RE: لطفا منو راهنمایی کنید
تاپیکی را دیدم که کاربری داستان غم انگیز زندگیش را تعریف کرده بود و از مهربانی کسی گفته بود که ماه آسمان دلش بود . از شادی گفته بود که مادرش بود و خواهرش و از شادی گفته بود که ....
توی امضاش واسه شاد دعا کرده بود و ...
نمی دونم چه اتفاقی واسه شاد افتاده و با زیر و رو کردن تالار هم متوجه نشدم ، اما امیدوارم هرجا هست و هر اتفاقی واسه اش افتاده خیلی زود به یاری خدا مشکلش حل شه و باز این تالار را با حضور خودش گرما ببخشه و همچنین دوستانش را با حضور خودش دلگرم کنه .
این لینک ها مربوط به بیماری شاد عزیز هست
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4985
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5038&pid=49487#pid49487
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5015
همسرم تقاضای طلاق داده، امروز واسه ام احضاریه اومد.. خواهرش زنگ زده به خواهرم که حال برادرم اصلا خوب نیست، مهریه حاضره و ...
نمی دونم چطوری مهریه ام رو حاضر کرده، مهریه من 1300 تا شاخه گل بود، این همه گل رو کجا جا بدم؟
امیدوارم با جدایی از من حالش خوب بشه.. اما من خیلی دوستش دارم...
:72:
الهی بمیرم شادی جان!
فکرش رو نکن خانمی .فعلا فقط به فکر سلامتی خودت باش.اگه شما قوی خوب و محکم باشی خدا خودش خوبی رو به سمتت جذب مکنه/شاید همسرت به یه آنتراک طولانی تر احتیاج داره.شایدم هم فکر کردن به از دست دادن همیشه تو دیوونه اش کنه وبعدش عقلشو بیاره سرجاشو برگرده سر زندگیش!
صبور باش خواهر عززم که خدا باصابران است.ان شائالله شادیات در راه باشه عزیزم!
صبر کن شاد. همون طور که گفتم تو لایق عشق ورزیدن هستی و این با بودن یا نبودن هیچ کس زیر سوال نمی ره. شما هیچ واکنشی نشون نده و فعلا زمان بده به همه چیز. فشار روی خودت رو یه طوری تخلیه کن. امیدوارم درک کنه یک سال زندگی به تمام زندگی مزخرف خیلی ها می ارزه.
صبر کن ولی مسیح گونه برخورد نکن . همین
سلام عزیزم
شادی گلم نمی تونم بهت بگم ناراحت نباش چون نمی شه از کسی که دوسش داری و این کارو کرده ناراحت نشی
عزیزه دلم صبر کن بزار زمان همه چیزو حل می کنه همه چیزرو بهت نشون می ده فقط مراقب خودت باش
گاهی وقتا آدم نمی دونه چی به صلاحشه چی نیست اون موقعست که باید سکوت کنی بزاری خدا خودش راه و بهت نشون بده شادی عزیزم اصلا عکس العمل نشون نده فعلا سکوت کن
مراقب خودت باش
واقعا ناراحت شدم .
بنظر من دوست داشت شما اصلا منطقی نیست .
من بر عکس بلوم میگم ناراحت نباش چون اگر این اتفاق هم فرضا بیفته شما چیزی از دست نمیدی و همسر شماست که یک فرشته را از دست میده و اونه که باید ناراحت باشه .
digitalman حرف قشنگی زد اونی که باید ناراحت باشه واسه از دست دادنت اونه خانومی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
همسرم تقاضای طلاق داده، امروز واسه ام احضاریه اومد.. خواهرش زنگ زده به خواهرم که حال برادرم اصلا خوب نیست، مهریه حاضره و ...
نمی دونم چطوری مهریه ام رو حاضر کرده، مهریه من 1300 تا شاخه گل بود، این همه گل رو کجا جا بدم؟
امیدوارم با جدایی از من حالش خوب بشه.. اما من خیلی دوستش دارم...
:72:
سلام
متاسفم.
گلها رو ببخش به دیگرون، اما خودت رو نه!
باز هم قلبم تیر کشید...غمگین شدم...متاسفم
آدم وقتی یه جوجه می خره ، از همین جوجه های یکروزه که می فروشن گوشه خیابون، بعد از چنر روز که باهاشه ، وقتی از دستش می ده کلی غصه می خوره. این که دیگه زندگی و رویا و آینده و ....
ایکاش اینگونه تصمیم های راسخ هیچ گاه فسخ نمی شد. نه به یک شاخه، نه به هزار، نه به صدها هزار...
باز هم متاسفم