نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دختر بیخیال
تصویر ذهنی من از خانوم مصباح الهدی عزیز
بنا م خدایی که وجودم ز وجودش ، شده موجود
اول ویژگی های اخلاقی:
خانوم مصباح الهدی ، دختر با اعتماد بنفس، مهربون ، احساسی ، فکر کنم کمی زودرنج،
بله درسته
زودم جوش میارن!خصوصا اگه در تاپیکی به ارزش های خانومی توهین بشه!:97:
در کل زود جوش نیستم! ولی بله اگر به ارزش های زن توهین بشه خیلی ناراحت می شم. چون ارزش زن خیلی بالاست! از مرد هم بالاتره. (فمینیست نیستم ها!تازه دلم هم برای مردها گاهی می سوزه. مخصوصا با این وضع جامعه. )
از ویژگی های ظاهریشون هم میشه گفت:
سن :26 (البته بهشون میخوره بیشتر 14 سالشون باشه!!ما دخترا هممون 14 سالمونه!:227: هیچوقت پیر نمیشیم! همیشه خوب میمونیم!)
زمان های خانم ها 4 قسمته: کودکی،نوجوانی، جوانی ،" چه خوب موندی!"
یادمه گفتین سفید پوست هستین، دیگه چی گفتین؟بذارین فکر کنممممم!
آهان گفتین قدتون هم حدودا 160 هست!نه چاقه ، نه لاغر!دختری با حجاب چادر هستن!شیک پوش و ساده پوش ! (بالای90%)
فکر کنم دیگه شما یکی عینکی باشین! از این عینکا گردالو گنده ها! (من سر همه حدس میزنم که عینکی باشن، اما همش حدسم اشتباه درمیاد! :47:شمارو دیگه درست گفتم !!! مگه نه؟:18::18:) نه عزیزم عینکی نیستم!
الان همه میگن این دختر بیخیال چرا همش دنبال افرادیه که عینک گنده گردالو بزنن!! اگه گفتین چرا؟:18: چون خودت عینکی هستی؟
علاقه مندیا:
کوه نوردیه دوست داره کوهش باید مناظر طبیعی زیبا داشته باشه. اگر بالاش آبشار داشته باشه؛ خیلی خوب میشه! کوه خالی دوست ندارم.منظره های طبیعی مثل دره و رودخونه و... را تو کوه خیلی خیلی دوست دارم!
اهل موسیقی کلاسیکه! منظورت سنتیه؟ هرازگاهی گوش می دم. دوست دارم ولی حرفه ای نیستم.
اهل مطالعه اس!(میگم منو صالحه قرار شده اینجا ، یک کتابخونه بخریم! از کتابخونه بزرگا که با ندردبون ازشون میرن بالا کتاب ورمیدارن، اگه شما هم خواستین بیاین شریکی بخریم!) بله.... اگر کتاباتو بهم می دی پایه ام! کتابخانه هم به نام من باشه ها!
اهل هنره! تو دبیرستان بودم. نقاشی تو استان دوم و سوم شدم! ولی ولش کردم.
اهل آشپزی! بعضی وقت ها. ولی در کل دوست دارم. باید بهم اجازه ابتکار و اختراع هم داده بشه!
عاشق نی نی کوچولوهاست، وقتی میبیننشون میخواد بره باهاشون بازی کنه! دوستشون داره! واسشون قصه میگه بخوابن!! اصلا خاله ها عمه ها تا میبیننش نی نی ها رو میفرستن بغلش!
براشون نقاشی میکشه!! به نقاشیاشون نمره میده!(میگم نی نی های فامیل شما هم مثه نی نی های ما ، برات پیام خالی میفرستن؟ یا بهت تک زنگ میزنن؟) دقیقا هر وقت مهمانی چیزی باشه من سرم با بچه ها گرم میشه!!! جالبه ازم می پرسند کلاس چندمی؟ فکر می کنند منم بچه ام!:دی
اگه مثه نی نی های ما وقتی سر کلاسی اینکارو میکنن، بهشون بگو نی نی جان ، اینکارو نکن ، گوشی مامان، ماله مامان!:81:دست نزن بهش جیزه!:81:
اگه اینکارو میکنی برات دیگه نقاشی نمیکشم.:305: ها!!!!
دیگه این تذکرات و بدی اینکارو نمیکنن:18:
تجربه دارم ،اینکارو بکن، تهدید نقاشی و بازی نکردن و پارک نبردن، جواب میده امتحان کن!:18:
خب من همیشه یک انتقاد رک هم دارم:
حس میکنم ، کمی کمال گرایی دارین! کمی نه! خیلی !!! انتقاد کاملا وارده!
کمی هم زودرنجی ! بستگی داره. تو بعضی موارد کمی زودرنجم.
زودم عصبانی میشین، بعد یک پست بلند بالا مینویسین! بعد حتی اگه تاپیک بنده خدا قفل شده باشه بیخیال نمیشین، میرین سراغ تاپیک قبلی طرف ! حتما باید حرفتونو بزنین ، یجورایی سماجت در انجام کار!:18:نه زیادعصبانی نمیشم.(خب طبیعیه که بالاخره آدم آهنی نیستم که. بعضی وقت ها عصبانی می شم. اما نمیشه بگی زود جوش. ولی اعتراضم را حتما می گم. این سماجت را راست می گی. یه آقایی قبلا ها تو تالار بود که با خانم ها لج بود،پستهای ضد زن می ذاشت! منم هروقت اون پست می ذاشت می رفتم جوابش را می نوشتم. تاپیک هم قفل می شد باز می رفتم جوابش را می نوشتم! آخه واقعا از در دین خانم ها را بدبین می کرد! منم یه جورایی وظیفم می دونستم تا یه وقت اون آقا تاثیر نذاره. بعد به مرور خودش فهمید از این پستها نباید بنویسه چون من بی خیال نمی شم! :دی (اما مودبانه اعتراض می کردم ها! با دلیل و منطق...) اما الان دیگه نه خیلی...
رنگ مصباح الهدی ،هم خصوصیات رنگ قرمز و داره، هم خصوصیات رنگ زرد خالص و داره!!
زردیش بخاطر هوش و ذکاوت و استعدادش، قرمزش بخاطر گرمی و صمیمی ، بخاطر احساسات و عواطفش بودنش. ممنونم
حالا تا اینجا همش نوشتاری و ذهنی بود، تصویر ذهنی من در غالب تصویر و نمیخوای ببینی!؟ چرا می خوام.کو؟
من عاشق این کاریکاتوره اممم!اینقده دوستش دارم!:43::43::43: تو دفتر خاطراتمم نوشتمش ، تو هم با اجازه ات اینجوری میبینم!:18:
ممنون که منو شبیه تصویری که دوستش داری می بینی! دختر نازیه.
خــــدا تنها روزنه اميدي است كه هيچگاه بسته نمي شود،
تنها كسي است كه با دهان بسته هم مي توان صدايش كرد،
با پاي شكسته هم مي توان سراغش رفت،
تنها خريداريست كه اجناس شكسته را بهتر برمي دارد،
تنها كسي است كه وقتي همه رفتند مي ماند،
وقتي همه پشت كردند آغوش مي گشايد،
وقتي همه تنهايت گذاشتند محرمت مي شود
و تنها سلطاني است كه دلش با بخشيدن آرام مي گيرد نه با تنبيه كردن.
خـــــــــــدا را برايتان آرزو دارم (ممنون. خیلی تاثیرگذار بود.)
پ ن : خانوم مصباح الهدی ، بعضیااااااااااااااااا بمن اجازه نمیدن عکس هایی با حجم بالاتر از 12 kb بصورت مستقیم بذارم برای همین عکسام کوچولویه!!!! تازه بی کیفیته ، ورگرنه من اینقده عکسای با کیفیتتتییی میذاشتمممم!!! :47::47::302::302:
حالا شما لطف کن، نقل قول میزنین ، عکساشو پاک کنین، تا به دختر مظلومی چون من، اخطار قرمز رنگ ندن!!!!
از پشت کارت خیلی خوشم اومد! معلومه همچین هم بی خیال نیستی ها!
ممنون دختر بی خیال عزیزم. خیلی تصویر ذهنی زیبایی داشتی. همیشه پست هایت را با سیقه می نویسی. به سلیقه ات غبطه می خورم! :72::72::72:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
meinoush
مصباح الهدی
مهربونه ممنون
خوش صحبته شیرین زبونه
نظر لطفته. :72:
راحت می تونه خودشو تو دل همه جا کنه میشه گفت با همه تیپ آدم می تونم کنار بیام.
تصورم یه دختر با صورت خنده رو و مهربون و پره که پوست روشن و موهای تیره داره. اما فکر کنم در واقعیت هم چشم هم موهاشم روشنه مثلا عسلیه ممنون از تصویرت
باادبه بله:)
برعکس اونچه که فکر میکنه در باره زیاد خواستگار داشتن اما به نظرم بد نیست
هم مصباح الهدی هم فرشته اردیبهشت خیلی خواستگار داشتن و اصلا هم راضی نبودن خسته شدن
اما اینم درنظر بگیرین که شما روابط اجتماعیتون و برداشت هاتون از ادما خیلی بهتر شده
تو خونه خودتون در ارامش نشستید و اموزش دیدین :) واسه ادم درونگرا (مثل من) این میتونست خوب باشه
وگرنه ادم باید هی با درگیری ها و احتمالا اسیب هایی که می بینه خیلی چیزا رو یاد بگیره
پس ناراحت نباشید و به چیزای خوب فکر کنین. مثلا به اینکه وقتی ازدواج کردین انقدر پخته هستین که بدونین چطور باید رفتار کنین ممنون مینوش جان از توضیحت .سعی می کنم این طور فکر کنم. ولی راست می گم آدم مستهلک میشه و حتی شاید سخت گیر تر.کاملا صادقانه می گم.
در مورد درک غم. ممنونم عزیزم. دیدگاه امیدوار کننده ای بود. خواهش می کنم :72:
ولی یه وقتایی هم هست که ادم بره توی درک کردن غم دیگه نمی تونه به شادی همیشگی برگرده ممکنه گیر کنه توش
واسه همینم خوبه کسی درک کنه اما نیازی نیست که تجربه اش کرده باشه
راستی مصباح الهدی جان پستی که برام گذاشتی واسه تصویر ذهنی واقعا دلنشین بود. خیلی ممنونم
http://www.hamdardi.net/image/png;ba...MLZDh0P0EAOw== قابل مینوش گلم را نداشت :72:
به نظرم چیزی رو به دل نمی گیری. همه رو می تونی ببخشی. مگه اینکه واقعا مشکلی باشه که برای تو ضرر رسان باشه که اونم باز کینه به دل نمی گیری اما از شخص ضرر زننده دوری می کنی بله کینه ای نیستم.
فکر کنم رنگ سبز و رنگ نارنجی رو دوست داشته باشی بله.رنگ سفید هم خیلی دوست دارم.
واسه مامانت بیشتر وقتا گل می خری :) همینطوری دوست داری می خری واسش بعضی وقت ها.
برعکس اونچه که می گن سخت گیری فکر می کنم ممکنه اسون گیر باشی واسه انتخاب همسر. حتی شاید بعضی وقتا زیادی هم اسون گیربشی مثل داون دفعه ای که خواستگارتو می گفتی پسندیدی اما بابات مخالف بود. به نظرم بابات زیادی سخت گیره در کل. نمی دونم چی بگم... گاهی من،گاهی پدرم،گاهی... ،گاهی... ، و و و ....الان بغض کردم.
اما چون بعد از خواستگار باهم می شینین همه اتون نظراتتونو به هم می گین و بعد تصمیم می گیرین. نتیجه تصمیم گیری مساعد میشه
ابراز احساساتت هم خوبه. خوبم هست واسه ازدواج. ممنونم مینوش جان.
:72:
مینوش جان خیلی تصویرت زیبا بود.از خود واقعیم هم زیباتر...خیلی لطف کردی
امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشی.