RE: چطور اونو دوباره راضی کنم به ازدواج ؟؟
نقل قول:
اشتباه جامعه ما اینه که فکر می کنن وقتی یه دختر بخواد با شناخت و علاقه خودش انتخاب کنه و ازدواج کنه به معنی اینه که دنبال پسرای فراری افتاده!!!
نه اشتباه جامعه نیست! اشتباه اون دختر هست که افتاده دنبال اون پسر فراری! میدونین سبب این مغلطه کجاست؟ پسر فراری!
افتادن دنبال پسر فراری کار اشتباهی است که از جانب دختر صورت میگرد. اشتباه جامعه ما شاید در تعیین عمق سوراخ خرگوش باشه! درسته؟
اما در مورد پسرهای غیرفراری (که این فراری بودن و نبودن همه اش تابع شرایط جامعه ماست) اشکالی نداره که خانم ها پیش قدم باشند قبلا راجع به این مسئله توی تاپیک دیگه ای بحث کردم (مسئله پیش قدم شدن خانمها) که به نظرم مشکلی نداره به دو شرط:
نقل قول:
من با این طالب و مطلوب مخالفم300 حرف من اینه که هر کدوم از طرفین چه زن چه مرد میتونن پا پیش بزارن....ولی 1) با آرامی و مرحله به مرحله 2) در صورتی که مثل قفل و کلید با هم مچ باشن نه اینکه یکی از طرفین زور بیخود بزنه.......
وقتی قفل و کلید با هم جوره...این محبت مثل روغن باعث میشه خیلی روون تر و سریعتر در زندگی عشقولانه باز بشه ولی امان از وقتی که ایندوتا با هم چفت نیستن...اونوقت کلید (کسی که پیشنهاد میده و زور میزنه) .. خم میشه و چه بسا بشکنه.... به نظر من قانونش اینه و دختر و پسر نداره....
اما چیزی که سراسر این فروم به چشم می خوره اینه که هروقت دختری به پسری علاقه داشته باشد نتیجه می گیریم قفل و کلید با هم مچ نیستند و هروقت برعکسش باشه، امیدواریم که مچ باشد!
چطور کارشناسان محترم اینجا به همین راحتی برای خانمها نسخه می پیچند که شما با هم مچ نیستید؟؟؟ یا اینکه پسری که قصد شناخت داره، و یا فعلا شرایط ازدواج به هر دلیلی نداره، رو چطور به همین راحتی پسر فراری خطاب می کنید؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yosra
اما چیزی که سراسر این فروم به چشم می خوره اینه که هروقت دختری به پسری علاقه داشته باشد نتیجه می گیریم قفل و کلید با هم مچ نیستند و هروقت برعکسش باشه، امیدواریم که مچ باشد!
چطور کارشناسان محترم اینجا به همین راحتی برای خانمها نسخه می پیچند که شما با هم مچ نیستید؟؟؟ یا اینکه پسری که قصد شناخت داره، و یا فعلا شرایط ازدواج به هر دلیلی نداره، رو چطور به همین راحتی پسر فراری خطاب می کنید؟؟
راجع به پیش قدم شدن خانمها نظر خودمو گفتم (من روانشناس یا مشاور نیستم) ولی راجع به این حرفی که زدین:
وقتی یه پسر، دختری رو واسه ازدواج میخواد (مثل خود من)، و حتی واسه ازدواج میخواد با طرف آشنا شه با رسمی شدن یا کمی جدیتر شدن و خلاصه اقدامات هدفدار برای رسیدن به جواب ازدواج یا مناسب نبودن واسه ازدواج مشکلی نداره..... ولی وقتی اون پسر هرچند حرفهای خوبی میزنه ولی عملا هیچ کاری در این رابطه نداره... و به خصوص کار به س. هم میکشه انتظار دارین کارشناس محترم این فروم چشم خودشون رو ببندن و بگن امیدوار باش؟!
این اشتباهی هست که معتقد نیستم دختران ما خیلی ساده هستن و همه اش فریب میخورن ولی شاید دوراندیشی و منطقشون به احساساتشون میبازه.... یا نه اصلا مسئله این نیست بلکه اونا هم مثل پسرا دوست دارن جنس مخالف رو تجربه کنن ولو به ازدواج ختم نشه....این مسئله به خودشون مطرحه...
مشکل با دخترهائی هست که با هدف ازدواج خودشون رو گول میزنن یا دخترهائی که هدفشون هم تجربه هست ولی ازدواج رو پیراهن عثمان میکنند....و در واقع هردوی این دسته با خودشون صادق نیستند...
چیزی که بنده این روزگاران شاهدشم که شایع شده ، تصور دختران مبنی بر اینه که رابطه را قبول می کنیم و در ادامه پسر عاشق و وابسته ما میشه و تن به ازدواج خواهد داد و حتی انعطافهای غلط از جمله پذیرش رابطه جنسی رو به این امید دارند که این باعث میشه پسر مورد نظر بفهمه من واقعاً دوستش دارم ،شاهدشم اینه که در مقابل خواسته هاش کوتاهی نمی کنم .
به موازات این اشتباهات شناختی دختران ، پسران هم برای حلب اعتماد در مقابل دخترانی که به راحتی تن به یک رابطه بدون هدف ازدواج نمی دهند ، از ازدواج حرف می زنند و به مرور هم حتی در گوش طرف می خونن که تو همسر عقد نکرده من هستی ، هیچکس نمیتونه مار ور از هم جدا کنه جز مرک ، و ... اینگونه اعتماد و احساس دختر را جلب و در مقابل خواسته های خود منعطف می کنند .
و ترفند ها و تصورات و اشتباهات دیگه که بنا به تجارب کار مددکاری و مشاوره در محیط کارم دریافتم .
اونچه مهمه اینه که جوانان دختر بیشترین تمایلشان رابطه منجر به ازدواجه ، و پسرا یک رابطه برای پر کردن خلاء و ... اغلب هم تامین نیاز جنسیه . هر دو هم وقتی عنان را به دست احساسات دهند و خط و حدود قرمز را در نظر نگیرند ، وارد رابطه ای سراسر آسیب زا می شوند که نمونه هایی از آن و آسیب های وارده در این تالار هست اما با این روند وضعیتی در جامعه پیش می آورند که هر دو گرفتاران عواقب شیوع این روابطند ( بی اعتمادی ، بالارفتن سن ازدواج ، ازدواجهای احساسی و بعد از آن مشکلات خانوادگی ، رشد تنوع طلبی و خیانت و ....... )