RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
دوستان به یه مشکلی برخوردم.دعا کنید بی سر و صدا حل بشه.راستش من دیشب ماشین همسری رو که تازه خریده کوبوندم به ماشین همسایه مادرم:302:این در حالیه که امروز مادرشوهرم اینا دارن میرن سفر زیارتی.اونا خیلی حساسن خیلی.مطمئنم اگه بفهمن با ناراحتی عازم می شن و در ضمن آبروی منم می ره.ما می خوایم نفهمن دعا کنید نقشمون بگیره استرس شدیدی افتاده به جونم:302::302::302:
سلام سلام ،
با اینکه خیلی توی این چند روز درگیر پرستاری کردن از همه بودم و انرژیم تحلیل رفته اما تا می یام توی همدردی نیرو می گیرم . برای پسرم ،همسرم و مخصوصا پدرم که در بیمارستان بستری هستند التماس دعا دارم .
بی نهایت جان خدابدنده.
امیدوارم همه اعضای خانوادت زیرسایه حق باشند.:323:
رایحه عشق:
عزیزم مگه قرارنشداول بری کلاس خصوصی رانندگی ؟:300:
اصلابیاپیش خودم رانندت کنم.:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
سلام سلام ،
با اینکه خیلی توی این چند روز درگیر پرستاری کردن از همه بودم و انرژیم تحلیل رفته اما تا می یام توی همدردی نیرو می گیرم . برای پسرم ،همسرم و مخصوصا پدرم که در بیمارستان بستری هستند التماس دعا دارم .
بی نهایت
عزیزم اون حس مادری چقدر تو جمله های شما دیده میشه :310::46:
ایشالا پدرتون زود زود خوب می شن من هم دعا می کنم
رایحه عشق
نگران نباش ،بفهمن هم چیزی نمیشه!چه آبرو ریزیه!خود اتفاقه دیگه
هزینه اش رو می دین
مهم نیست....
جونتون سلامت باشه :46:
به به! می بینم همه دارن یکی یکی برنزه می شن و قاتی انجمن آزاد (از ما بهترون) میشن! آره دیگه! آزادی چیز خوبیه! ارزش پول بیشتر خرج کردن داره! :) بهار غمگین، بی نهایت و ... تبریک میگم....
بچه ها! شب یلداتون پیشاپیش مبارک! خوش بحالتون که این شب لااقل یکی کنارتون هست...من تنهای تنهام... خودم و خدای خودم توی خونه خودم...
دوستان من! قدر داشته هاتون رو بدونید. گاهی حتی حضور یک نفر درکنار شما هم غنیمته... تنها دعایی که الان برای همتون می کنم اینه که قدر کسانی که در کنارتون هستن رو بدونید... بلواسکای...شمیم بهاری...و .... همه بچه های تالار! قدر بدونید و زندگی رو بکام خودتون زهر نکنید.
برای من هم دعا کنید... :72:
یکی درد و یکی درمون پسندد* یکی وصل و یکی هجرون پسندد
من از درمون و درد و وصل و هجرون*پسندم آنچه را جانون پسندد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
خوش بحالتون که این شب لااقل یکی کنارتون هست...من تنهای تنهام... خودم و خدای خودم توی خونه خودم...
دوستان من! قدر داشته هاتون رو بدونید. گاهی حتی حضور یک نفر درکنار شما هم غنیمته... تنها دعایی که الان برای همتون می کنم اینه که قدر کسانی که در کنارتون هستن رو بدونید... بلواسکای...شمیم بهاری...و .... همه بچه های تالار! قدر بدونید و زندگی رو بکام خودتون زهر نکنید.
سرافراز جان خوشحالم که می بینم حالت رو به بهبود هست. اما انگار هنوزم ته مونده هاش تو بک گراند ذهنت دیده میشه!
نوشتی که تنهای تنهایی ... خودت وخدات... توخونه خودت...
فکر می کنی این کم چیزیه؟
ما اگه بنده های خدارو کنارمون داریم تو خود خدارو داری.پس توهم قدرش رو بدون.
====================
به قول فرهنگ:
چه معنی داره؟چه مفهومی داره که یه دخترمجرد تو یه خونه مجردی تنها زندگی کنه؟ها..ها..ها.؟(به روش سحرنازبخون):324:
:311:
گفتین شب یلدا تازه یادم افتاد چقدر بد شانسم.
سرما خوردم:302:
یعنی هندونه و آجیل و تخمه آفتابگردون و بستنی یخی و همه چی پر پر!:302::302::302:
حتی روبوسی هم نمیتونم بکنم. آخه چه وقتش بود؟:302:
یادش به خیر سال پیش. چقدر با گردو گل یا پوچ زدیم. واسه همه مهمونا خودم فال حافظ گرفتم. حالا که با این صدا دو بیت هم نمیتوم بخونم. :302:
بچه ها قدر داشته هاتونو بدونید! تن سالم، صدای رسا....:311:
چیکار کنم دیگه. خدایا راضی ام به رضای تو...:323:
سرافراز جان
چقدر خوبه یه سقف داری و یه حریم خصوصی و ارباب خودت هستی
مجبور نیستی عادت شخص دیگه ای را تحمل کنی
هر چی دو رو دارد فقط کافیه یاد بگیریم که چگونه میتوان ان جنبه خوبش را تشخیص و شناسایی کنیم
روی درخشان تنهایی!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داملا
سرافراز جان خوشحالم که می بینم حالت رو به بهبود هست. اما انگار هنوزم ته مونده هاش تو بک گراند ذهنت دیده میشه!
نمی دونم داملا جان! شاید باشه شاید نباشه... اما بیشتر نیست تا اینکه باشه...
نوشتی که تنهای تنهایی ... خودت وخدات... توخونه خودت...
فکر می کنی این کم چیزیه؟
نه کم چیزی نیست...خیلی ها هستن که الان یک سقف ندارن یا پول ندارن یه سرپناه واسه خودشون بگیرن.
ما اگه بنده های خدارو کنارمون داریم تو خود خدارو داری.پس توهم قدرش رو بدون.
این دیگه از اون حرفها بود داملا جان!:311: شما هم خدا دارین! شما هر دوتا رو دارین...:311:[b]
====================
به قول فرهنگ:
چه معنی داره؟چه مفهومی داره که یه دخترمجرد تو یه خونه مجردی تنها زندگی کنه؟ها..ها..ها.؟(به روش سحرنازبخون):324:
اصلا معنی نداره! مجبورم!:311::311:
به ویدا@:
عزیزم حق با توئه... من به اونچه خداوند برای من مقدر کرده رضایت می دم.ممنونم...:46:
البرت اینشتین، زکریای رازی، اسحاق نیوتن، پروفسور حسابی، من و سایر دانشمندان شب یلدا رو به شما تبریک می گوییم. :311:
(می دونم تکراریه، ولی خیلی باحاله :))