RE: حال و و احوال ياران همدردي (2)
ممنون از لطف شما دوستان عزیز.... :72:
از فرشته مهربان هم که با داستان سقراط ...دانایی من رو کامل کردن تشکر می کنم. می دانی کلا دانشجو جماعت طالب علم و دانایی است و ماشاالله دانایان بسیاری در تالار هستند ما که باشیم نه؟!
اومدم تنها یک چیزی بگم که این بار بیشتر به حال و احوال مراجعان تالار ربط داره. گاهی مشاهده میشه چنان به مراجعه حمله می کنیم که بنده خدا از گفتن مشکلش و پیگیری اون پشیمون میشه... توروخدا وقتی سرحال نیستید یا با همسر ..پدر مادر....دوست..آشنا..دعوا کردید نظر ندید بیچاره مراجعه چه گناهی داره
البته می دونم یکی از روش های مشاوره دادن هم متوجه ساختن مراجع نسبت به اشتباهات خود است اما با لحنی جدی و مناسب نه تخریب کننده.
در هر حال ببخشید تنها نظری بود ..خسته نباشید :72::72:
سلام
دوستان جای محمد ابراهیمی خیلی خالیه؛ یعنی برای من جای خالیش و عدم حضورش مثل یک تیکه گم شده از همدردیه,
محمد جان دلمان برات تنگ شده :72:
سلام بچه ها من دوباره اومدم :72:
من هم ورود مجدد نقاب عزيز و گرامي رو خوش آمد مي گم . خيلي خوشحال شدم كه دوباره ايشون رو با نام كاربري نقاب ديدم .
جناب نقاب خيلي خوب كاري كرديد كه اومديد . خوشحاليم كه دوباره مي تونيم از وجود شما بهره مند بشيم
پریوش جان سلام خوبی خانومی :72:
چه خبرها
چی کارها می کنی؟
اوضاعت روبه راه هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام
دوستان جای محمد ابراهیمی خیلی خالیه؛ یعنی برای من جای خالیش و عدم حضورش مثل یک تیکه گم شده از همدردیه,
محمد جان دلمان برات تنگ شده :72:
خب مثل اینکه قانون جذب اثر داشته.... محمد ابراهیمی همین الان آنلاین هستند.
آقای ابرهیمی خوبید؟ بی صبرانه منتظریم پررنگ بشید :72:
.................
پریوش جان خوشحالیم که دوباره حضور یافتید.
خانم دکتر هم که از وقتی ازدواج کردند کلا ترک عادت کردند دور تالار یه خط کشیدن...
یاد بگیرید.....چیه اخه از صبح تا شب توی تالارید ....اخه این همه هم مصرف :163:
سلام به اعضاي خوب تالار و مدير خوب همدردي
سلام به اعضاي خوب تالار و مدير خوب همدردي دلم براتون تنگ شده است فعلا در استراحت هستم به تالار مي گردم شنبه تولدمن است خيلي خوشحال هستم يا فردا يا پس فردا به تالار بر مي گردم با دست پر براتون ارزوي سلامتي موفقيت مي كنم:72::72::72::72::72:
ما همه یادمون بود که تولدتونه آقای ابراهیمی و می خوایم براتون یه تولد حسابی بگیریم .
پریوش جان خوش اومدی خانمی :46:
سارا جان دیگه خیلی بی صدا میای و میری . بابا چه بچه خوبی شدی :311: چه ترک آسونی داشتی :311:
امیدوارم هر جا که هستی دلت شاد و لبت خندون باشه . :46:
بالهای صداقت عزیز که به زور باید بیاریش تو تالار حالش چطوره هااااااا :46:
سلام به دوستان همدردی...
خوبید ؟خوشید؟
من که خیلی درگیرم به خدا ..
نه بابا این شوهر ما همش کشیکه اگر شما هم دیدینش منم دیدم!!:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
خانم دکتر هم که از وقتی ازدواج کردند کلا ترک عادت کردند دور تالار یه خط کشیدن...
نقاب گرامی ..منم بازگشتتون رو تبریک می گم و امیدوارم مشاوره های شما کماکان گره از مشکلات دوستان باز کنه...الهی آمین.....
محمد آقا هم که تولدش هست ......به به...تولد منو که هیچکس تبریک تالاری نگفت!!!!! البته بازم بگم دوستان تو پیام و ..خیلی لطف کردند ولی ما پایه ایم تو تولد تک تک دوستان تالار......:104:
کیوان جان من منتظر اون خبر خوبه هستم ها......فرشته جون نمیشه من اون خبرو اعلام کنم جای شما؟کیوان به من اول بگو ...:311:
خب من کماکان نگران امریم عزیز هستم و اعصابم خراب شده ..کسی نیست دسترسی به ایشون داشته باشه ....؟اگر کسی اطلاعی داره بگه من خیلی دلم براش تنگ شده....
غزاله خانم گل و بلبل...شما خوبی خانم؟
من به خدا هر روز شاید آنلاین بشم ولی وقت پست دادنم کم شده ..خدا نکنه ..من هیچ وقت دور تالار خط خطی نمی کنم اگرم بکنم گلکاری می کنم!!!!:310:
امیدوارم همه شاد و سرزنده باشید.....
سارا:43:
سلام به اعضاي خوب تالار چند روز تالار نبودم از امروز به تالار بر گشتم اعضاي خوب تالار تك و نمونه هستند از خانم مهتاب خانم غزاله خانم پريوش خانم باران 68 خانم سارا خانم بي دل اقاي نقاب اقاي كنجكاو اقاي كامران خانم فرشته مهربان اقاي كيوان عزيز از همه دوستان تشكر مي كنم:72::72::72::72: