RE: اختلاف بین من و شوهرم
انی عزیز
متاسفانه من در شهر کوچکی زندگی می کنم و فقط یه مشاور توی شهر ما هست
وپیش اون مشاور هم چند ماه چند ماه پیش رفتم
خود مشاور هم طلاق گرفته و به من می گفت طلاق بگیر - من فکر می کنم صلاحیت مشاوره دادن به من رو نداره
برای همین ازتون می خوام به صورت انلاین بهم کمک کنید
متاسفم از اینکه در شهرتان مشاور مجرب و حاذق وجود ندارد .
ولی جدا اگر فردی نیاز به دکتر روانپزشک بالینی داشته باشد باید چکار کند ؟! فاصله ی تو تا شهر بزرگ بعدی چقد است ؟! آیا این امکان نیست که به شهری نزدیک و با امکانات بهتر پزشکی رفت و آمد روزانه یا هفتگی داشته باشید؟!
با توجه به شرایط محل زندگی ات
تو فعلا زمینه های تغییر را در خودت آماده کن و در اولین گام هم فکر طلاق را از سرت به کل بیرون کن و اعتماد به نفس و باور توانایی ها و مثبت اندیشی و مطالعه را در چرخه ی زندگی ات وارد کن تا قدم بعدی . :46:
عزیزم چرا به جدایی فکر می کنی؟ از حالا فکر 5 سال آینده ات رو نکن، به نظر من بهترین کار اینه که لحظه های الانت رو زندگی کنی، کاری کنی که هم به خودت خوش بگذره هم اطرافیانت. تو میدونی فردا چه اتفاقی می افته؟
من نمی گم برنامه نداشته باش، چرا داشته باش اما مثبت نه منفی، چرا فکر می کنی 5 سال دیگه شرایط طوری میشه که باید از همسرت جدا بشی (البته اگه به این قضیه فکر می کنی مطمئن باش همین اتفاق برات می افته). اما به نظر من 5 سال دیگه شما بهترین زندگی رو در کنار همسرت و فرزندانت داری، شما تونستی احساسات خودت رو مدیریت کنی، تونستی بهترین تصمیمات رو بگیری، همسرت و فرزندانت بهت افتخار می کنن. چون شما میدونید با هر کسی چطور باید برخورد کنید.
حتی خانواده همسرتون هم شما رو از صمیم قلب دوست دارن.. من فکر می کنم 5 سال آینده شما به این شکل پیش میره.
بهتره از حالت گرداب بودن در بیای، بهتره دریا بشی، اون چاله ای که زیر پای خودت کندی رو پر کن عزیزم، تا کی میخوای دور یه چاله بچرخی؟
:72: