سلام ممنون از دعاتون :72:نقل قول:
بگو که ازش دلگیری
ولی منظور من دلگیری از خدا نیست حس میکنم خودم کوتاهی کردم و نگران اینم نه اینکه از خدا طلبکار باشم...و بخاطر این حس خطاکار بودنم یکم از خدا کناره گرفتم .برین دوباره بخونین :)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ممنون از دعاتون :72:نقل قول:
بگو که ازش دلگیری
ولی منظور من دلگیری از خدا نیست حس میکنم خودم کوتاهی کردم و نگران اینم نه اینکه از خدا طلبکار باشم...و بخاطر این حس خطاکار بودنم یکم از خدا کناره گرفتم .برین دوباره بخونین :)
تشکر .....از همه اوناییکه برای تک قل فرزند خواهرم مهدیار دعا کردند ممنون .... چند روز پیش از دستگاه خارج شد و تو بخش بستری شد ..... امروز آوردیمش خونه ..... دوران سختی بود ولی به خیر خوبی تموم شد ..... هرچند کمی مشکلات بیناییی مهدیار . هنوز دل خواهرمو میرنجونه.... ولی اونم چیزی نیست و انشاللله برطرف خواهد شد ..... به دعای شما ....
دعای خالص و پیام های خ ادعیه پاک شما بیشک بی تاثییر نبوده .... ازتون ممنونم و متشکر .... انشالله هر حاجتی دارین روا بشه...
فردا روز عرفه است اومدم تو این انجمن تا ازتون بخوام منو دعا کنید .... محتاجم...وجودش برام قابل لمسه ولی انگار صدای من نمیرسه ....
برای همتون آرزوی خوشبختی میکنم و موفقیت .... برام دعا کنید ... به یادتون هستم ...
سلام
لطفا برای یک بچه کوچولو که تو بیمارستانه خیلی دعا کنید. این کوچولو برای من خیلی خیلی عزیزه.....خیلی....
سلام عزيزان متوجه شدم اين تاپيك توسط آقاي مدير به انجمن اعتقادي اخلاقي منتقل شده و از اين پس همه ي كاربران مي تونند در اين تاپيك پست قرار بدن و طلب دعاي خير نمايند .
انشاءالله خدا به پدر خانم فاطمه بانو كمك كنه كه انشاءالله با سلامت كامل از بيمارستان به آغوش خانواده برگردند . انشاءالله
اميدوارم صبر و آرامش خودشون را از دست ندهند و چشم اميداز درگاه پروردگار برندارند تا دعايشان به استجابت برسه.
سلام
خیلی نمی تونم تایپ کنم.ولی خیلی برای افراد گم شده در منا ناراحت شدم. ان شالله چیزیشون نشده باشه.
فاطمه بانو ان شالله پدرتون حالشون خوب شه.
و اینکه بچه ها لطفا برای من هم دعا کنید. یه استرس بدی دارم... به دعا خیلی محتاجم....
من هروقت هر پست اینجا را لایک می کنم یه صلوات می فرستم. التماس دعا
سلام
الان که غروب شب عید غدیره.... الان که شب عیده و شیعیان خوشحالند... خواهش می کنم ازتون برای این کوچولو خیلی دعا کنید....
پدر و مادرش خیلی ناراحتند و حالت افسردگی پیدا کردند... هیچی جز دعا نمی تونه تو این شرایط کمک کنه...
من خودم هم حالم خوب نیست...
امیدوارم به برکت این روز رحمت خدا شامل این کوچولو و پدر و مادرش هم بشه....
ممنون که برایش از ته دل دعا می کنید
دوستان به دعاتون محتاج شدم.... به شخصه خوبموم ........ ولی یه آرامش قبل طوفانم .....
ازتون ملتمسی و خواهشی میخوام خالصانه دعا کنید ...
ممنون از همه ........
سلام
امیدوارم حال همه دوستان همدردی خوب باشه تن همه سلامت باشه و هیچکس گرفتار مریضی نباشه
پدر یکی از دوستان که سرطان دارند الان در اتاق عمل به دعای شما عزیزان نیاز دارن
هرکسی هرچقدر در توانش هست صلوات و حمد شفا برای ایشون بخونن
از همه شما عزیزان ممنونم
سلام
من در حال حاضر حال روحیم خیلی بده....
اصلا روحیه ندارم.....
ساعت 4 هم قراری دارم ........
حتی صدام هم گرفته....
خیلی خیلی به دعا محتاج هستم. تو را خدا اگر کسی پیام الان منو خوند برام از ته دلش دعا کنه... فقط امروز بگذره... اشکهایم را نمی تونم کنترل کنم...حتی الان نمی تونم برم نماز بخونم... چشمانم قرمز بشه خیلی بد میشه. صدام هم گرفته شده...
اگر برای گرفتگی صدا راه حلی دارین ممنون می شم بهم بگید.