اصلا نخواست باهام حرف بزنه، اصرار کنم؟ اصرار نکنم؟ چیکار کنم؟ از اومدن من اونجا ناراحت نمیشه؟ مطمئنا میشه اما خوب... چیکار کنم؟
ممنون بابت جوابا:72:
سلام دوباره
خب اگه اینطوره سر امتحان آخری برین سراغش
اما نه تو کلاس و سر صندلی
منتظر بشین از امتحان که دراومد
بیرون تو محوطه باهاش صحبت کنین
بنظر من از اونجایی که ممکنه نتونین حرفاتونو مفصل بزنین نامه بدین
و خواستار قرار بعدی باشین
اینم تو نامه بگین که جاب نامه رو از طریق ایمیلش بده و بدونه که بهش ایمیل میزنین تا چکش کنه
با یه بار صحبت رودر رو اونم با اون شرایط نه میتونین شما نظر ایشونو بفهمید نه ایشون امادگی قبلی دارن که عکس العمل مناسب نشون بدن
اگه نخواست حرف بزنه نامه رو بهش بدین
اگه اونم نگرفت بهش بگین بهش ایمیل خواهید زد
مطمئن باشین چک میکنه
محتوای ایمیلتون هم بمونه اگه خواستین بعدا درموردش صحبت میکنیم
موفق باشین
سلام. بازم ممنون بابت جوابتون. نمیشه! چون انقد اونجا شلوغ پلوغه که جای سوزن انداختن نیست! چه برسه آدم بخواد کسی رو راحت پیدا کنه! چون فقط یه رشته اون روز و ساعت امتحان نداره... یه عالمه آدم! یه عالمه کلاس! 2 3 تا در ورودی و خروجی! حالا این مشکل به کنار، اومدیم و من سر امتحان آخر رفتم و اون، اون درسو نداشت یا اون درسو قبلا پاس کرده بود! اون وقت چی؟! بمونم تا ترم بعد؟!!! این کارم گمونم نمیشه کرد! بهتون گفتم، یه ایمیل کوچیک زدم و گفتم که می خوام بیام ببینمش اما هنوز تصمیم نگرفتم.... اما نمی دونم کی چک می کنه، 1 ماه دیگه؟ 2 ماه؟ 3 ماه؟ 4 ماه؟ فردا؟ اصلا چک می کنه یا نه! یا کی معلوم نیست! یا اصلا ایمیل رو جواب میده یا نه! با این اوصاف باید چیکار کرد؟! عجب وضع پیجیده ای...نقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlahtab
:101:
تا مدتی رها کنید این ذهن خسته را . رها کنید .
نه لازم است فکر کنید و نه لازم است کار خاصی انجام دهید . تنها آرامش داشته باشید و رها کنید و صبر کنید . صبر . صبر .
اوضاع پیچیده نیست شما ماجرا را با فکرهای شلوغ خودتان پیچیده کرده اید .
ميشه به اين سوال جواب بدين
چرا دوباره دنبال اون دخترين؟چه ويزگي ممتازي رو در اون دختر ديدين كه فكر ميكنين شايد كمياب باشه؟
آيا اگر الان دختري با ويزگي هاي خوب براي ازدواج داشتين باز هم به همون دختر فكر مي كردين؟
.
.
.
به نظر من شما در سن خيلي كوچكي كه بالطبع تجربه ي كمتري داشتين با ايشون بودين و بالطبع كارهايي كردين كه شايد الان خودتون هم پشيمون شده باشين
فكر مي كنم اگر شما به دنبال دختر با ويزگي هاي نزديك به خودتون در حال حاضر باشين موفقيت بيشتري در زندگيتان به وجود خواهد امد
موفق باشين ايقدم حرص نخورين باور كنين اينقد اعصاب خوردكني نداره:72:
سلام. ممنون از جواب شما. من درسته که اون موقع سنم کمتر از الان بود. الان 26 هستم. اما همونطور که گفتم حتی بعد از 2 سال نتونستم فراموش کنم. و تا وقتی که مطمئن نشم که برگشتی وجود نداره، مطمئنا هر رابطه ای شروع بشه، می دونم خرابش می کنم... اون دختر خوبی بود. ما زیاد مشکل نداشتیم اما خوب نمی دونم یه دفعه چرا همه چی از این رو به اون رو شد. الان مشکلم رفتن یا نرفته و ... در صورت رفتن، اون مشکلاتی هست که مطرح کردم در پست های قبلی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط نعمت يعني ما
به نظرم اگر واقعا تصميمتونو براي ازدواج گرفتين با ايشون ،خيلي قاطع برين جلو و خيلي صريح بهشون بگين تا تكليفتون هر چه سريع تر روشن بشه(البته فكر كنم بعد امتحانا مطرح كنين بهتر باشه)
و خيلي هم اين كار رو در نظرتون بزرگش نكنين چون واقعا از ديد ما كه سوم شخصيم يه كار نرمال و عاديه كه شما برين و مستقيم تصميمتونو بهشون بگين
موفق باشين:72: