RE: کسی اینجوری هست (خیلی مهم )
در این جور موارد که طرف مقابل چه پسر و چه دختر نیاز جنسی را بروز میده باید بیشتر دقت کرد تا با شناخت بهتر بتونیم طرف مقابل را ارزیابی کنیم. ولی اینکه فورا انگ بزنیم تو را برای س.ک.س می خواد و طرف بیمار جنسی و راحت بهت خیانت میکنه یا به عکس بگوییم خیالت راحت باشه مشکلی نداره، هر دو گزینه مردودیه.
حرف جناب مدیر برای مراجعه به مشاور کاملا درسته. این دو نفر برای بررسی مسائل بهتره حضورا با مشاور صحبت کنند.
در مورد سوالات:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سریتا
1- آیا کسی پیدا میشه توی این جمع که به شوهر اول پیشنهاد بده ؟
آیا بوده ؟؟؟؟؟
بله.
2 - آیا این رو نمیشه روی عدم کنترل شخص در نفسش توجیه کرد ؟؟؟؟؟
این بستگی به نحوه تعریف شما و این خانوم از رابطه درست داره. بطور مثال در فرهنگی زن و مرد نامحرم برای مراوده باید بدون نگاه کردن با هم مختصر و در حد نیاز برخورد کنند ولی توی فرهنگ دیگه دست دادن و روبوسی جزئی از مراودات و معاشرته.
3- آیا خانومها میشه مثل بعضی مردا فقط برای میل جنسی ازدواج کنه ؟ من مردم و میدونم مردا البته بعضی مردا برای این کار بیشتر چشم و گوششون بسته میشه و ازدواج و ارضای خودشون ازدواج میکنن و بعدن پشیمون میشن ..میگم آیا زنها هم میشه اینطوری فکر کنن؟؟؟؟؟
متاسفانه بله. فشار جنسی برای زنها هم می تونه منجر به انتخاب غلط بشه.
ترانه عزيز اينجا بحثي از نفر سوم يا خيانت اين خانم به اقاي سريتا پيش نيومده!؟:325:
سريتاي عزيز شما هم لطفا اعضاي تالار رو از اين ابهام در بيار ديگه....يه پست ارسال كن كه فعلا اسم رابطه شما چيه؟دوستين؟نامزدين؟چي هستين؟اين سوال در قالب چه رابطه اي مطرح ميشه؟
خانواده ها میدونن ولی هنوز به صورت رسمی خواستگاری نشده اما میدونن با هم هستیم...
من تمام موارد رو که فرمودین میدونم اما این مسئله رو شک داشتم که آیا میشه خانومها هم به مسئله سکسی انقدر پیشرو فکر کنند ؟
ببینید ما 5 سال به صورت دوست و آشنایی با هم هستیم و توی این 4 سالی که ما وارد مرحله ازدواج نشده بودیم ایشون و من در این ارتباط اصلا صحبتی نمیکردیم اصلا حتی یک موردم وجود نداشت اما توی این یه سال انقدر به من اطمینان داره که میگه اگه تو بخوای ما میتونیم الان زن و شوهر باشیم ببینید من صحبتم اینه که چرا فکر نمیکنه که اگر من توی این دوران بهش خیانت کنم و کاره بدو انجام بدم و برم چیکار میکنه ؟
آخه شش ماه دیگه بصورت رسمی نامزد میشیم اما الان فقط همدیگرو بیشتر میشناسم و 2 سال بعد ازدواج میکنیم و
من بحثم اینه که چرا انقدر زود وارد این جزئیات شد اکثرا بعد از دوره عقد و محرم شدن خانومها و آقایون این اعمالو انجام میدن یعنی اون کار .... پس من میگم آیا وارد شدن ایشون در این موقعیت زود نیست ؟ برای من خطری نداره ...چطور (چون هر 2-3 هفته یه بار میبینمش) آرومش کنم ...و این دوری من باعث نشه ایشون و نبود من باعث انحرافات ایشون نشه (چون سنشم 20 سالشه)ما این سوال که زود نیست بر ای این کارا؟
میترسم تا 6 ماه طاقت نیاره یا 2 سال کمبود من کار دست جفتمون بده( خیانت )
ما برای همیم شک هم نداریم
اما آیا همیشه نباید احتیاط کرد ؟ ؟ ؟ دلیل بر سادگیش نیست ؟
با سلام
با تصریحی که در سئوالتون کردید، به نظرم جواب قبلی ام را دقیقا مد نظر قرار بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
حل اینگونه مسائل از طریق ذهن خوانی نظری در تعاملات مجازی مثل این تاپیک تقریبا غیر ممکن هست و شما به نتیجه ای نمی رسید. اما با توجه به اینکه به نظر میرسه قسمتی از پازل اطلاعات مفقود هست (ممکن هست حتی خودتون ندونید)مراجعه حضوری شما و ایشون به هر مشاور خانواده ای به سادگی می تواند این گره را از کار شما باز می کند.
با سلام
کلا هیچ مشاوری نیست که ارتباطات چندین ساله را برای شناخت همسر تجویز کنه.
شما پس از 5 سال ، حالا حرف از 2 سال دیگر برای ازدواج می زنید. با این سطح ارتباطی که توضیح دادید، بسیار این ازدواجتون پرریسک هست.
خواهش می کنم توصیه مرا مبنی بر پیگیری حضوری و مراجعه به مشاور خانواده را بسیار جدی بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
مطمئن باشيد هيچ زني بدون عشق تن به رابطه جنسي نميده ...شك نكن كه از روي علاقه و اين اطمينان كه شما براي هميشه در كنار هم خواهيد بود اين رفتار رو نشون ميده...
سلام
این همه اطمینان را از کجا می آورید؟
یه نگاهی به انجمن اختلاف و درگیری بین زن و شوهر بیندازی، همه این زن ها تن به رابطه جنسب با شوهرشان داده اند، و می دهند آیا همه آنها با عشق هست؟!!
پیشنهاد مشاوره را برای همین دادیم.
آخه آقای عزیز شما که هنوز بعد از 5 سال طرف مقابلت را نمی شناسی و شک داری بهت خیانت کنه چرا حرف از ازدواج می زنی؟!!!
این خانم نیاز جنسی داره, 20سال هم سن کمی نیست برای این نیاز ولی ربط دادن این نیاز به خیانت نشون میده همدیگه را نمی شناسین.
اگه ازدواج هم کنید و به هم اعتماد نداشته باشید مشکلات به شکل دیگه بروز میکنه.
شما الان می ترسین توی این 6 ماه خانوم دسته گل به آب بده حالا بعد از ازدواج اگه به ایشون اعتماد نداشته باشین چه جوری اگه کاری پیش اومد مسافرت میرین یا در دوران عقد ازشون دور میشین.
اصل شناخت و اعتماده.
نیاز جنسی چیزی نیست که یه دفعه که شما لبیک گفتین برطرف بشه. فقط از هیجان اولیه کاسته میشه.
شما باید نامزدتون را بشناسین و ببینید فرد لاقیدی هست که به شریکش خیانت کنه یا نه. بیان این نیاز در صورتی که ایشون از نظر اخلاقی پایبند باشن مشکل ساز نیست.
5 سال برای ارزیابی تعهد طرف مقابل کم نیست؟!!! این نشون میده شما هنوز اندر خم یک کوچه اید. از یک متخصص کمک بگیرید. ضمنا تحقیقات هم میتونه کمکتون کنه.
البته تحقیقات, نه تجسس و جستجوی وسواس گونه.
نقل قول:
سلام
لطفا اعضاء محترم توجه کنند، در موارد مشابه که پای یک زندگی در میان هست. و راهنمایی ها شما ممکن است به تصمیم گیری مهم در زندگی دو نفر منجر شود ، خیلی نظراتتون را با احتیاط بدهید. یا حداقل در اینگونه مسائل نیم نگاهی هم به نظر تخصصی مشاور داشته باشید.
متاسفانه علیرغم تذکری که دادم ، متاسفانه نظرات بعضی از مراجعان آسیب رسان هست. لذا ناگزیر از ویرایش بخشی از پاسخ یا حذف بعضی پاسخهای دیگر گردیدم.
ببين نياز جنسي هم مانند ديگر نياز هاست بعضيها پرخورند بعضي پرخواب و...با يك برنامه ريزي درست سعي كن با بيان برخي موارد مشابه(مشابه سازي كن ) :مثلا" بگو يه جايي خواندم خانمهايي كه نياز جنسي شديد دارند فلان هورمونشون ايراد داره وبايد برند مشاوره و....به هر حال سعي كن نگراني خودت رو به شكلي منطقي و دلسوزانه به او منتقل كني (با احتياط و تحت نظر مشاور )مطمئن باش چون او تو را دوست دارد و تو هم او را مشكل حل ميشود !اين نكته يادت باشد زن و مردي كه از اول زندگي دقيقا"ايده آْ ل باشند نيست !يكي عاشق خريد است ،ديگري بنده مادر يا خواهر ،يكي ....بايد با عشق و صبر واميد زندگي ايده آلت را شكل دهي :اصلا" زيبايي زندگي همين است كه با هم رشد كنيد( البته موارد استثايي هم هست كه از اول مرد يا زن ايده آل يكديگر باشند )به هر حال مطمئن باش عشق قدرتي مافوق قدرت هاست و زني كه عاشق مردش باشد حتي اگر بميرد به خاطر هيچ نياز يا وسوسه اي به مردش خيانت نمي كند:305:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
مطمئن باشيد هيچ زني بدون عشق تن به رابطه جنسي نميده ...شك نكن كه از روي علاقه و اين اطمينان كه شما براي هميشه در كنار هم خواهيد بود اين رفتار رو نشون ميده...
سلام
این همه اطمینان را از کجا می آورید؟
یه نگاهی به انجمن اختلاف و درگیری بین زن و شوهر بیندازی، همه این زن ها تن به رابطه جنسی با شوهرشان داده اند، و می دهند آیا همه آنها با عشق هست؟!!
منظور من در بين زن و شوهر ها بود نه زن ها و مردهاي غريبه....درسته نبايد كلمه هيچ رو استفاده ميكردم....
تصحيح ميكنم :
"اغلب خانمها بدون عشق تن به رابطه جنسي نميدهند"
نقل قول:
نقل قول:
سلام
لطفا اعضاء محترم توجه کنند، در موارد مشابه که پای یک زندگی در میان هست. و راهنمایی ها شما ممکن است به تصمیم گیری مهم در زندگی دو نفر منجر شود ، خیلی نظراتتون را با احتیاط بدهید. یا حداقل در اینگونه مسائل نیم نگاهی هم به نظر تخصصی مشاور داشته باشید.
متاسفانه علیرغم تذکری که دادم ، متاسفانه نظرات بعضی از مراجعان آسیب رسان هست. لذا ناگزیر از ویرایش بخشی از پاسخ یا حذف بعضی پاسخهای دیگر گردیدم.
مدیر محترم همدردی مسلما تجربه و شناخت شما بسیار گسترده تر از بنده و سایر بازدیدکنندگان است.
از عنایت شما به پست های ارسالی و ویرایش انها برای جلوگیری از آسیب رسانی متشکرم.
ولی با توجه به ویرایشتون یه سوال برام پیش اومد:
ایا رابطه بین دختر و پسر از فرهنگ خانوادگی و جامعه نشات نمیگیره؟
من فکر می کنم دید افراد به رابطه دختر و پسر و مسائل جنسی در فرهنگ های مختلف کاملا متفاوت و بعضا متضاده.