آقای lord.hamed این نیز بگذرد و امیدوارم بهترینها در زندگی پیش رو براتون پیش بیاد.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای lord.hamed این نیز بگذرد و امیدوارم بهترینها در زندگی پیش رو براتون پیش بیاد.
یه چیزی یادم رفت، دو روز پیش تولدم بود!!
من 5 سالم شد.
سلام دوست جونا
خوبین همگی؟
آقای لرد حامد، خیلییییییییی براتون ناراحت شدم :blue: من تازه میخواستم بهتون تبریک بگم
انگار رسم شده آدما سخت بهم برسن یا نرسن.
چی بگم؟ فقط میتونم بگم حالتون رو می فهمم چون 3 سال پیش خودم تجربش کردم.
حتما سخت بوده واستون که اومدین اینجا نوشتین.
به قول دلجوی عزیز ، واقعا این نیز بگذرد. برای من که گذشت و الان حسااااابی حالم خوبه.
انشالا برای شما هم به لطف خدا میگذره و شما به کسی که مناسبتونه می رسین و خوشبخت می شین.
============
آقا کیوانتولد 2 روز پیشتون مبارک :lemo:
منم 27 مرداد تولد 2 سالگیم بود تو همدردی اما سخت مشغول امتحان بودم نشد بیام برای خودم جشن بگیرم :biggrin:
==============
میگم اگر شما جای من بودین واسه اعتراض منطقی ، حاضر بودین نماینده دانشجوها شین برین پیش معاون دانشگاه آیا؟ :undecided:
نمیدونم اسمش شجاعته یا حماقت. نظر شما چیه؟
منم حالم خوبه! البته به لطف خدا و محبت انسانی بزرگوار به نام آقای sci.
تشکرم رو از خدا همین الان نوشتم توی یکی از تاپیکهام؛ از آقای sci هم که خب؛ وقتی حرم حضرت معصومه (س) به یاد ایشون بودم؛ فکر کنم خودش نشونه ی یه تشکر عمیق باشه!
زندگیم یه تغییراتی کرد؛ بالاخره،بعد از 5 سال دارم به یه جاهای خوبی می رسم. سرفصل هایی که باید روشون کار کنم عمیق تر و تخصصی تر شدن و من از این بابت خوشحالم.
از اینکه اینجا هست و من خودم هست هم خوشحالم!
راستش آقای لرد -حامد نمی تونم بگم که "متاسفم؛ چون واقعا این جوری نیست؛ ظاهر بعضی از قضایا تاسف داره و باطنش پر از خیر و برکت" بنابراین میتونم از شما بخوام که شاکر باشید! حتما خیری در این اتفاق بوده!
:72::72:
چند روز پیش یاد sisili افتاده بودم. امیدوارم هر جا هستش خوب و خوش باشه و روزگار بر وفق مرادش!:43:
امروز بعد از تلاش 3 ساله ؛
تلاشی که همه جانبه اسبابش رو فراهم کردم رو استارت زدم .
خدایا شکرت ...
خدابا از اینکه این بار هم به من اعتماد کردی شکر ...
متشکرم .
* راستی دیشب با کیوان صحبت کردم ، حس کردم که خوبم !
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود...
شما یادتون نمیاد! ما یه زمانی برای همدردی غوغا که چه عرض کنم ، کولاک می کرد در حد تیم ملی بورکینافاسو!
* وبلاگ همدردی - بزرگترین مرکز مشاوره خانواده و ازدواج تحت وب *
لرد حامد یادت میاد؟
من بودم و تو بودی و نقاب و shad
...
ببخشید پابرهنه اومدم وسط خوش و بش های زیبا و دلنشینتون ... عذر تقصیرم را بپذیرید....اون تاپیک دعا رو نتونستم پیدا کنم ... اومدم اینجا
می دونم وقتی همه اسباب و شرایط اون جوری نیست که باید باشه ، دعا معجزه می کنه ؛
می دونم گفتن یاد خدا دلها رو اروم می کنه
اما مدتی است که دیگه زبونم به دعا کردن نمی چرخه ...نمی خواهم " من" از خدا چیزی خواسته باشم ، که نکنه این "من" باعث همه این زجرها شده باشه
خواستم اگر به هوایی از اینجا گذری کردید ، به حال این سرگشته "شما" دعایی بکنید
---------
پینوشت:
هنوز منتظرم
حاجت ز که خواهی آنجا که خدا باشد.
به خودش توکل کن، دست خالی بر نمی گردی
دعاگو هستیم
سلام بر همه دوستان و مراجعین عزیزهمدردی
ایام خوش باد بر شما
و یاد باد دوستان مدتها غایب را
و خیر مقدمی دوباره به نقاب گرامی دیروز و حسین پور امروز که گاهی سری می زنند و شاهد پستهایی از ایشون در راهنمایی دوستان هستیم
کیوان خان !
و اما بعد .....
همه تجربه کسب کردید و انگیزه یافتید و رفتید صاحب سایت شدید و به مبارکی خودتون برا خودتون کسی شدید :72:..... این است اعتماد به نفسی که همدردی می بخشد ..... آره ؟
خوب هستید ؟
جناب لرد ان شاء الله که هرچه بوده خیر بوده باشه :
برلب جوی نشین و گذر عمر ببین
کاین اشارت زجهان گذران مارا بس
بالهای صداقت گلم
نگران نباش ، خدای بزرگ هست و خودت را در حریم کبریاییش رها کن تا هم ارامش بیابی هم بهترین راه را به تو بنمایاند و هم اینکه بسپار تا به بهترین شکل حل کند