RE: دوستی و ازدواج اینترنتی
ممنونم بخاطر راهنماییتون خانمی که آخر سر واسه من نوشتید با توجه به تجربه ی زندگی خودم این نوع عاشق شدن ها نتیجه ی خوبی نداره.منطقی تر فکر کن.حالا اینکه یک بار اومده شهرتون دلیل نمیشه. یک ماه و نیمه نمیشه کسی رو شناخت. اول اینکه ازتون بخاطر راهنماییتون خیلی ممنونم ولی باید بگم این مسئله مربوط به 4 تا 5 ماه میشه و پدر من با این همه سخت گیریش این آقا رو واقعا" قبول داره یعنی پدر من اینقدر سخت گیره که همه کس رو تو خونش واسه خاستگاری راه نمیده دوم اینکه من دارم میگم تو خانواده ما چنین چیزی رسمه مهریه بالا خواهرم با مادرم صحبت کرده و یه خورده تونسته سر این مسئله آرومش کنه که مهریه بالا خوشبختی نمیاره و اگه دختر از زندگیش جون به سر بشه یعنی مرد باعث بشه اینطوری بشه اینقدر بی محلیت میزاره که خودت خسته شی ولی نمیگه نمیخوامت چون مهرت بالاست ولی آخر سر خودت میکشی کنار تو خانواده ما حتی داشتیم که طلاق گرفتن و یه ریالشم ازش نخواستن پدر و مادر منم با این وصلت موافقن ولی در رابطه با مهریه اینجور فکر میکنن منم سعی کردم باهاشون حرف بزنم ضمنا" مادرم میخواسته با پدرم صحبت کنه ان شالله که هر چی خیر پیش بیاد از همتون ممنونم خبرشو حتما" بهتون میدم
:227: نمیدونم چرا این شکلک رو دوست دارم:227: