بی دل عزیز یه خبری از خودتون بدید ،که سخت دلتنگتیم
نمایش نسخه قابل چاپ
بی دل عزیز یه خبری از خودتون بدید ،که سخت دلتنگتیم
سلام به همه دوستان خوب و مهربون :72:
خيلي خوشحالم كه مي تونم تو اين تاپيك باهاتون احوالپرسي كنم . اميدوارم حال همتون خوب باشه .:43:
دلم براتون تنگ شده بود دوستاي گلم . موعود عزيز ، فرشته مهربان ، سارا خانم ،بالهاي صداقت ، بي دل و .......... باقي دوستان خوبي كه خيلي زياد هستند و اگه بخوام بنويسم يه صفحه پر ميشه . تواين مدت چيزهاي زيادي ازتون ياد گرفتم و تغييرات خوب زندگيمو مديون شما هستم .
در كنار شما دوستان احساس خوبي دارم . براي همتون آرزوي موفقيت دارم . :323:
علیک سلام پریوش خانم گل
انشاء الله که حال شما هم خوبه:43:و زندگی تون سرشار از محبت و صفا و دوستیه ....التماس دعا عزیزم:323:
به به پریوش جون :46:
تو که برای من همیشه پر رنگی بودی ولی این پررنگی نام تو برای من مفهوم خیلی خوبی دارد و حس خوبی از آن می گیرم .
پاینده و موفق و پویا باشی نازنین .
بچه ها من دلم برای baby عزیز تنگ شده
وقتی اسمشو جزء بچه های آنلاین نمی بینم اعصابم خورد میشه
کجاست این baby تالار
baby محترم
اعلام کرده بودند چند روزی کار دارند و بعد هم 10 روز ماموریت می روند و فکر کنم از تاریخ اعلام ایشان 16 روز گذشته باشد . انشالله به زودی و دست پر و پر سوغاتی بر می گردند .:163:
شاید هم از ترس سوغاتی دادن به جماعت عیالوار خانواده ی همدردی حاضر نمی شوند تا آبها از آسیاب بخوابد :82:و از سوغاتی گرفتن منصرف بشویم :324:
انشالله که جای نگرانی وجود ندارد و به زودی شاهد حضور پررنگ ایشان خواهیم بود و البته شاهد کل کل کردنهای سارا و بی دل نازنین با بی بی . دلمان لک زده برای خنده های از ته دل .
آقا کجا هستید که حریف ها آماده هستند و حسابی بدنهایشان را گرم کرده اند و منتظر شما هستند :311:
سلام چرا اینجا هیشکی هیش خبری از من نمی گیره؟؟ (غلط گیری نکنیدها)
بابا منم هستمااااااااااااااااا آرمان کوچولوی منم هستاااااااااااااااااااااا ااااااااا
آرمان که انقدر مهربونو کوچولوهه، چرا حالی ازش نمی پرسید؟
تا آرمان کوچولو باهاتون قهر نکرده تحویلش بگیرید..
می شمارم:
3
2
.
.
.
عزیزم دلگیر نشو ،خودم حالتو می پرسم
خوبی روزن جون؟ ارمان کوچولو چطوره؟
بازم به دخترا گیر میده؟
از لپاش دو تا بوس ابدار بگیر:46::46:
آخ جوووووووووووووووووووووووو ون تحویلمون گرفتن :D
آرمان که یک فمنیست به تمام معناست. در جمع آقایون فقط باباش رو قبول داره، چون باباش هم بگی نگی فمنیسته :P
دیگه نمیتونم بوسش کنم، از بس بوسش کردم دکترش گفته که پوستش حساس شده و دیگه نباید کسی بوسش کنه:302: ولی سرشو بوس می کنم.
مرسی که تحویلم گرفتین :D
سلام به همه دوستای گلم
سلام به روزن عزیزم و آرمان کوچولو
سلام به پریوش خانم گل
سلام به بی دل عزیز که وفتی نبود ،جاش خیلی تو تالار خالی بود . بابا کجایی دختر دلمون برات تنگ شده.
امیدوارم همگی شاد و سرحال باشید:43:
سلام به خانم روزن و ارمان كو چولو:72::72:
سلام به خانم پريوش:72:
سلام به خانم بي دل:72:
خانم روزن و ارمان كو چولو خانم پريوش خانم بي دل اميدوارم هميشه سلامت باشيد اميدوارم در تالار از تجربيات استفاده كنيم
دوستان سلام
امید دارم حال همگی خوبه
امشب شب آرزوهاست و منم عازم قم هستم و بارگاه حضرت معصومه و جم کران
در این فضاهای پر از انرژی مثبت برای تو دوست عزیزم :
آنی
باهای صداقت
سارا
فیلو سارا
موعود
بلوم
ستاره
طاهره
نیلوفر 25
نیلو 55
مهتاب
ساقی
گل مریم
مریم
کیمیا خاتون
مامفرد
شاد
روزن
غزاله
صبا
باران 68
mma
raihane
deel
بی دل
و بقیه دوستانی که ممکنه اسموشنو از قلم انداخته باشم
برای همتون امشب از صمیم قلبم از خدای منان و رحیم می خواهم که همیشه از شر شیاطین جن و انس و بلایای طبیعی و بشر ساخته و هم و غم ، محفوظتان بدارد و آرزوهای خیرتان را در لیست برآورده ها وارد کند و آرزوی من برایتان که رقم خوردن بهترین سرنوشتهاست را تحقق ببخشد :323:
به حق ایام وخاص ماه رجب و مولود برجسته این ماه قسمش خواهم داد که مرا از دعا برای شما دست خالی بر نگرداند . :323:
برادران خوبم
جنابابان
مدیر محترم همدردی
کیوان
نقاب
غریب آشنا
بی بی
کامران
وینترسون
دیجیتال من
محمد ابراهیمی
آرمان 26
کنجکاو
مسلمان
و......
برای شما نیز عیناً هرآنچه برای خواهران و دوستان خوبم خواستم امشب از حق متعال خواهانم و امید فراوان به اجابت دارم ( ان شاء الله ) :323:
شما نیز مرا از دعای خیرتان بهره مند سازید
در شب آرزوها بزرگترین آرزوی مرا ( سلامت و سعادت ) کوچکترین آرزوی خود قرار دهید
آن سفر کرده که صد غافله دل همره اوست
هر کجا ست خدایا به سلامت دارش
:323::323::323:
آنوش
رهایی
پریوش
امریم
و......
به یاد شما هم هستم و دعاگویتان خواهم بود :323::323:
سلام به همه دوستان گلم:
وای چه شب خوبیه امروز...خدایا امشب خیلی عاشقم.....خیلی....
برای همه دوستان خوبم بهترین ها رو می خوام...
بالهای صداقت عزیزم امشب خیلی خوشحالم چون هم من با نازنینم امشب بهترین شب رو داشتم و هم می دونم تو بهترین شب رو داری...و همه دوستان ..هرچند از حالشون خبر ندارم ولی می دونم خداوند دلشون شاد شاد شاد می کنه.....
به این تاپیک هم سر بزنید که همه محتاج دعاییم....:43:
**شـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــب آرزوهــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــا**...
سلام به همه دوستان گل تالار
چند روزی نتونستم بیام تالار ، اما در موقعیتهای مختلف به یادتون میفتادم حتی گاهی نمی خواستم بهتون فکر کنم و قصد تمرکز روی یه موضوعی داشتم اما چه کنم که این تالار و اعضای خوب و صمیمی اون گوشه هائی از ذهنم رو به خودش مشغول کرده. برا همگی تون که خواستار پیشرفت در زندگی تون هستید احترام قائلم.
از همه اونهائی که تو این مدت به یاد من بودن و یا پیام خصوصی دادن ممنونم :
از آنی عزیز
از موعود ، همین جا از حضور دوباره تون تو تالار سپاسگزارم و امیدوارم کسالتتون برطرف شده باشه ، بیشتر به فکر سلامتیتون باشید.
از مامفرد و بلوم عزیز - براتون آرزوی روزهائی بهتر از دیروز و امروز دارم
از دکتر Rsrs1380
از محمد ابراهیمی گرامی
از فرشته مهربان ژرف اندیش
و همین جا لازم می دونم برای همه یاران و همدلان صمیمی تالار از خداوند منان بهترین هارو بخوام :
مدیر محترم همدردی
کیوان
نقاب ، حسین پور
غریب آشنا
کامران
وینترسان
محمد
دیجیتال من
آرمان 26
کنجکاو
مسلمان
محمد صالح - چند وقتیه خبری ازتون نیست
غزاله
صبا
باران 68
بی دل
گل مریم
فیلو سارا
ستاره
طاهره
چشم بارانی
الینا
بالهای صداقت عزیز - آغاز دوباره زندگی مشترکتون رو بهتون تبریک میگم ، امیدوارم در زیر سایه رحمت ایزد منان سالیان سال به خوبی وخوشی ، زندگیی سراسر شور و نشاط و شادی داشته باشید.
پریوش
انوش
نیلوفر 25
نیلو 55
ساقی
امریم
کیمیا خاتون
شادی
روزن
.... و همه و همه دوستان جدید همدردی که امیدوارم به مراد دلشون برسن :72::72:
آقای BABY خوش آمدید:72:
میخوام اول نفری باشم که بهتون خسته نباشید و خوش آمد میگه
خیــــــــــلی ممنون برادر بزرگوار ، الحمدالله بهتر هستم و فعلا در خدمت شما و بقیه دوستان هستم تا بعد...
انشاء الله که ماموریت خوش گذشته و سرحال هستید:323:
همه منتظر شما بودند
حالا سوغاتی ها کو ؟؟؟؟
به به بچه ها ببینید کی اومده
اقا babyگل:310::310:
خوبی اقای baby؟
چه خبرا؟ تعریف کن ببینیم از ماموریت و مسافرت و......چه خبر؟سوغاتی پس کو داداش؟
جات حسابی خالی بود:72:
کجایی خانم دکتر بیا ببین کی اومده؟:324::324:
دوباره کل کل ها شروع شد ه ،ایول:310::310::310:
من از همین الان امادگی خودم رو برای همکاری با سارا جون اعلام میکنم
سلام جناب بیبی عزیز
رسیدن بخیر
خیلی دلمون براتون تنگ شده بود
خوشحالم که بازم تو جمع ما هستین :72:
دوستان عزیز
من هم متقابلا دلم برا همتون تنگ شده بود (بهتر بگم مچاله شده بود) ، چند روزی هست تهرانم ولی نتونستم تالار بیام. کارهای تلنبار شده اون یه هفته رو باید جمع وجور میکردم.
راستش ماموریتم هم خیلی خسته کننده بود - البته کاری نبود و فوق برنامه بود- ، بطوریکه بعد از اون نیاز به چند روز استراحت (مسافرت) داشتم ، اما از لحاظ روحی اصلا خسته نشدم ونیستم . و ازاین بابت هم خدای منان رو شاکرم که منو لایق این لطف عظیم کرد.
یه بخشی از اون هم زیارتی بود ، به یاد همتون بودم ، مث یه نوار از جلو چشمم رد میشدید و دعا گوتون بودم با مشکل و خواسته های هر کدوم از دوستان که آشنا بودم دعا میکردم و برا بقیه هم رفع گرفتاری و مشکلشون رو از خدا می خواستم.
این خواسته و دعا رو هم توی زرورق و کاغذ کادوی شیک دعای بر حضرت صاحب الزمان قرار می دادم ، اینجوری یاد گرفتم که اول برا سلامتی و رفع حوائج اون پادشاه و محور عالم هستی دعا کنم و از خدا بخوام که به برکت دعای بر اون حضرت خداوند هم رفع گرفتاری از همه اقوام و نزدیکان و دوستام بکنه -
اگه ما خودمون رو رعیت اون شاه بدونیم دیگه به فکر آب ونون و لباس و .... نخواهیم بود .
آرزوی قلبیم رفع این گرفتاریها و مشکلات از همه نزدیکانم هست تا همگی بتونیم به هدف اصلیمون که همانا جلب رضایت و محبت خدا و حجت خداست برسیم.:72::72:
آقای BABY
خسته کارها نباشید و زیارت شما هم قبول درگاه حق انشاء الله
از دعاهایی هم که کردید من و سایر دوستان سپاسگزاریم:72:
انشاء الله سفر مکه مشرف بشید:323:
آنی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
ممنون
سوغاتی و هدیه و... همه رو تو تاپیک "دلم میخواد..." گذاشتم لطفا به اونجا رجوع شود.
چندین بار هم قبلنا گفتم که بچه زدن نداره! ، همینجوری باید از خانمها ترسید چه برسه که دیگه اعلام کنند کاملا بدنهاشونو گرم کردن و آماده مبارزه هستن!
یاد یکی از مربی های وطنی افتادم که قبل از مسابقه ای گفته بود ... بازیکنهام به 80% آمادگی رسیدن و 30% !!!!! بقیه ش رو هم قبل از مسابقه میرسیم!!
خدا به داد برسه بیش از 100 درصد آمدگی رو!!!! :P:D
سلام سلام به همه
سلام آقای بی بی رسیدن به خیر . خوش اومدین .
دوستای گلم نبودم اما به یاد همتون بودم . توی شب آرزوها برای همتون دعا کردم که همیشه از زندگی تون راضی باشید و به تمام خواسته هاتون برسید.
سلام مامفرد عزيز، :72:
خيلي خوشحالم كه مي بينمتون .:310:
فكر كنم يه مدت تو تالار نبودين .
اميدوارم حالتون خوب باشه . :72:
دوستان کسی از بالهای صداقت خبر نداره ؟
از آنی هم خبری نیست ؛ کسی نمیدونه حال خواهرشون چطوره ؟
سلام خانم اني و خانم غزاله و خانم بالهاي صداقت خبري نيست چند روز ي تو تالار نيستند
بالهای صداقت عزیز که خوب مشغول زندگی است معلومه که وقت کمتری دارند که به تالار سر بزنند .
به هر حال ما اگر بدونیم دوستان روزگار خوشی دارند و تالار نمیان دلمون براشون تنگ میشه اما از خوشحالیشون خوشحال هستیم .
بالهای صداقت هم همینطور به هر حال الان بیشتر وقتش رو باید اختصاص بده به علی آقا و دختر گلش .
آنی عزیز کجایید ؟؟؟
بابا انی جون کجایی؟
یه خبر از خودت بده ،از بی خبری پوسیدیم عزیزم
همچنان منتظریم تا بالهای صداقت جون بیان بگن چه خبر؟!!!!!!!!!
من که از فضولی دارم می میرم
دیدین گفتم
نامه اخراجم زده شده ،هر لحظه امکان اخراجم میره
خانمی که با هر کی رئیس می شه رابطه داره ، داره کار خودش رو میکنه
خدا به خیر کنه ، توکلمون به خداست
خدا رو شکر میکنیم به خاطر بالهای صداقت و موطلایی و علی آقا:316::310:
انشاء الله هر روزشون خوشبخت تر از دیروز باشند:43:
گل مریم خانم نگران نباش.توکلت به خدا باشه و روزیت رو از خدا بخواه که به هر وسیله ای که صلاح بدونه بهت میرسونه و کسی هم نمیتونه مانعش بشه.اون خانم هم اگه واقعا زیر آب همکاراش رو بزنه و فضولی کنه مطمئن باش خودش روزی نتیجه اش رو میبینه
با نشاط کارت رو انجام بده:72:
اخراج شدم
تا مدتی نمی تونم on بشم
خدا حافظ
سلام بر دوستان و ياوران همدردي
از آنجا كه اين تاپيك خيلي خيلي طولاني شده ، بود تاپيك جديدي با عنوان حال و احوال ياران همدردي (2) گشوده شد.
انشاءالله شاهد خبرهاي خوش و فرحبخش بيشتري در تاپيك جديد باشيم.
خبرهاي خوش از قديمي ها، خبرهاي خوش از اعضاء فعال فعلي و خبر از ياراني كه به ما خواهند پيوست.