چکامه جان خیلی خوشحال شدم عزیزم
باور نمی کنی
خدا رو شکر امیدوارم روز به روز موفق تر باشی
نمایش نسخه قابل چاپ
چکامه جان خیلی خوشحال شدم عزیزم
باور نمی کنی
خدا رو شکر امیدوارم روز به روز موفق تر باشی
من هم خوشحالم خانمي اميد وارم موفق باشي
bloom عزيزم مرصي گلم.
بچه ها ميدونين چيه از صبح يه چيزي فکرمو مشغول کرده.بازم فکر منفي.داشتم فکر ميکردم به اين که تقريبا ماه پيش که يه کم با نيما بيرون قدم زديم(براتون جريانشو نوشته بودم)يادمه بهم گفت که فکر نکن همه چي تموم شده.من دوستت ندارم.دارم تحملت ميکنم الانم ديگه از فکر طلاق اومدم بيرون.منصرف شدم.ولي همينجوري بايد ادامه بديم.ميدونين به قول خودش تعهدي که به من داشت مانع از اين ميشد که منو طلاق بده و همينجوري توي اين جامعه خراب ولم کنه.ميدونين چيه ديشب داشتم همش به اين فکر ميکردم که آيا اون واقعا ميخواد به همين صورت ادامه بده؟يعني هنوزم هيچ علاقه اي در ميون نيست؟ميدونين يه جورايي پيچيده شده.
سلام چكامه جان، من تمام تايپيك هاتو خوندم و هر روز دنبال مي كردم و برات هم خيلي دعا مي كنم كه روابطتون خوب خوب بشه. الانم خيلي خوشحالم كه آقا نيما پشيمون شده و داره كم كم پا پيش مي ذاره. من خودم رو در حدي نمي بينم كه بخوام به شما نظري بدم. اما زندگي پستي، بلندي هاي زيادي داره و شما هم به اين شكل داريد از زندگي بهره مي بريد. فقط سعي كن جايگاهت رو به عنوان يك زن حفظ كني. خودت را ضعيف و ناتوان نشون نده. مي دونم سخته بعضي كارها اما به خاطر خودت هم كه شده تحمل كن (منظورم همان كم محلي هاست). تا الان هم خيلي خوب پيش رفتي.اميدوارم روزي برسه كه ديگه هيچ مشكلي تو زندگي ات نداشته باشي. من كه خيلي برات دعا مي كنم عزيزم.
عزيزم تو سر قول خودت بمون يعني تا عيد صبر كن و همين روشت رو ادامه بده. اگه آقا نيما تا اون موقع خوب شد كه هيچ. به سلامتي تموم مي شه. اما اگه تو اين 5 ماه عوض نشد ديگه صبر نكن، چون ديگه لزومي نداره خودت بيشتر از اين خرد كني.
سلام خانمی . صبح به خیر عزیزم. خوی به به به . خبرای خوب خوب می شنوم.
خیلی خوشحال شدم. :73::72:
ولی نخیر تو رو من هر روز باید دعوا کنم.:97: دوباره داری انرژی منفی می دی که دختر.:97: تو مگه قول ندادی چکامه ؟؟؟؟:33:
باور کن اگه یکبار دیگه انرژی منفی بدی یا فکر بد بکنی دیگه به تاپیکت سر نمی زنم .:102: بس کن دیگه دختر خوب .
این همه اتفاق های خوب داره می افته عزیزم. چرا الکی انرژی منفی می دی؟؟؟
باید کم کم مهمونی هاتو شروع کنی. قرار شد تغییر کنی چکامه ولی انگار تو واقعا قصدشو نداری. :54:
عصبانیم کردی خانم گلم.
چرا حرف گوش نمی دی ؟؟؟؟؟:47::305:
چکامه عزیزم خیلی خیلی خوشحالم . خواهر صبورم دیدی تا خودت نخوای بهت خوش نمیگذره باور کن نیما هم تو رو اینجوری بیشتر میخاد . مثلا اگه تو مهمونی خودتو دپ میگرفتیو همش منتظر میموندی تا نیما بیاد بلندت کنه که برقصین نه غروره اون تو این شرایط بهش اجازه میداد نه به تو خوش میگذشت . از این به بعد اول به خودت فکر کن به راضی بودن خودت شنیدی میگن تا عاشقه خودت نباشی نمیتونی عاشقه دیگری هم بشی . آجی مهربونم تو یه مدت فقط به خودت فکر کن مطمئن باش نیما هم وقتی روحیه شادو بشاش تورو ببینه اونم عوض میشه . تو خونه مرتب واسه خودت خوشکل کن آهنگای شاد بزارو برقص. از حال و روزه من که خبر داری ولی باور کن قبلاهمیشه تو خونه صدای موزیکه شادم زیاد بودو رقصم که دیگه اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم الانم دارم به همون روزا برمیگردم . عزیزم تمام فکرایه منفیو از خودت دور کن . مگه این مدت این فکرو خیالا تونستن راهی نشونت بده مگه چاره ساز بودن. ولی از موقعی که داری به خودت اهمیت میدی خدا رو شکر هر روز داری یه نشونه مثبت میبینی. مردا همشون عاشقه زنه شادو سرحالن. بهترینهارو برات آرزو میکنم گلم.......
چکامه جان اگه دوستت نداشت نمگفت همینجوری ادامه میدیم
مطمئن باش عزیزم
دختر بدنشو دیگه چرا روزه به این قشنگی رو با فکرای منفی از بین می بری
حرفای قبل نیما رو مرور نکن عزیزم شاید شرایط نیما اون زمان که این حرفا رو بهت زده فرق می کرده
به قول نازنین انرژی منفی نداریم این فکرارو بریز دور سعی کن خودتو احیا کنی تا زندگیت احیا بشه
دوستاي خوبم از همتون ممنونم.فعلا بايد همينجوري ادامه بدم تا ببينم چي ميشه.نميدونم بالاخره کي مياد سرجاش ميخوابه کي سکوتشو ميشکنه کي ........بازم از همتون ممنونم.اگه اتفاقي افتاد خبرتون ميکنم.