چقدر ما شبیه به همیم
میدونم چی میگی، امیدوارم بتونیم به روحیه حساسمون غلبه کنیم، ولی واقعا سخته
امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه دوست من
اگه راهی به نظرت میرسه منم راهنمائی کن، یه پست ایجاد کردم
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر ما شبیه به همیم
میدونم چی میگی، امیدوارم بتونیم به روحیه حساسمون غلبه کنیم، ولی واقعا سخته
امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه دوست من
اگه راهی به نظرت میرسه منم راهنمائی کن، یه پست ایجاد کردم
ممنون
عزیزم چرا این کار رو با خودت میکنی، اگه مردی کسی رو بخواد به این چیزا و این کارا نیست.
بخدا من از تو بدتر بودم، چی شد اون همه محبت ؟ تازه الان بعد از یکسال عقد همه اونا رو میزنه توی سرم همش میگه خودت خواستی، خودت گند زدی به زندگیت. حالا تحمل اینکه هر روز میگه طلاقت میدم خیلی سخت تر شده.
اینجور آدما لیاقت محبت ندارن، یکی باید خودم رو نصیحت کنه. ولی به فرداها هم فکر کن.:323:
لطفا به تاریخ آخرین ارسال توجه کنید .
سلام دوست عزیز. منم با دوست بالا موفقم ظاهرا جای شما عوض شده شما بیش از حد داری ناز نامزددت و می کشی این و بدون که مردا عاشق زنایی هستن که ازشون دوری می کنن نه اینکه همش اویزونشون می شن و عشق بارونشون می کنن بذارید اون از شما طلب عشق کنه نه این که شما این همه عشق و یک جا بریزید به پاش این قدر خودتون و سرزنش نکنید به نظر من شاید حرف شما درست نبوده اما شما یک بار گفتید و او مدام می گه بهتره مدتی او را به حال خود بگذارید اگر برگشت که توی روابطتون حتما تجدید نظر کنید اگرم خدایی نکرده بر نگشت خدا رو شکر کنید که همین اول راه رفت نه بعد از اینکه ازدواج می کردید و یا حتی صاحب فرزند می شدید کسی که می خواد همراه یک عمر زندگی با شما باشه باید جنبه و طاقت و صبرش و خیلی بیشتر از این حرفا باشه من امیدوارم که او بر گرده شاید به کمی تنهایی نیاز داره شاید شما از نظر محبت اون قدر تامینش کردید که فعلا نیازی به شما نداره همیشه اندازه به طرفتون محبت کنید موفق باشید