گل مریم جان:72: کلاس های دانشگاه شروع شدند
احتمالا سرگرم درس و دانشگاه و شروع ترم هستند.
زین پس واسه مشاوره باید ازشون وقت بگیریم.:shy:
نمایش نسخه قابل چاپ
گل مریم جان:72: کلاس های دانشگاه شروع شدند
احتمالا سرگرم درس و دانشگاه و شروع ترم هستند.
زین پس واسه مشاوره باید ازشون وقت بگیریم.:shy:
وضع اینترنت شهر نقاب هم خراب است .
سلام
اولا" که اقای نقاب با اینترنت شهر شون در حال دعوا مرافه هستن و ثانیا " احتمالا" دارن هدیه های ما رو آماده می کنن که خیلی دیر شده مگه نه ؟و ثالثا" همون که صبا خانم گفتن دانشگاه و شروع کلاس شکوفه ها!
یادتون باشه اگه اومدن کوتاه نیاین ها :305:.حتما" فکر کردن با غیبتشون ما فراموش می کنیم !
سلام:72::
عجب پیگیری دارید ها!!!!!:58::58:
منم موافقم تازه چون غیبتشون طولانی شده باید کادو فراوان بهمون بدن!!!!:199:
هوراااااااااااااااااااااا ....................:180:
ولی ایشان گویا اینترنت شهرشون مشکل داره و اون طور که شب تولدشون برای من پیام دادند گفتند بسیار وضع اینترنتشون خرابه وگرنه بعید می دونم اینترنتشون درست باشه و نیان رو لاین..........
.................................................. .
کلا دوستان قدیمی تالار همه کم پیدا شدند و همه جا سکوت است.......تازه همه هم به صورت مخفی میان!!!!!!:301:.......منم تا دیروز که رو لاین بودم دیدم بابا همه مخفی هستند اینجانب هم رفتم خودمو مخفی کردم!!!!!!!!!:cool:
راستی موعود جان :
آنی راست می گوید ..آقای محمد ابراهیمی دل نازک است و قهرهاش هم کوتاه ..نگران نباش و خودتو اذیت نکن من با نظر آنی موافقم براش یک تاپیک بزن که سورپرایز بشه....
ای بابا :عجب سرعت عملی موعود جان!!! من این ارساو کردم بعد دیدم تاپیکشو اجرا کردید ..خوب حتما نتیجه میده!!................:D:122:
سلام
خانم سارا (اگه اسمتون رو اشتباه نگفته باشم) چیکار کنم دیگه ماییم و یه آنی مادر حرف مادرو که نمیشه نشنیده گرفت و باید گوش کرد! طبق فرمایش مادر تاپیک رو ایجاد کردم به این امید که مفید واقع بشه .
از پیشنهاد شما هم ممنونم:72:
راستی خانم آنی شما از اینکه من « آنی مادر » صداتون می کنم ناراحت نمیشید ؟ آخه وقتی اینجوری صداتون میکنم حس خوبی بهم دست میده .احساس می کنم کنارتون هستم :43:
موعود عزیزمhttp://www.hamdardi.net/imgup/11448/...0cda403701.gif
من پیشنهادی دادم و شما هم لطف کردی و منت گذاشتی و پذیرفتی http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...d7d861959e.gif
راحت باش و هر جور دوست داری صدایم کن . من خوشحالم که تو چنین حسی پیدا می کنی و افتخار می کنم http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...2de12d9cb9.gif
بچه ها میخوام یه حس خوب رو با شما در میون بذارم
بعد از اینکه خیلی افسرده بودم ،وقتی داشتم نماز میخوندم خدا منو سرشار از یه حس خوب کرد و من از عشق خدا ،بعد از مدتها گریه کردم ،این روزا احساس میکردم خیلی گناهکارم و از خدا فاصله گرفتم ولی..............
وای خیلی حال عرفانی خوبی بود
خدایا خیلی دوست دارم و می پرستمت
خیلی خوشحال شدم گل مریم عزیزم :72:
گفته بودی که بعد از جشن تولد نقاب می خوای یه تاپیک ایجاد کنی و ...
الان که انرژی مثبت داری بهترین زمان برای بررسی نوسانات روحی اخیرته. چون قدرت تحلیل و تغییر رو داری.
اگر هم در تالار عنوان نکردی، یادت باشه که تاریکی باید در روشنایی تحلیل بشه، پس نوری که امروز به قلبت تابیده، بهترین فرصت برای بررسی روزهای تاریک رو در اختیارت قرار می ده.
موفق باشی هانی. :228:
سارا جون
تاپیک رو ایجاد خواهم کرد ولی منتظر نقاب هستم تا برگرده ،بهش قول دادم واینکه دوست دارم اونم تو تاپیکم باشه
اون تو جریان مشکلاتم هست
ممنونم از لطفت عزیزم
دوست دار تو گل مریم
بچه ها کسی از کیوان و طاهره و شادی و دانه خبر دارد؟!
دانه 5 مهر و کیوان وشادی از 7 مهر به تالار نیامده اند و طاهره هم از 10مهر . چی شده ؟!چرا ؟!:302:
طاهره اهل سکوت شده چرا ؟!
دانه مشگل داشت .
کیوان ناپدید شده . شادی هم با آن آقای هم بازی ....