ممنونم باران جان
اما کاش میشد
حیف
سلام اقای مدیر
شاید کمی بچه گانه باشه
اما من خیلی دوست دارم از اواتار استفاده کنم
هیچ راهی نیست؟
میشه خودتونم توضیح بدین؟
:72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم باران جان
اما کاش میشد
حیف
سلام اقای مدیر
شاید کمی بچه گانه باشه
اما من خیلی دوست دارم از اواتار استفاده کنم
هیچ راهی نیست؟
میشه خودتونم توضیح بدین؟
:72::72::72:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlahtab
بله راهی هست. یه کمی سر کیسه رو شل کنید:311:
http://www.hamdardi.net/imgup/28/127...921e6e8a2e.jpg
اقای مدیر شما سر کیسه هایی گذاشتین که خیلی سفته سرش ،بد اموزی داره ها!!!!!!!!:305:
ببخشیدا!!!!!!!!!!!
اجازه میدین بهم بربخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:47::47::47:
آخه فقط بخاطر یه عکسسسسسسسسسس؟؟؟؟؟؟؟؟
شما خودتون دلتون میاد؟
:102::102::102:
دلم شکست.آقای مدیر منو ضایع کردین.ناسلامتی روانشناسین شما اخه.
منو جلو همه دوستام ترور شخصیتی کردین.
دارم منزوی میشم.:223::223::223:
سلام
برای چی بهتون بر بخوره ؟!
تالار و هزینه های سرور و .......نیاز به شل کردن سر کیسه داره دیگه.نداره؟؟؟
دوست عزیز شاهد نبودی قبلا مشکلات تالار وسرور را .
به دلیل این مشکلات هر وقت سرور مشکل پیدا می کرد کلی دوستان انتظار می کشید و باوجود پیگیری های مدیر
باید حسابی انتظار می کشیدیم و......
یه حسن که خیلی اهمیت داره و از زمانی که تالار هزینه ای شد به ارمغان آورد اینه که از پست های جنجالی و تکراری جلوگیری شد . یعنی تالار بهینه سازی شد
سلام
همونطور که خودتون میدونید من تازه واردم
پس طبیعیه که از مشکلات و مسائل قبلی تالار هیچ اطلاعی ندارم.
من قبلا هم گفتم که فعلا میخوام عضویت عادی داشته باشم.به سه دلیل:
1.اول میخوام نحوه استفاده بهینه از تالارو یاد بگیرم.اخه هنوز با گوشه کنارای اون اشنا نیستم و نمیدونم میتونم بخوبی ازش استفاده کنم یا نه.استفاده کردنم به این معنی نیست که فقط من مشکلاتمو بگم منتظر راه حل از بقیه باشم(خداییش تا حال که از این نظر به دردم نخورده) در واقع مشکل خاصی هم ندارم که بخوام از این طریق حلش کنم(دارم ها ولی در مقابل دیگران چیزی نیست).منظورم از استفاده خوندن مطالب مفید دوستان هم نیست چون اونا رو میشه بدون اینکه عضو شد هم خوند.من بیشتر دوست دارم کسانی رو که میتونم راهنمایی کنم و مطالب زیادی هم واسه گذاشتن تو تاپیکهای دیگه دارم که دوست دارم بذارم و از اونا استفاده بشه.مهمتر از این میخوام دوستای خوبی هم پیدا کنم
2.دوم اینکه من همین الان هم که عضو عادی هستم و فقط به دو تا از تالارها دسترسی دارم تا مطلب بذارم خیلی وقتم تو نت تلف میشه.یعنی همین هم باز به دلیل قبلی برمیگرده.هنوز یاد نگرفتم چطور مثل سایر دوستان فعال تو این تالار با صرف وقت کمتر بیشتر مفید واقع بشم.
میدونید مسئله اینه که قلق تالار هنوز دستم نیومده
3.در ضمن من نمیدونستم این هزینه از بابت چیه؟الان هم دقیق نمیدونم.فقط ستاره گفته بخاطر سرور و نمیدونم.دقیق متوجه نشدم
پس جناب مدیر محترم و دوستان عزیز از حرف من سو برداشت نکنید.
دعوا نداریم که.ان شاا... بعد از اینکه منم سر کیسه رو شل کردم :311: میتونم براحتی از همه امکانات استفاده کنم.
من که چیزی نگفتم.فقط گفتم دوست داشتم از اول از اواتار استفاده کنم.اما ببخشید.حرفمو پس میگیرم:316:.یه عکس ارزششو نداره من خودمو پیش دوستایی که تازه دارم پیدا میکنم ضایع کنم و مدیر محترم فکر کنن از رو خساست:163: عضو فعال نمیشم.
من این تالارو دوست دارم:43:.میخوام رابطه خوبی با اعضا و مدیرش داشته باشم و نمیخوام از همین اول شما برداشت اشتباه و منفی از من بکنین.
آقای مدیر آشتی؟؟؟:316:
اینجا کسی کسی را قضاوت نمی کنه . :227:
نه ضایع شدی و نه هیچ اتفاق مهم دیگری افتاده .:324:
عدم شارژ= خست نیست .اساسا هیچ چیز دلیل بر هیچ چیز نیست . :324:
این توضیحات ضمن آگاهی دادن ، شوخی و طنز است . همین . نه بیشتر و نه کمتر . :305:
چند وقتی که بگذره به توپ و تشرها و به شوخی های ما عادت می کنی .این که شوخی بود تا به حال گیس و گیس کشی های ما را ندیدی ؟!!!!:311:
lvlahtab عزیز بیا باور کنیم
آقا مدیر قبل از اینکه یک مشاور باشد. یک انسان است .
و ما هم همگی تو را دوست داریم . :46:
سلام
شوخ طبعی یکی از مکانیسم های مفید در ارتباطات هست. که البته در کاهش فشارهای روز مره هم می تواند کمک کنه. :311:
کم کم با یکدیگر بیشتر آشنا می شویم.:303:
سلام
منم ادم نسبتا شوخ طبعی هستم
تو مطالبی هم که میفرستم گاها شوخ طبعیم گل میکنه:72:
من تو ارسال قبلتر شوخی میکردم.اما ستاره خانم جدی گرفتن
منم بعضی از گفته های دوستان و شما رو نمیدونم شوخی بگیرم یا جدی.
میدونید شاید بخاطر اینه که تشخیص حالات روحی افراد از پشت نوشته هاشون سخت تر از صحبت رو در روئه.:325:
:82:
سلام
من اينجا با كسي شوخي ندارم؛حتي با مدير همدردي:324:
لطفا" خارج از محتواي تاپيك پست ارسال نكنيد، چون حذف خواهند شد
حتي شما مدير عزيز:311: