با سلام واحترام من عاشق غذا درست کرده اند هستم مدیریت خانه ا اول زن و 2 مرد است خورشت قورمه سبزی یا حلیم بادمجان بلد هستم دوست دارم موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام واحترام من عاشق غذا درست کرده اند هستم مدیریت خانه ا اول زن و 2 مرد است خورشت قورمه سبزی یا حلیم بادمجان بلد هستم دوست دارم موفق وشاد باشید
سلام
منم آشپزی رو خیلی دوست دارم اونم انواع غذاها. به آقایون هم حق میدم اگه بیان خونه و ببینن غذا آماده نیست ناراحت بشن چون خودم اینطوری بودم.
به نظرم اگه خانمها می خوان بعضی روزا آشپزی نکنن قبلش به همسرشون اطلاع بدن تا همسرشون وقتی میاد خونه سورپرایز نشه. البته آشپزی آقایون هم خوبه (دست پخت بابام که خوب بود). به نظر من همه ی آدما توی همه زمنیه ها استعداد دارن فقط علاقه اس که باعث موفقیت و پیشرفت می شه.
موفق و علاقه مند باشید:D
با سلام
آشپزي دوره مادرهاي ما خيلي مهم بود ولي در دهه اخير فكر نكنم اينجور كه شماها مي گوييد اهميت داشته باشد .من كه هر چه دوروبرم نگاه مي كنم زوجهاي كارمندي را مي بينم كه هردوتا خسته وكوفته از سركار مي روند خانه و آنچنان هم وقتي براي آشپزي ندارند ولي يادمه مادربزرگ خدابيامرزم از 80 سال عمرش حداقل 70 سالش را در آشپزخانه گذراند .من كه به شخصه دلم نمي خواهد تمام عمرم را براي شكم تلف كنم .
باسلام
به نظرمن موضوع آشپز يك موضوع همشخصي وهم عمومي
عمومي چون هرخانم وهرآقايي بايدبه مقدارنيازش بدونه
شخصيه چون خيلي هاسعي مي كننددراين زمينه پيشرفت كنندوغذاهاي جديد بپزندشايدبه دليل اينكه آشپزي يك هنرمي دونندوبهش علاقه دارند اين ديگه نظرشخصي
سلام
مادربزرگ خدا بيامرز من مي گفت: نه نه جان! مردها به سه چيز خيلي اهميت مي دن. اول شكم (خوب خوردن)، دوم همخوابي خوب سوم احترام. اين سه تا رو به راه باشه، مثه پروانه دورت مي گردن.
من آشپزی رو خیلی دوست دارم نه به خاطر پز دادن نه به خاطر همسرم و ... البته فرصت برای آشپزی کردن کم دارم ولی تو این فرصت نهایت سعی ام را می کنم که بهترین غذا را داشته باشم.
با سلام دختر خانمها اشپزیتون عالی است و اشپزی بلد هستند ارزو خانم موضوع عالی بود موفق وشاد باشید
وای منکه هیچی بلد نیستم . خدا کنه شوهرم روی این مسئله حساس نباشه .
باید اینو از شوهرها بپرسید یا خونوادشون
که معمولا اقایون از ترسشون میگن خیلییییییییییییییییییییی خوشمزه بود در حالیکه ممکنه همون لحظه به بهانه قضای حاجت برن دستشویی وهمه رو بالا بیارن
ولی خونواده شوهر اینطوری میگه
مادر شوهر:بدبخت پسرم اینهمه کار میکنه آخرشم غذای سوخته تحویلش میدن
خواهر شوهر:وا الهی بمیرم برات داداش همیشه این غذا ها رو میخوری؟
برادر شوهر:ببین داداش اگه من جای تو بودم این زنیکه رو طلاق میدادم یه کدبانوی به تمام معنا میگرفتم
پدر شوهر:ببین پسرم ننه تو هم که اول اومد خونه من پیاز بلد نبود پوست بگیره غصه نخور یاد میگیره
دختر خانمها اشپزی عالی است و مرد اشپزی بلد نیستند موفق وشاد باشید