RE: از قصد داره اذيت ميكنه
سلام دوستان
شايان به خاطر امتحاناتش 13 روز مرخصي گرفته و همش خونه است.دو سه روزه گذشته هم كه خونه بود دختر خوبي بودم و گير ندادم نه اينكه بخوام بيخيال شم اما مثل گذشته از دستش حرص نميخورم.ديروز هم خانوادش و زن دايش همگي خونه ما بودن طفلك براي اينكه من خسته نشم تمام كارهاي خونه رو اون انجام داد.
ميخوام يه مدت گير ندم ببينم آخرش چي ميشه شايد آقاي سورنا در مورد من راست گفته نوشته بود كه :من با غر زدن هام براي شوهرم مخ نذاشتم.!.
ديشب ساعت 12 رحمان به شايان ام اس زد (جوك) شايان هم نوشت نكنه فكر كردي اينجا هم گشته و من بيدارم اين موقع ام اس ميزني.الان كه سر براهه و تلفن مشكوك هم نداره نميدونم واقعا راه صراط المستقيم رو پيش گرفته يا به خاطر امتحاناتشه كه منو حرص نميده.
28 دي هم سالگرد عقدمونه نميدونم براش هديه بخرم يا نه؟اگه اون فراموش كنه من ناراحت ميشم.
سلام طراوت جان
خوبي عزيزم ؟ اوضاع بر وفق مراده كه ان شا الله
سلام طراوت جان. بهترین کار رو می کنی. براش حتماً هدیه بخر. بذار بدونه که هنوز دوستش داری و به فکرش هستی. این روزها تو زندگی خیلی مهمه. امیدوارم زندگیت بر وفق مرادت پیش بره. آرزوی بهترینها رو برات دارم عزیزم.
ماندگار عزيزم خوب بودم اما .......................امروز يه اتفاق بد افتاد.گوشيه دوست صميميم رو ازش دزدين و چند تا از عكسهايي عروسيه من هم توش بود شايان ميگه اگه عكسها پخش بششه منو ميكشه دارم ديونه ميششم.چيكار كنم؟
به دلت بد راه نده اما دختر خوب آدم توي اين بلبشو بازار عكس هاي شخصي اش رو مي زاره توي گوشي دوستش
از يه بعد ديگه كه نگاه كني اينه كه حالا پخش هم بشه توي اين هفتاد ميليون كي من و تو رو مي شناسه و در ضمن آقا دزده كه به اين طريق خودش رو توي بند نمي اندازه .نگران نباش خدا بزرگه
دلناز عزيز دارم ميميرم اما به روم نميارم:54:.دوستم از من بدتره تمام عكسها از خواهرش و خودش هست اما عكس من مربوط به عروسي و حنابندونه.....:302:عزيزم خانوادم و فاميل شوهرم كه منو ميشناسن.:47:آبروي شايان جلوي دوستاش و همكاراش ميره.ديشب كلي غر زد ميدونم حق داره تازه داشتم روي ارامش رو ميديدم.:203::203::203::203::54::302:
عزیزم قبل از مرگ واویلا چرا اینقدر زود بهش گفتی هنوز که اتفاقی نیفتاده حالا هم که گفتی سعی کن خوت را باهاش همدرد و موافق نشون بدی در مقابل غرغراش عکس العمل تند نشون نده چون اون تورو مقصر میدو نه از قبل خبر داشت که عکسات توی گوشی دوستت هست یا نه ؟ آیا از این عکسها توی گوشی خودت یا شوهرت یا اقوام هم هست در این صورت میتونی بهش بگی این اتفاق میتونسته برای هر کدومتون بیفته در غیر اینصورت سر به سرش نذار که تا حدودی حق داره
سلام طراوت من فقط از خدا موفقیت وشادکامی شما رو می خوام فقط همین خدانگهدار
طراوت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخ كه حالم از هرچي موبايله بهم ميخوره ، كاش زود امام زمون ظهور ميكرد و اين دنيام زود تموم ميشد .
بعد كه فكر ميكنم ، ميبينم ما خوب مقدمات ظهورش و فراهم كرديم ، اونقدر قلبش از كارهايه بد ما به درد اومده كه ...
نمي دونم چقدر به دعا و اينها اعتقاد داري ، اما با خوندن آيه الكرسي مي توني عكسها و اون گوشي و حصار كني تا از گزند افراد سودجو دور بمونه ( چقدر مربوط حرف زدم !!!!) ، نگران نباش عزيزم ، البته بهت حق ميدم كه نگران باشي !!! تو بازم داري امتحان ميشي طراوت . هنوز اون امتحانت و خوب پس نداده بودي كه اين شد ...
به هر حال برات دعا ميكنم كه مشكلي برات پيش نياد عزيزم . دوستت دارم
طراوت عزیز اصلا چرا بهش گفتی عزیزم؟ خب اون الان حق داره که ناراحت باشه
ولی اتفاقیه که افتاده کاریشم نمی شه کرد فقط دعا کن که اتفاق بدتری نیفته و از همه مهمتر اینکه سعی کن شایانو آرومش کنی نه اینکه یه جوری برخورد کنی که بدتر شه.