RE: روابط جنسی پیش از ازدواج
نه ربطی نداره. ما خانم ها تا ذهنمون آزاد نباشه نمی تونیم از سکس لذت ببریم.
در واقع سکس برای زن بیشتر از طریق ذهنشه که ارضا کننده است نه جسمش ولی آقایون نه. مثلا:
اگه زنی مردی رو دوست نداشته باشه یا در محیط ناامنی باشه و یا دردی داشته باشه و یا در هنگام سکس احساس گناه کنه و یا ... اصلا از سکسش لذت نمی بره. ولی یک آقا اگه نیاز جنسی داشته باشه خیلی براش مهم نیست با چه کسی.
دوست من این مساله کاملا طبیعیه .چون احساس گناه می کنی لذت نمی بری. من قبل از عقدم در دوران نامزدی با اینکه عاشق همسرم بودم ولی چون همش باز هم نگران بودم اصلا از معاشقمون راضی نبودم و همش فکر می کردم عیبی دارم . ولی الان که دیگه عقد کردیم و خیالم از هر جهت راحته بسیار بسیار لذت می برم.
دوست من طبیعیه. منم مثل شما بودم و اولا فکر می کردم مشکلی دارم !!!!
سلام
عزيزم اين بر ميگرده به حجب و حياي تو خوشحال باش كه همچين حسي رو داري اين نشانگر وجدان بيدارته شايد اين بي ميليه تو نداي وجدانت باشه كه مانع از يك رابطه ي نا مشروع ميشه مطمئن باش بعد از ازدواج و شروع يك رابطه ي مشروع همه حست دگرگون مي شه من هم مثل تو بودم دوران مجرديم كاملا بي ميل و بي احساس بودم حتا از دست زدن به يه نا محرم چندشم مي شد آدم خشك و مذهبي هم نيستم ولي هميشه حس بدي در رابطه با اين موضوع داشتم كه بعد از ازدواج و شروع رابطه ي كاملا شرعي تمام حس گناه من از بين رفت به نظر من اين يك كمك خداست .
موفق باشي.:73:
دوستان اگر دقت می کردید میدیدین که ایشون معاشقه داشته اند اما خوب این تجربه براشون لذت بخش نبوده . من از پاسخ جناب مدیر ممنونم . البته اینجا هر کسی نظر خودش رو میده و من هم همینطور. به نظر من با توجه به این جمله که خود پرستو خانم گفتند" پرهیز از رابطه با عدم تمایل فرق داره" می شد به این نکته پی برد که مسئله ی ایشون کمی فراتر از احساس طبیعیه عذاب وجدانیست که در غالب خانم های سالم و نجیب وجود داره. جناب مدیر من بر کارشناسانه بودن نظرات شما واقفم و می دانم که همیشه از موضع خنثی و غیر جانبدارانه نظر میدید . اگر گاهی اوقات نکته ای هم گرفته میشه به برخی از پست ها صرفاً اختلاف درک و برداشت از یک موضوع خاص و مورد بحث است. خوبه که خود پرستو خانم باز هم به این تاپیک سر بزنند و راجع به نظراتی که تا کنون ارسال شده نظر بدند.
من کاملا با مدیر همدردی موافقم ومثل ایشون فکر می کنم مشکل شما اینکه که نمی دونید این مسئله مشکل نیست همان طور که دوستان اشاره کردند تقریبا همه ی دخترها همین طورند واین کاملا طبیعیه فکر می کنم شما دارید یکم زود قضاوت می کنید وتا به حال هم به کسی علا قه مند نبودید من پیشنهاد می کن کمی صبر کنید مطمئنن با پیدا کردن فرد مورد علاقتون احساس رغبت به روابط جنسی هم کم کم در وجودتون شکل می گیره.