RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
فعلا بهش فرصت دادم تا منصرف بشه.یا میمونه یا باید بمونه:)
اخه یعنی چی همه ول میکنن میرن؟
نگا دم عیدی واسه ادم اعصاب معصاب نمیذارن.
اقا حامد حالا گلنوش یه حدسی زد چرا شما انقد زود واکنش نشون دادین؟ نگفت قتل کردین که گفت شاید رفتین خواستگاری. گمونم تو تاپیک افات احتمالی مشاوره خوندم وقتی مراجع نسبت به موضوعی اشفته میشه و انکار میکنه احتمالا دقیقا زدین به هدف...حالا نکنه شما هم خبراییه؟نترسین خواهر شوهر بازی در نمیاریم.
خوب باشه قبول...نرفتین خواستگاری...اما چرا زود برگشتین بلاخره بعد عمری اومده بودین ایران عمو و عمه و دایی و خاله و احیانا دختراشون می خواستن شما رو به چشم برادری!!!:310: ببینن.
شاید این وسط صابون و کفی هم در کار بوده.
خلاصه اگه میاین درست و حسابی بیاین:)
فرهنگ بیگ:311:
اینجا برره صدای تالار همدردی است .:311:
دخترا حامد رو گذاشتن وسط هم نخود می خورن هم سبزی پاک می کنند هم آب و صابون خیالی درست می کنند . :311:جدی نگیر .:163:
فعلاً که من صابون زدم به دلم یک دختر خوب از آسمون بیفته پایین جلوی چشم من...
این آدمیزاد موجود عجیبیه...
هر چی بهش می دهند، باز یک چیزیش کمه.
هی می گفتم خدایا کمک کن مدرک بگیرم، کار پیدا کنم.
حالا می گم خدایا زن می خوام.
پس فردا میگم بچه می خوام.
بعدش می گم بچه ام درس بخونه.
بعدش بچم زن می خواد...
عجب داستان بی پایانیست :)
این خاصیت انسان بودن که به هر خواسته ای برسه خواسته های دیگری طلب می کنه همینم باعث پیشرفتش شده وگرنه
الآن من باید با دود این حرفمو به چشمت می رسوندم.
هی هی
امان از این آب و صابون !
حامد گل پسر . قربونت برم . این همه خواهر اینجا تو تالار پای بساط سبزی نشستن و نخودچی خورون راه انداختن تا برات زن بستونن . تو مشغول آب بازی هستی و صابون به دلت می مالی ؟!
مگه صابون رو به دل می مالند ننه جون ؟!:311:
خب همینه کف می کنی با صابون و آب بازی و در حالت کف که آدم به کسی زن نمی ده . :311:
فرهنگ هم دوست داره سرخپوستی عمل کنه اما تکنولوژی دست و پاش رو بسته :311:
فرهنگ همونطور که دوستان برات توضیح دادن صابون چیزیست که به دل میمالند و در رویا فرو میروند و در اثر ان کف تولید میشود.اما از اونجایی که رویایی بیش نیست کف میکنن و تو کف همون رویا میمونن و کفشون میبره و...ای بابا ...چقد کف کاری شد....
البته یه راه دیگه هم وجود داره دست مبارک رو روی دل بزنید و بگویید هندونه!!!این هندونه کار همون کف رو براتون انجام میده.:)
اقا حامد خوب شد شما دختر نشدی...
من خیال کردم فقط دخترا منتظر میشینن هر چند الان دیگه منتظرم نمیشینن خودشون فعالیت میکنن
اونوقت شما به عنوان یه اقا دست رو دست گذاشتی تا ملکه رویاهات با ماشین سفید جلو پات نیش ترمز بزنه؟؟!!!
اونوقت میگن امار ازدواج چرا کمه؟
باز قبلا پسرا فعالیتی میکردن اما حالا هیــــــــــچ!!!اب از اب تکون نمیخوره.
خلاصه از ما گفتن بید و گرنه صلاح ازدواج خویش حامدان دانند
سلام
خانم بی دل به تالار برگشت خانم بی دل چند وقتی توی تالار نیستند خانم بی دل به تالار امد عضویت کم رنگ است ممنون جا در تالار خا لی بود براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
سلام یاتدی از اعضای قدیمی تالار چندوقتی توی تالار نیستند خانم شادی خانم رو زن خانم موعود خانم باران 68 اقای نقاب خانم شیدا حاتمی خانم صبا 2009 خانم غزا له اقای کامران چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار برگردید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72:
امیدوارم گرفتاری همه حل بشه.
برای منم دعا کنید تا مشکلی که پیش اومده حل بشه
امین:323: