1-
توی سوالات قبلی فرموده اید 3 چیزی که اموخته اید صبوری گذشتن و دل نبستن است چرا دل نبستن ؟ یعنی شما به همسرتون و فرزندانتون دل نمی بندید ؟ . این دل نبستن در چه حدی هست ؟ و چه مزایایی می تونه داشته باشه ؟
برای اینکه به غیر از خدا هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست . پس دلبستگی های ما هم پایدار نیستند و.....
مال دنیا پایدار است ؟ پدر و مادر پایدار و جاودانه هستند ؟! همسر ؟! بچه ؟!
من بنا بر تجربه خودم به خیلی از چیزهایی که دل بسته بودم در آزمونی سخت از من گرفته شد مگر یک مورد که در آزمایش سخت قرار گرفتم و خداوند تا مرز گرفتن و...من را برد و آن را به من برگرداند ( پسرم و ماجرای تصادف و به کما رفتنش و....) و در این زمان تماما فکرم به سمت ابراهیم (ص ) بود که چطور می توانست با دستان خودش از دلبستگی به اسماعیل در راه خدا بگذرد و......
آنقدر که سهم خودت را از زندگی و آن دلبستگی بگیری . نه بیشتر و نه کمتر و آن دلبستگی را هم تجربه کرده باشی . مثل هزاران تجربه ی دیگری که در طول زندگی می کنیم و.....( حرف تلخی است !!!اما واقعیت عجیبی در آن نهفته است )
2- روش شما برای گذشت چطوریه ؟
من می دانم چه موقع باید گذشت کنم و چرا گذشت می کنم حتی گذشت کردن هم دارای منطق است. کورکورانه کاری را بخواهی به صرف رضایت و خشنودی دیگران انجام دهی و باوری عمیق و نهادینه به آن نداشته باشی در دراز مدت دچار دردسر و سردرگمی می شوی گاهی باید صبر کنی و از رفتن دست بکشی به خودت و دلائل گذشت کردنت و ایستادنت نگاه کنی - فکر کنی و... اگر گذشت تو صاحب منطق قوی بود ادامه بدهی اگر نبود باید تصمیم دیگری بگیری وحتی به قیمت گذشتن و گذشت کردن در مسیری دیگر و .....
3-چه خطاهایی را در زندگی مرتکب شده اید که دوست دارید دخترتان ان خطا ها را مرتکب نشود
عزیزم این که می شود یک کتاب چندین هزار صفحه ای که چهل سال برای نوشتنش وقت صرف شده :311:
اما برای اشانتیون
باور نکردن هر حرفی از هردهانی و............:302:!!!!!!!!!!!
4- بهترین روش از نظر شما برای بدست اوردن دل همسر چه می تونه باشه
لازم نیست در پی به دست آوردن دل کسی باشیم . کافی است خودمان باشیم و مسئولانه و از سر انصاف در زندگی مان قدم برداریم و چیزی را که برای خودمان نمی پسندیم بر همسرانمان هم نپسندیم .
5- شما فرموده اید که صداقت و راستگویی از بزرگ تریم خصلت های انسانی اند شما باور دارید که این دو خصلت مورد سوء استفاده دیگران ممکن است قرار بگیرد
بله .امروز قویا باور دارم که مورد سواستفاده قرار می گیرد و مسیر زندگی ها و تصمیم گیری های مهم در باب زندگی را تحت شعاع قرار می دهد و حق تصمیم گیری درست را از شنونده سلب خواهد کرد و اعتماد فی مابین را از بین خواهد برد و به روابط آسیب های جدی می زند و........
6- روش برخورد شما با یه ادم دروغ گو چطوره ؟
اگریک فرد حداقل یک یا دو دروغ مهم در روز گفت و مسائل بیشماری را پنهان کرد این فرد مرا بی رودربایستی دیوانه می کند و به هیچ عنوان در دراز مدت نمی توانم با این فرد ارتباط بگیرم و اعتمادی هم به این فرد نخواهم داشت و......و در نهایت قطع رابطه و محافظت از روح و روان خودم( آن هم بر حسب تجربه ) .
7- همسرتان چه ویژگی های مثبت و منفی دارند
ویژگی مثبت : پدر فوق العاده ای است .
ویژگی منفی : وابستگی عاطفی
8- بزرگ ترین عیب و حسن شما از نظر خودتون چیه ؟
بزرگترین عیب : حساسیت بیش از اندازه و افراطی نسبت به ضد اخلاقیت و انسانیت .
بزرگترین حسن : آدم بودن
9-من دوست دارم هدیه ای به خاطر زحمات شما در تالار بهتون بدم در دنیای مجازی چه هدیه ای را شما می پسندید ؟
من برای تالار زحمتی نمی کشم و حضور من پاسخگویی به نیازهای خودم است .
ولی کلا هدیه گرفتن را دوست دارم و در دنیای مجازی و حقیقی فرقی ندارد به هر ترتیب نوعی نوازش گرفتن است .و خوشحال کننده است .
هدیه ای به دلم می نشیند و می پسندم که از عمق وجود طرف مقابل به من داده باشد و حامل امواج مثبت طرف مقابلم باشد . ارزش مادی هدیه هیچوقت مد نظرم نیست و بیشتر به جنبه های معنوی و صداقت درون و دستانی که آن را به من می دهد فکر می کنم .
مواقعی بوده که هدیه ی گران قیمتی دریافت کرده ام و ابدا دوستش نداشته ام و ارتباط لازم را نتوانسته ام با آن برقرار کنم و لذت ببرم . چرا که آن حس و موج مثبت را نداشته وبرعکس تجربه گرفتن یک آدامس شیک از دستان برادرم و یا یک دست نویس برایم بسیار ارزشمند بوده اند . چیزی درون نفس کادو بود که برایم ماندگار و خاطره انگیزش کرد.
10- امکان دارد بفرمایید چرا امضا ی ای که همیشه در رنج و عذابی انگاه رستگار شوی که با ذات و هویت خود یکی شوی - من خوب هستم شما خوب هستید را انتخاب کرده اید
در دل این دو جمله کلی حرف و پیام نهفته است . می خواهم ملکه ی ذهن خود داشته باشم و به شکل یک عادت در درون خودم نهادینه کنم و اگر دیگران هم به عمق این دو جمله برسند و پیامهای نهفته در آن را درک کنند بزرگترین اتفاق به سمت بلوغ را تجربه خواهند کرد .