RE: درخواست راهنمايي براي برقراري ارتباط دوستي يك برادر با خواهرش...
به عنوان یک دختر می گم؛ خانواده جایگاه بسیار ویژه ای در ذهن یک دختر داره.
بنابراین مطمین باشید اگر رابطتون رو باهاش قوی کنید، خودش براتون تعریف می کنه و شما می تونید راهنماییش کنید. اما برای اینکه به این مرحله برسید من چند راه به ذهنم میرسه.
1)فعلا از دوستاش انتقاد نکنید. عکس یا فیلم های دوستاش رو که میبینید نگید واااااااای این چرا اینطوریه و ...
به خاطر اینکه، خواهر شما فعلا بیشتر از اینکه به شما و خانواده وابسته باشه، به دوستاش وابستست. انتقاد از شخصیت دوستاش در ذهن خواهر شما به معنای انتقاد از شخصیت خودش تعبیر میشه و این باعث میشه خود واقعیش رو به شما نشون نده.
حتی تعریف هم از دوستاش بکنید، که مثلا وااای چه شال خوش رنگی سرش کرده. این جوری در حقیقت شخصیت و سلیقه خواهرتون رو تصدیق کردید. گفتن همین یه جمله باعث میشه با خیال آسوده تری عکس و فیلم به شما نشون بده و یا حتی تعریف بکنه از اتفاقات.
2)یادتون باشه هیچ وقت از اطلاعاتی که بهتون میده در جهت ضربه زدن بهش استفاده نکنید.
مثلا اگر براتون تعریف کرد که دوستش فلان کار (ناپسند از دید شما) رو کرده، دو روز بعدش،مثلا توی یک دعوای خواهر برادری، سرکوفت بهش نزنید که تو دوستات اینجورین و این کار ها رو میکنن.
3)اصلا نگذارید بفهمه شما بهش شک کردید و در جهت شکتون هم، اقدام هایی کردید (گوش دادن به صدای تلفن) که دیگه واویلا می شه و دیگه اصلاح این رابطه گره ی سفت می خوره.
4)به محبت کردن خودتون ادامه بدید. محبت بی حد و حصر (حسر؟!). باور داشته باشید یک دختر طبیعتا خواستار رابطه عمیق با خانوادشه.
5)شما یک قدم در جهت خواسته های اون بردارید. منظورم این نیست که تاییدش کنید.
منظورم اینه که فرضا خواهر شما عاشق خریدن یه مانتوی قرمز کوتاهه که خانواده شما اصلا نمی پسنده.(یه چیزی که خودش چندین بار گفته باشه من این رو می خوام).
شما براش بخر و بگو "من خودم اینو نمی پسندم اما دیدم تو دوست داری برات خریدم" (اما فقط همین یک جمله، نه این که راه برید بگید این چیه و .... اصلا نپوشش و .... این جوری زهرش می شه و اوقات تلخی و اعصاب خوردی همراه این کادو براش کادو می شه)
اینا نظرات من بود. منتظر نظرات بقیه هم هستم.
اما شما هنوز جواب سوال من رو در مورد "خاله" و "عکس العمل خواهرتون" ندادید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reihaneh
اما شما هنوز جواب سوال من رو در مورد "خاله" و "عکس العمل خواهرتون" ندادید.
ضمن تشكر مجدد از توجه شما ؛
درمورد خالم منظورتون چيه ؟ ميشه بهتر بپرسيد ؟
منظورتون از كمك گرفتن از خالم چيه ؟
اگه درمورد روش تربيتي بپرسيد راستش نميتونم به طور قاطع در اين مورد نظري بدم...(اينبار ديگه منظورم سانسور نيست)
در ضمن عكس العمل خواهرم نسبت به چه چيزايي رو ميخوايد بدونيد ؟
يا حق...
رابطه مادرتون با خالتون چه جوریه؟ و روش تربیتی خالتون مهمه. شاید خالتون بتونه با گوش زد کردن به مادرتون، مانع از بروز اختلافات بیشتر مادر و خواهرتون بشه.
راستی مادرتون خانه دار هستند؟ (این مهمه که مادرتون رو وارد اجتماع کنید تا طرز برخورد با دختران جوان و انتظارات جوانان رو از جامعه یاد بگیرند. یکی از عللی که مادرها نمی تونن با فرزند جوانشون ارتباط برقرار کنن، انتظارات نادرست از شخصیت جوان هستش. این مشکل با بودن در جامعه و دیدن انتظارات بقیه جوان ها و عکس العمل بقیه مادرها حل می شه)
2) این چند روزه که سعی کردید با خواهرتون گرم بگیرید، چه عکس العمل هایی داشته؟ (سرد بوده؟ تعجب کرده؟ گرم تر شده؟ و.... )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reihaneh
رابطه مادرتون با خالتون چه جوریه؟
راستی مادرتون خانه دار هستند؟
2) این چند روزه که سعی کردید با خواهرتون گرم بگیرید، چه عکس العمل هایی داشته؟ (سرد بوده؟ تعجب کرده؟ گرم تر شده؟ و.... )
رابطشون خوبه ولي فكر نميكنم خالم بتونه كمكي كنه چون مادرم تو عقايدش خيلي سرسخته...
درضمن خالمم خيلي بدرد اين كار نميخوره چون فرد دانايي نيست.(حتما منظورمو متوجه شديد)
بله مادرم خانه داره.
سعي ميكنم آروم آروم بش نزديك بشم تا تعجب نكنه و تو دلش نگه چي شده كه داداشم يهو اينقدر تغيير كرده و از اين جور افكار...
فكر كنم اينطوري بهتر باشه...
مسلما اين جور كارا زمانبره و من به زمان بيشتري نياز دارم...
سعی کنید با ثبت نام مادرتون در کلاس (بافتنی، ورزشی یا هر چیز دیگه) مادرتون رو وارد اجتماع کنید. تاثیر شگرقی داره.
سلام خیلی خوشحال شدم که دیدم یه برادری هست که می خواهد به خواهرش کمک کنه .
یه جورایی یاد خودم و برادرم افتادم . ما هیچ وقت با هم مشکل نداشتیم ،هیچ وقت. اما با هم صمیمی نبودیم . من برای خودم بودم و ان هم برای خودش . اما بعد از یه مدت ان تغییر کرد و باعث شد رابطمون خیلی قشنگتر بشه . اول از همه هم با اس ام اس شروع کرد . جواب اس ام اس هامو خیلی قشنگ و با محبت می داد که من واقعا جا می خوردم . وقتی یه شهر دیگه بود اس ام اس می داد و ابراز دلتنگی می کرد . هر از گاهی زنگ می زد و با هام درد و دل می کرد همه ی اینها کم کم من رو به ان نزدیک کرد . واسم بی دلیل کادو می خرید . خیلی جا ها در برابر خانوادم ازم دفاع می کرد ( جلوی خودم ) .
الان هم واقعا ازش ممنونم که اینقدر رابطمون رو قشنگ کرده .
همه ی اینها رو گفتم به این امید که این راه ها هم به شما کمک کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aram2032
سلام خیلی خوشحال شدم که دیدم یه برادری هست که می خواهد به خواهرش کمک کنه .
یه جورایی یاد خودم و برادرم افتادم . ما هیچ وقت با هم مشکل نداشتیم ،هیچ وقت. اما با هم صمیمی نبودیم . من برای خودم بودم و ان هم برای خودش . اما بعد از یه مدت ان تغییر کرد و باعث شد رابطمون خیلی قشنگتر بشه . اول از همه هم با اس ام اس شروع کرد . جواب اس ام اس هامو خیلی قشنگ و با محبت می داد که من واقعا جا می خوردم . وقتی یه شهر دیگه بود اس ام اس می داد و ابراز دلتنگی می کرد . هر از گاهی زنگ می زد و با هام درد و دل می کرد همه ی اینها کم کم من رو به ان نزدیک کرد . واسم بی دلیل کادو می خرید . خیلی جا ها در برابر خانوادم ازم دفاع می کرد ( جلوی خودم ) .
الان هم واقعا ازش ممنونم که اینقدر رابطمون رو قشنگ کرده .
همه ی اینها رو گفتم به این امید که این راه ها هم به شما کمک کنه.
از راهنمايي شما سپاسگزارم ؛
سعي ميكنم نكاتي كه گفتيد رو عملي كنم ولي همونطور كه گفتم به زمان نياز دارم...
يكبار ديگه از همه تشكر ميكنم...
من به عنوان دختری که با برادرم رابطه ی خیلی خوبی دارم چند توصیه میکنم امید وارم مفید باشه:
شما باید سعی کنید وقت بیشتری رو کنار خواهرتون بگذرونید.مثلا ازش بخواهید با هم برید سینما یا یه طور یک روزه با هم برید. اونجا زمان زیادی برای صحبت کردن با هم می تونید داشته باشید.یا ببینید به چه چیز و کجا علاقه داره و حتی اگه شما اونجا رو دوست ندارید باهاش همراه شید و برید.
اجازه بدید بدونه که براش مهم هستید تا اعتماد بیشتری به شما داشته باشه.
حالا که به هنر علاقه داره با هم برید گالری نقاشی خانه هنرمندان ...
چه خوب که اینقدر به فکر خواهرتون هستید امیدوارم موق باشید