مرسی تمنای مهربانم
عجب تاپیک انرژی بخشی
نفر بعدی چشمتو ببند و یه آرزو کن ... آمینش با من:72:
اللهم صل علی محمد و آل محمد...
الهی به یگانگی خودت نظری بهش کن و آنچه که در قلبش خواست رو برآورده کن، که تو رو با رئوف بودنت میشناسم.
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی تمنای مهربانم
عجب تاپیک انرژی بخشی
نفر بعدی چشمتو ببند و یه آرزو کن ... آمینش با من:72:
اللهم صل علی محمد و آل محمد...
الهی به یگانگی خودت نظری بهش کن و آنچه که در قلبش خواست رو برآورده کن، که تو رو با رئوف بودنت میشناسم.
سلام سحر جانم ...
چقدر تو مهربونی آخه :43:
خیلی احساس خوبی داشتم و دعا کردم .
قربان محبتت دوست خوبم.
برای نفر بعد از خداوند میخواهم که هیچ وقت یأس و نا امیدی وجودش را فرا نگیره و همیشه با انگیزه و شور و شوق داشته باشه برای انجام کارهاش.
ممنون خانم 7
ان شالله به چیزهایی که دوست دارید برسید ( اگه براتون خیره )
خدایا :
من و نفر بعدی به آرامشی برسیم که همیشه از درون شاد باشیم ،،،و این شادی وابسته به بیروون خودمون نباشه ،،
ممنون.:72:
سلام
چه دعای خوبی کردید
برای من باشه
ممنون
من هم همین دعا رو برای نفر بعدی از خدا ارزو میکنم
سلام دوستان مهربان و خوش قلب :43:
سپاسگزارم آقای باغبان ... ان شاءالله همانطور که برای دیگران همیشه خیر و خوبی را طلب میکنید خدا هم همیشه تو زندگی بهترین خوبی ها و نعمت هایش را بهتون عطا کنه :203:
ممنونم آقا آرمین بابت ارجاع دعای آقای باغبان به من ... تشکر میکنم :72:
کم نیستند از دختران و پسرانی که میخواهند واقعا همسری شایسته خدا قسمت زندگیشان کند ...این دعا را نه تنها فقط برای نفر بعد و بلکه برای تمامی افرای که این حاجت در دلشان هست میگذارم :
خدایا تو را بحق بزرگی و عزتت ...تو اجابت کننده ی دعای حاجتمندان هستی و از همه داناتر و قادر بر هر کاری ...
خدایا همسری را قسمت افراد مجرد کن که محبت و علاقه ای دو طرفه و عمیق بین این دو نفر حاکم باشد ...انگار آن شخص بهترین فردی بوده که خدا به آن ها عطا کرده و در همه حال با یاری تو خوشبخت و سعادتمند زندگی کنند .
الهی آمین :heart:
سلام دوستان خوب و عزیزم :72::72::72:
ممنونم هفت عزیز از دعای خیلی خوبت :18:
دعا برای نفر بعد :
خدایا به حق این شب عزیز ... به حق بهترین فرستاده ات حضرت محمد (ص) نفر بعد را به بهترین مسیر زندگی هدایت کن :203:
عید مبعث پیشاپیش مبارک :72:
اللّهم صلّ علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم :43:
:72:
سلام
عید مبعث مبارک
ممنون خانم 7 از دعای قشنگتون .
.....................
خدایا ،،،
صدای تو از جنس آرامش ِ ،
نذار حس آرامش نفر بعد گم بشه ،،
آمین با رب العالمین .:72:
ممنون اقای باغبان
خدایا آرامش رو نصیب همه ی دلهای ناارام و بی قرار کن،ممنون خدای مهربون
برای نفر بعد و همه ی کسایی که دلشون هوای مشهد الرضا رو کرده ،دعا میکنم خیلی زود قسمتشون بشه
ممنون خانم dooo
ان شا الله لایق دعای زیبای شما باشم ،،
مرسی.
.............
خدایا نفر بعد را به تو می سپارم ،،همیشه با نگاه ویژه مراقبش باش ،،،،مراقب دنیا و آخرت
خدایا کمک کن مسیر زندگیش ،،مسیری باشه پر از شادی ، آرامش ،یادگیری ، رشد .
ممنون.:72:
ممنون سحر خانم از دعای قشنگتون
دعا می کنم ان شالله اگر حاجتی از خداوند دارید و اون حاجت براتون خیر هست بهش برسید ،،،هر چند اگه زمان ببره .:72:
...............
خدایا :
غصه و غم را از دل همه ،،،،بخصوص نفر بعد دور کن ،
دلشو شاد کن ،
گره از مشکلش باز کن،
کمک کن اینقدر قوی باشه که مشکلات زندگی براش مثل شکلات باشه،
آمین یا رب العالمین:72:
سلام دوستان عزیز و مهربانم :72:
ان شاءالله طاعات و عباداتتون مورد قبول خداوند متعال قرار بگیره و عاقبت بخیر باشین :203:
آقای باغبان ممنونم از دعای خیلی خوبتون :72::72::72:
دعا برای نفر بعدی :
دوست عزیز ان شاءالله بحق این ماه بسیار مبارک حاجتی که از درگاه خداوند طلب میکنی اگر برات خوبه به اجابت برسه و شاد بشی و هیچگاه نا امید و دلشکسته نشی :203:
برای حاجت من هم دعا کن دوست مهربان :43:
« اللهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم »
اللهم صلی علی محمد و آل محمد:72:
ممنونم سون جان:72:
ان شاالله به خاطر دل پاکت همیشه خیر ببینی
به نیت حاجتم بر میدارم دعای خوبت و
امیدوارم مستجاب شه ....
.اخرش و نمیدونم چی میشه...میترسم ناامیدشم:((
برای خودم و نفر بعد از خدا می خوام...
وقتی دیگه همه راه ها به بن بست میخوره
و درمانده میشی خدا بیاد و دردمون و چاره کنه
ان شاالله:203:
سلام به همگی :72:طاعات وعبادات همگی قبول درگاه حق:203:
سحر جان فکر کنم شما دعای الهه جان رو برنداشتی برای همین بااجازت من برش میدارم
برای نفر بعد از خدا میخوام تو این ماه بتونه با خدا ارتباط خوبی داشته باشه و حال دلش همیشه خوب باشه الهی آمین:203:
سلام نیلوفر جان:43: ممنونم از دعاتون
متأسفانه امسال سعادت و توفیق روزه ندارم.لحظات سحر و افطار دلم میگیره که نمی تونم روزه بگیرم!
کلا ماه رمضان امسال خیلی با صفاست.شایدم برای اینه که من روحیه م مثبت شده:43:
ولی دعاتونو دوست داشتم:72:سپاس
برای نفر بعد : سلامتی و آرامش و عاقبت بخیری رو از خداوند براتون خواستارم.و هم چنین ان شاءالله خدا و پدر و مادرتون ازتون راضی باشند.آمین
سلام ترنم عشق عزیزم :72:
خیلی ممنونم از دعای نیک و خوبتون ، ان شاءالله چندین برابر خیرش را در زندگی خودتون ببینید.
این تاپیک انگار با آقای باغبان جریان داشت و دعاهای بسیار زیبایی که میکردند .
من هم برای نفر بعد یکی از زیباترین دعاهای جناب باغبان را از خداوند خواستارم :203:
سلام. این ممنون از این دعای قشنگ و به موقع.
منم از خدا میخوام واسه نفر بعدی که همیشه بهترین راه رو انتخاب کنه و ارامش سهم دل مهربونش باشه
سلام دلسا جان حالت خوبه؟ چه خبر از زندگیت؟
ممنون از دعات
من هم برای نفر بعدی آرامش و سلامتی روح و جسم رو از خداوند خواستارم
سلام
دوستان خوبم طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق باشه ان شاءالله و حالتون خوب خوب باشه :72::72::72:
خیلی ممنونم ترنم عشق عزیزم بابت دعای بسیار خوبت :43:
من برای نفر بعدی دعا میکنم :
ان شاءالله بحق این ماه مبارک و شب های پر اهمیت قدر که پیش رو داریم همیشه سلامت باشین و خیالتون آسوده و شاد باشه :203:
التماس دعا
سلام
متشکرم هفت عزیز
برای نفر بعد دعا می کنم :
ان شاءالله گرفتاری و مشکلاتت به بهترین نحو ممکن حل بشه و به آرامش برسی .الهی آمین
سلام. ممنون عجب دعایی.....
بهش به شدت احتیاج داشتم......
برا نفر بعد دعا میکنم خدا راه را بهش نشون بده....
سلام و وقت بخیر ؛:72::72::72:
ان شاءالله طاعات و عبادات همتون مورد قبول حق باشه :203:
خیلی ممنونم آقا سیا از دعای بسیار خوبتون ،ان شاءالله خدا بهترین راه برای رسیدن به سعادت و خوشبختی در زندگی را بهم نشون بده. دعای شما منو به یاد سخنی از آقای باغبان انداخت که درباره ی دعا برام میگفتن ... آقای باغبان میگفت :
به یه مورچه ای که می خواد از یه پنجره بسته عبور کند ،،دقت کنید ،،،
مورچه هر چقدر تلاش کند نمی تواند ار شیشه پنجره رد بشود ،،
مورچه دنبال یه روزنه ای هست ،،،و روزنه را پیدا نمی کنه،،،
حالا هر چقد مورچه تلاش کنه موفق نمیشه ،،،
مگر اینکه الگوی مسیرش را درست کنه .
بعضی موقع ها ما هم اینجوری هستیم ،،،
یعنی هدف روشنه ( بیرون رفتن از پنجره ) ،،تلاش داریم ،،دعا هم داریم ،،،ولی نمی تونیم به مقصد برسیم،،
باید صبر کنیم و بریم یه گوشه بشینیم،،،دستی به درون دلمون بکشیم و آسمون دلمون را رصد کنیم ،،،باید بایستیم و ببینیم و جستجو کنیم ،،،
باید هدف و مسیر و نقشه خودمون را یه بازنگری کنیم و ببینیم مسیر درسته یا نه ،،
اگر مسیر درست نباشه به هدف نمی رسیم .
دعا هم نیرویی و نشانه ای و انگیزه ای برای بهتر دیدن هدف ،،، برای وصل شدن و دوستی بهتر با منبع آرامش ،،برای قوت بهتر داشتن در مسیر هدف،
دعا نیرویی ست که ما را در مسیر قرار میده و در این مسیر،،، مرشدها و رهگذران به ما برخورد می کنند.
طرف داشت غرق میشد ،گفت خدایا کمک کن ،،، چند دقیقه بعد یه قایق اومد گفت بیا بالا ،،طرف گفت ،نه خدا به من کمک میکنه،،
اون نمی دونست دعا اون باعث شد یکی بیاد کمکش کنه .
بعضی موقع ها ما خودمون را می ذاریم جای اون مورچه و به خدا میگیم لطفا پنجره را باز کن من برم ،،
بعضی موقع ها خواسته های ما اینجوریه در دعا ،،،
وقتی جلوی پنجره در بسته قرار می گیریم باید به خدا بگیم راه را نشونم بده ( دعا ) ،،،،و خدا هم تو دلمون می ندازه چه الگویی را بریم که برا بیرون رفتن از پنجره..
خیلی متن زیبایی بود و من هر موقع که احساس نا امیدی میکنم ..میخونم و آروم میشم :72:
دعای خیر برای نفر بعد :
ان شاءالله نفر بعدی به خیر و خوبی به خواسته ی دلش برسه :203:
چقدر دعای خوبیه. التماس دعا در این ساعات پایانی ماه رمضان دارم.
برای همه و نفر بعد هم همین دعا:
ان شاءالله نفر بعدی به خیر و خوبی به خواسته ی دلش برسه.
الهی من لی غیرک.
سلام زلال عزیزم :72::43:
ممنونم از دعای خوبت و ان شاءالله بحق آخرین روز ماه مبارک رمضان خدا جواب همه ی حاجتمندان را به خوبی بده و من را هم به خواسته ی دلم برسونه :203:
برای نفر بعد دعا میکنم :
ان شاءالله سال بسیار خوب داشته باشی و یک اتفاق خیلی عالی که انتظارش را داری برات بیفته :203:
سلام. ممنونم:72:
از خداوند میخوام به نفر بعد دلی خوش، ذهنی آرام و خنده هایی از ته دل عطا بکنه.
سلام
ممنونم ترنم جان از دعای خوبت :72:
دعای من برای نفر بعد :
ان شاءالله دوستی عمیق نسبت به خداوند را در قلبت احساس کنی ... خدا را همیشه بابت نعمت هایش شاکر باشی و قدردان پروردگار باشی و همینطور خداوند بهترین های خودش را هم در زندگی دنیا و هم در آخرت بهت عطا کنه :203:
ممنونم هفت عزیز.
من برای نفر بعد و هر کس این دعا مناسبش هست از خدا میخوام دستشو در تاریکی بگیره و راه درست رو بهش نشون بده. الهی آمین.
ممنونم ترنم عشق.یه زمانی این دعاها مونسم بود.:310:
دعا برای نفربعدی:یلطف افرینندهِ پرورش دهنده،همیشه برای خودت و خانوادت و جامعه ات، احساس مفید بودن داشته باشی.:72:
سلام
خیلی ممنونم از دعای خوبتون ... یکی از دغدغه های من این هست که اگر یه زمانی پیر شدم و به گذشته ام یه نگاهی انداختم عمل مفیدی انجام داده باشم و از لحظات زندگیم نهایت استفاده را برده باشم.
دعا برای نفر بعد :
توی زندگی زمانیکه یه هدف و دلخوشی بزرگی داشته باشیم ...انگیزه و مشوق ما برای بهتر زندگی کردنه و باعث میشه حالت رکود پیدا نکنیم.
ان شاءالله توی زندگیت دلخوشی بزرگی داشته باشی که همیشه به سمت فعالیت ها ی مثبت قدم برداری و زندگی خوبی داشته باشی و عمیقا از خودت راضی باشی :203:
ممنون از دعاتون
راستی تو پروفایلتون چرا تو قسمت حالت من گذاشتید :بی تفاوت
عوض کنید
تو سخترین شرایط هم نباید بی تفاوت باشیم
ان شالله سرشار از انرژی و روحیه باشید - و به آرزوهاتون برسید
خدایا نفر بعد عاقبت به خیر بشه
سلام دوباره cry جان :72:
خیلی ممنونم از دعای خوبتون ...بهترین دعا را کردین.
cry بخاطر اینکه احساس و انگیزه خاصی ندارم تو زندگی فعلا که همین جوری ام تا بعدا ببینیم چی میشه ...بی تفاوتی به این معنی نیست که نسبت به پیرامونم بی تفاوت باشم و یا آدم هایی که اطرافم هستن ...بیشتر بخاطر این بی تفاوتم که خواسته و یا هدفی برای آینده ندارم و یا زندگی عاطفی ندارم...اگر کسی را دوست داشتم گرینه عاشقم را میزدم .هههه... اگر هم اینقدر سپاسگزار درگاه خداوند میبودم گرینه سپاسگزارم را میزدم ... خونسرد هم که خیلی نیستم ... و حتی مهربون هم اگر بزنم نشونه خودخواهی چون من که نباید بگم مهربونم ...اگر کسی با من آشنا باشه شاید از روحیاتم شناخت پیدا کنه...بقیه گزینه ها هم که شامل حال من نمیشه.
دعای خیر برای نفر بعد :
خدایا به نفر بعد سلامتی جسم و روح عطا کن :203:
باز از دعاتون ممنون
اگه یه موقع به موقع نرسیدید ناراحت نشید!
مهم نیت و دعای شماست !
ممنون.
بالاخره هم شما روانشناسی خوندید و هم ترنم ...دوستای خوبی برای هم هستید
اگه خدایی نکرده زندگی تاریک شد باز به روشنایی ها بیندیش ، این باعث میشه همه چیز روشن بشه
موفق باشی
برای نفر بعدی از خدا می خوام ، به حق امام حسین (ع) آسمون زندگیش پر ستاره باشه
آمین .
سلام :72:
مررسی cry جان که اینقدر مهربونی :43:
ممنونم از محبتت.
صحبت هات خیلی دلنشین بود ...باشه عنوان سپاسگزار را انتخاب میکنم .
راستی حالا من به کنار ..شما هم که اسمت cry هست یعنی گریه کردن و بار منفی داره . نمیخوای تغییرش بدی :18:
راستی دعای قشنگت را خیلی دوست دارم ولی میزارم برای نفر بعد کع اون هم بهره ببره ... ان شاءالله شامل من هم بشه :203:
سلام.
آخ که چقدر به یه دعای مناسب حالم نیاز دارم.
خودم برای خودم می نویسم و همین رو برای نفر بعد هم از خدای بزرگ میخوام.
خدایا توی تاریکی، چراغ راهم باش، خدایا همه چیز در ید قدرت خودته و برات هیچ کاری نداره. دلم معجزه و دست پشتیبان تو رو میخواد. برای تو هیچ کاری نشد نداره. غیر از تو همه سایه هستن، نورشون از توئه، همه چیز به خودت بستگی داره.
خدایا به حق ماه محرمی که در پیش داریم، خودت آزادم کن از بندهایی که به دست و پام پیچیده شده، خدایا دستمو بگیر. من زورم نمیرسه..... من نمیتونم.
سلام cry عزیز ...
یه سؤال فقط چون یه ذره به شک افتادم ...شما خانوم هستید دیگه درسته ؟