به سلامتی انشاالله .:72::72::72:
با وجود مدیر فنی جدید در تالار مشکلاتی نباشه .:104::104::104:
البته دست مدیران فنی قدیمی تالارهم درد نکنه زحمات خودشون رو میکش .:104::104::104:
نمایش نسخه قابل چاپ
به سلامتی انشاالله .:72::72::72:
با وجود مدیر فنی جدید در تالار مشکلاتی نباشه .:104::104::104:
البته دست مدیران فنی قدیمی تالارهم درد نکنه زحمات خودشون رو میکش .:104::104::104:
البته اگه منظورتون محمد راستکار هست که جدید نیستن، تاریخ عضویتشون مربوط به 25 فروردین 89 هست.
من فقط جهت آشنایی لینک پروفایلش رو قرار دادم.
برای خودم جالب بود، گفتم شاید برای بقیه هم باشه.
این که اخرین بازدیدش 9 مرداد 89 .از اون موقع به بعد بدون پشتیبان بودیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:311::311:
سلام اخرین بازدیدش 9 مرداد 89 از اون موقع به بعد بدون پشتییانی فنی بودیم
مدیرهمدردی پشتییانی فنی با تجربه بادانش با علم برای تالار استخدام نمی کند در تالارهمدردی کار شروع کند
تالارهمدردی پشتییانی فنی با تجربه بادانش با علم نیاز دارد ممنون
:72::72::72:
اعضای خوب تالار به زودی سه نفر کارشناس افتخاری تالار می شود در تالار اسم می برم سه نفر کارشناس افتخاری انتخاب کردم ممنون
کسب مدا ل نقره المپیک محمد باقری معتمد در تکواندو به همه مردم ایران تبربک می گویم:72::72::72:
محمد باقری معتمد دلاور خسته نباشید محمد باقری معتمد مدا ل نقره ا لمپیک به خانواده محترمان تبربک می گویم:72::72:
محمد باقری معتمد مدا ل نقره ا لمپیک تبربک می گویم:72::72::72:
بــــــــــدون پشتیبان!
اقای مدیر همدردی درست نیست که این همه اعضا رو بدون پشتیبان یه جا جمع کنین ، گناه دارن ! :311:
اگه واسه شون یه اتفاقی بیفته ، کی جواب پدر و مادر/شوهر/همسر/زن و بچه شون رو میده ؟ :316:
شما میدین ؟
خب نمی دین دیگه .
اون موقع که تالار به هم ریخته بود آقای محمد ابراهیمی می گفتن صحبت هایی در این مورد می کردن ولی کی گوش میداد ؟
.
.خدایا از تاریخ 9 مرداد 89 بدون پشتیبان داریم می ریم ، تو کمک مون کن !:302:
کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز...
سلام به همدردیهای گلم ..
شما ها چقدر گلید:46: از اینکه برام دعا کردید از همه شما ممنونم :43:..از همتون معذرت می خوام که نگرانتون کردم ولی به دعاهاتون نیاز داشتم که الان با دعای شما بهترم .
شرایطی که برام پیش اومد خیلی سخت بود نمی تونستم بیام تالار ..همه زندگیم رو به هم ریخت پسرم کلی وحشت کرده بود و از لحاظ روحی بهم ریخته بود از طرفی هم نمی تونستم ازش مراقبت کنم مجبور شدم برای یه مدت مزاحم مادرم بشم تا بتونه ازمون مراقبت کنه :46:
شرایط روحیم رو تحت تاثیر قرار داده بود و نمی تونستم کاری رو پیش ببرم ..اما االان خداروشکر بهترم و تونستم برگردم خونمون .دعا کنید این یه هفته رو هم با صبوری پشت سر بزارم تا این گچهای دست و پا گیر رو باز کنم :302:
دلم برای اینجا و برای تک تک شما ها تنگ شده بود :43:
دوستان گلم :46:( اسمشون رو نمی برم تا خدای نکرده از قلم نیفتند ) واقعا لطف داشتند و همیشه با پیامهاشون بهم دلداری می دادند تا بتونم راحتتر این شرایط رو تحمل کنم ولی از اینکه نمی تونستم پاسخشون رو بدم شرمنده بودم ...همتون رو دوست دارم ..:43::46:
پاییزان گلم متوجه شدم که هنوز مشهدی عزیزم از اینکه به یادم بودی متشکرم :46:
خوب حاالا یکی بیاد بگه از تالار چه خبر ؟ در نبود ما چه اتفاقاتی افتاده که بی خبرم ؟ قضیه این مدیر فنی پشتیبان چیه ؟
سلام چشمک عزیزم :46:
خداروشکر که بهتری...... امیدوارم گچ دست و پات هم زود باز شه و خوب خوب شی.
عزیزم خبر خاصی نبودهه همه چیز خوب بوده جز دوری شما
عروسی شایاناااااااااااااااااااا اااا رو که فهمیدی.....
:)
دیگه ! آنی جون دوباره فعال شدن وبرای رفع مشکلات همدردی از هممون دعوت کردن گردهمایی کنیم ...
دیگه!!! ی آشپرخونه هم بی دل زده تو همدردی...
دیگه آقا حامد رو صندلی داغ نشسته حیف که نمی تونی با سوالات سریالیت بسوزونیش...
فرشته مهربون کم پیدا شده:302:
مدیر همدردی خیلی بیشتر به تالار می ان :227:
دو سه تا دوست خوب به دوستامون اضافه شدن که کم کم باهاشون آشنا می شی....
همین دیگه خبر خاصی نیست.
به به چه خبر های داغی ..
پس الان وقتشه بپرم بغل آنی جون و کلی مملو بشم از محبتهای بی دریغش :227: که حسابی کمبود گرفتم :302:
آقا حامد هم سعی می کنم سوالاتم رو بپرسم که افتخار بزرگیه که این بزرگ مرد تالار بر روی داغترین صندلی بشینه و جواب بده :163::72:
انشاءالله فرشته مهربون عزیز هم زودتر بیان تالار و همگی دور هم دوباره جمع بشیم ..
متوجه حضور مدیر همدردی هم در تالار شدم که انشاءالله بیشتر از اینها بهمون بتونند سر بزنند .
دوستان عزیزی هم که تازه به جمعمون پیوستند رو بهشون خوش آمد می گم :72::72:
راستی نازنین جان از همه جا خبر دادی جز خودت گلم !!!!
تاپیکت رو دیدم اما نتونستم کامل بخونم که سعی می کنم توی اولین فرصت بخونمش و برات آرزوی خیر و خوشی می کنم ..
به اقای مهاجر بیشنان هم خوش آمد می گم که دوباره برگشتند پیشمون انشاءالله بیشتر از اینها بیان تالار :72:
راستی متوجه حضور دوباره آقای جرجیس در تالار هم شدم که همیشه با دعاهای خوبشون ما را یاری می کردند که امیدوارم دوباره برگردند .
همگی شاد باشید :72:
چشمک جان سلام و صبحت بخیر
چقدر خوشحالم که با روحیه خوب برگشتی
امیدوارم خطر همیشه ازت دور بمونه
باور کن روحیه گرفتم پست هات رو خوندم
خدا شکر که کنار ما هستی:46: