سلام خانم سابینا محترم سو ا ل از شما
سلام آقای ابراهیمی ، خیلی ممنون از این که وقت گذاشتید
1ـ یک فیلم که شما را تحت تا ثیر قرار داده نام ببرید
فکر کنم فیلم شیندلرز لیست schindler's list ( اگراملاش درست باشه ) بوده که آخرش گریه کردم و یکی دو روز تحت تاثیرش بودم
2ـ فکر می کنی تلاش های شما بیشتر شما را به اهدا فتون می رسو نند یا تو کلتون
والله اگر راستشو بخوایید تلاش های من، توکل رو در این معنا می کنم که من تلاش کنم و خدا بهم شانس بده که توی راهی که میخوام به هدف برسم شانس با من یار باشه و اگر هدفم به صلاحم نیست از راه برم گردونه
3ـیک تاپیک یک عضو یک پست که از نظرت خیلی جا لب هست اینجا لینک بده
تاپیک --->مشاوره برای همه
عضو بهشت رو که متاسفانه دیگه نمیاد تالار خیلی به خودم و عقایدم نزدیک می دیدم
پست های فراوانی هست که میتونم اینجا بیارم ، بنابراین بذارید اینطوری جوابتون رو بدم که پست ها از این نظر برام جالب بودن که وقتی حرفهای مراجعه کننده رو میخوندم شوکه می شدم که ای بابا با این شرایط کی میتونه به این رهنمود بده این که اوضاع زندگیش خیلی خرابه، بعد میدیدم که دوستان اومدن و پست های راهگشایی زدن که خیلی جاها نتیجه هم میداد، یعنی نشون میداد هر مشکلی راهی داره
4ـ بهترین پستی که در تالار زدی لینکش رو اینجا بزار
ظاهرا بهترین پستم پستی هست که مدیر محترم همدردی بهم رتبه داده و کلی ذوق مرگم کرده :311:
5ـ چقدر تالار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده
من صریحا بگم که تالار به اندازه حداقل پنج سال سن عقلی منو بزرگ کرده، پس خیلی کمکم کرده
6ـ یکی از بزرگ ترین خواسته ها تون رو که بهش رسیدید رو برامون بگید
موفقیت در تحصیلم بود که بهش رسیدم تا حدودی
7ـ یک راه ساده برای کسب ارامش چی میتونه باشه
اینکه خودتو دوست داشته باشی و منتظر نباشی که کسی بیاد بگه دوستت دارم و آرومت کنه!
8ـ چطور می شه فهمید کسی در احساساتش صادق هست یا نه
از خیلی طریق ها مثلا اینکه تناقض نداشته باشه در حرفهاش، یا بین حرف و عملش، و حتی گاها لحن هم نشون میده که طرف صادق هست یا نه، البته متاسفانه یه عده خیلی حرفه ای دروغ می گن پس بذارید بگم گذر زمان!
9ـ یک مطلب کلی که برای کل اعضا مفید باشه به ما اعضا تالار هدیه میدید
همیشه موقع ازدواج احساساتو بذارید کنار و به زنگ خطرها توجه کنید و از کنارشون راحت نگذرید، مشاوره قبل از ازدواج حتما برید و حتما خودتون رو دوست داشته باشید
10ـ اول برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
یدونه بگم آبکی، فقط بخندید ضایع نشم : سابینا رو میبرن زیر سوال له می شه
اینم بامزه؟؟ هست: شنیدم دوباره آبروریزی کردی تو پله برقی گفتی به سلامتی آقای راننده صلوات!
11ـ اگر بنا باشه سه خصلت خودت را حذف کنی انها کدامند
مطمئنن بیشتر از سه تاست ولی اولی تنبلی ، دومی بی مهارتی و سادگی، سومی این که زیاد شاد نیستم
12ـ یه تجربه سنگین و با ارزش در زندگیت
تاپیک ها مو بخونید :311:
13ـ ا ز مفید ترین کتاب یا مقا له یا پند و تفکر که یاد گرفتید ولی به کار نگر فتید نام ببرید
قورباغه را قورت بده رو صد بار خوندم ولی هیچوقت قورتش ندادم و همیشه قور قور می کنه رو اعصابه
14ـ چند تاپیک یا پستی که بیشتر روی شما اثر گذاشته به ما معرفی کن
تاپیک یه کاربر به نام پاییز خزان 2 که درمورد بی مسئولیتی شوهرش بود و خیلی چیزها یاد گرفتم
تاپیک سبکتکین واسه این که اعضا خیلی سعی کردن کمکش کنن و نمونه کامل بنی آدم اعضای یکدیگرند بود ... پست زیاد هست نمی تونم انتخاب کنم
15ـ اگر بری مکه اولین دعایی که میکنی چیه
دعا می کنم همه جوانها خوشبخت باشن و همه آدم هایی که با مشکل میان تالار مشکلشون حل بشه ما هم در اوساط آنها!
16ـ یک ضرب المثل بگوید
کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره
17ـ چه غذایی خوب درست می کنید
کلا آشپز خوبی نیستم ولی سوپ چون خیلی دوست دارم خوبم درست می کنم
18ـ بهترین بازیگر نام ببرید
شهاب حسنی رو که تو فیلم جدایی نادر از سیمین دیدم فهمیدم بازیگر خیلی قابلیه
19ـ چه ماشینی دوست دارید
زیاد بلند پرواز نیستم همین که صفر کیلومتر باشه و ما رو به مقصد برسونه کافیه
20ـ جوانی تعریف کنید
جوانی سلامتی زیبایی انرژی تلاش ... و زودگذر
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
منم براتون آرزوی موفقیت می کنم: :72: