-
RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
ستاره جان !
چه عجب پیدات شد خانمی ، دلم برات تنگ شده بود
چه پست قشنگی هم ارسال کردی :104:، مدیر محترم هم تو نت برداری نقل قولش کرد ،
کجایی بابا خیلی کم پیدایی ؟ ، می دونم وقت امتحان بچه هاست و شما هم مامان مسئول و خوب ، میخوای هواشونو خوب داشته باشی ، ولی گاهی به ما هم سر بزن .
خوب دوستان دیگه یه وقت زبونم لال خدای ناکرده حسودیشون نشه :311: ،
به همممممممتون ارادت دارم . باور کنید :
باران 68 و شوخ طبعیش
شاد عزیز و آفتاب مهتاب بودناش
بالهای صداقت گل گلاب و موطلایی نازنینش
آنی فعال و پر انرژی با اون بازیهای اریک برنش و انرژی بخشی هاش
غزاله جون با اون دلبندم گفتناش
سارای عزیز با روزهای خوشش در کنارعزیز دلش
آنوش مهربون و صبوریهاش
رهایی گل و دغدغه هاش برای دختر ماهش
گل مریم و تنهائیهاش و گاهی نازک نارنجی شدناش
مامفرد با اون خاطره زمین خوردنش و بعدش مواظب باش های شوهرش :311:
بی دل و جای خالیش با اون حاضر جوابی های شوخ و شنگش
فیلو سارای پر شور ، با اون غیبتهای طولانیش
روزن و آرمان کوچولوش
بلوم پر احساس با روزهای شادی و غمش
طاهره مهربون و فهیم ، با تاپیک ها و پستهای غنی و آموزنده اش
موعود و ناپیدایی این روزهاش
سایه های ماه غیب شده
ریحانه پر سئوال
نیلوفر 25 و درد دلهاش
نیلو 55 گل و نازنین
صبای عزیز که این روزها کم پیدا شده
امریم خوب و بی ریا
و
حنان ، الینا ، طراوت ، دل ،آگرین ، شهرزاد جون ، شیرین جون ، روناک ، نازنین ، دختر ایرونی ، مهتاب و....... دوستان دیگری که از قلم افتاده اند و مرا از این بابت می بخشند .
با صدای بلند میگم همگییییییییییییییییییییتو ن رو دوست دارم:324: :310::310::43::43:
و عرض ادب دارم خدمت برادران خوبم :
جناب سنگتراشان مدیر مدبر
آقایان ، بی بی ، محمد ابراهیمی ، کیوان این مدیر تلاشگر آروم و بی ادعا ، کامران 2007 ، دیجیتال من ، نقاب ( حسین پور ) ،غریب آشنا ، مسلمان ، امید ، ایمان الهی و...... کسانی که از قلم انداخته ام به بزرگواری خودشون ببخشند .
دوستان خوبم !
در آستانه ولادت بزرگ بانوی دوجهان ، زهرای مرضیه سلام الله علیها برای همیگتون بهترین سرنوشت و عاقبت را خواهانم و می خواهم که خداوند به یمن آبروی این بانوی بزرگ ، « بصیرت » را کادوی ویژه همه ما در این روز فرخنده قرار دهد
:323:
التماس دعا دارم ، بی ریا و ازته دل :323:
-
بله . آنی و بازی های اریک برنش !!!
شاید غم انگیز ترین مسئله ای که در زندگی تجربه کردم و البته از دل این غم یادگیری استخراج شد همین بازی ها بود .
به یاد دارم به واسطه ی بیماری دختری جوان ( اعتیاد - خودکشی ) به نزد دکتر ابراهیمی ( دکتر معالج ) او رفتم و مثلا می خواستم خیری کرده باشم و کمکی کرده باشم !!!!
در آن روز دکتر ابراهیمی که به واقع دستانش بوسیدنی است پرده ای را از جلوی چشمان من کنار برد یک پرده کنار رفت و واقعیتهایی تلخ عریان شد.
و من در همان جلسه برای اولین بار پاسخ علامت سئوالهای خودم را در رابطه با ..... گرفتم و هم با چیزی به اسم " بازی " آشنا شدم و اسم بازی به گوشم خورد و .....در نهایت عمق فاجعه زندگی خودم را درک کردم . ( زمانی حدود یکسال پیش )
من با بازیگران حرفه ای و از نوع درجه دو و سه رو به رو بودم !!!!
بعداز آن ضمن تاسف از وضعیت موجود در زندگی ام و درک یک واقعیت و همچنین تاسف از ندانستن درپی راه چاره بودم تا بفهمم چطور می توانم از خودم و از زندگی ام و.....مراقبت کنم . پس در کلاس های بازی ها شرکت کردم و اصل ماجرا را با تمام ریزه کاری هایش فهمیدم .
بله . برای کسی که زندگی عادی می کند و با بازیکن حرفه ای سمج طرف نیست . شاید این پافشاری بر یاد گیری " بازی ها " کاری مسخره باشد اما وقتی که در میان سه بازیگر حرفه ای و با بازی های پیچیده گرفتار شدید ( خدا آن روز را برای دشمن آدم هم نیاورد ) متوجه می شوید و احساس خواهید کرد که "آنی " چرا پافشاری بر یادگیری و درک این مقوله ی سرنوشت ساز دارد و .......اگر نه که همه ی ما بازیهای سطح پائین و بی پشتوانه که نهایتا تمنای یک نوازش و تائید کوچک پشت آن است را تجربه کرده و می کنیم و خواهیم کرد . .
-
انی جون من هم انگار درگیر این بازی ها شده ام ،اونم از نوع کاری(بازی کاری هم داریم؟)
-
-
سلام به دوستان باصفا و صمیمی :72:
از احوال پرسی تون ممنون .:43:
من حتما به این تایپیک سر می زنم و از احوال پرسی ها ی دوستان لذت می برم و احساس خوبی بهم دست می ده .
یه چیزی بگم پیش خودمون بمونه !:180:
انگار این تایپیک زمینه ساز به جا آوردن صله ارحام پرستی اینترنتی می باشد .:104:
ولی خدایش , از انجام عمل صله ارحام در دنیای واقعی نباید غفلت کرد.:81:
از زمانی که در هر خانه ای تلفن راه پیدا کرد دید و بازدید ها کاهش پیدا کرد و دلمون رو خوش کردیم حالاکه وقت ندارم یه زنگی می زنم و این واجب را به اینگونه ادا می کنم ولی از حق نگذرم چقدر پدرو مادر هاگلایه دارند که خیلی دیر به دیر رخ ماه فرزندانشون رو رویت می کنند .:302:
و حالا هم دید و بازدید های اینترنتی نباید هیچ وقت جای دید و بازدید های دنیای حقیقی را اشغال کند .
راستی امشب و فردا هم عید است و روز مادر .(درسته ......روز زن هم هست. نگران نباشید آقایون حواسشون به هردو هست )
مادر ها هم چشم انتظار . :227:
مبادا با تلفن و ایمیل:163: بهشون تبریک بگیم .
حتما برای دست بوس قدم رنجه فرماییم.:104:
عید همتون مبارک خصوصا خانم های محترم :43:
التماس دعا
-
سلام به همه ی مادرها و خانوما و دخترا و خواهرهای تالار
روزتون مبارک:46::72:
آنی عزیزم
گلی مریم خواهر گلم
فرشته مهربان
فیلوسارای عزیز
شاد گرامی
روزن عزیز
الینای عزیزم( که دلم براش خیلی تنگ شده)
چکامه جونه عاشقم
نازنین گلم
طراوات عزیزم
ماندگار
گلپر
دانه
غزاله جونم
مامفرد
باران
سارا(خانوم دکتر )
می می
1مریم
شادزی
سوگند
و همه ی کسایی که از قلم انداختم روزتون مبارک
-
سلام به همگی:72::43:..............
بلوم عزیزم..خانمی روز تو هم مبارک...
دیدم در تاپیک مرز منطق و احساس پستی زدی..خانمی اتفاقی افتاده؟اگر دوست داشتی ما منتظر شنیدن هستیم..
خیلی تنها گرامی..الوعده وفا.اینم پاسخ مدیر محترم همدردی به سخنان شما:
http://www.hamdardi.net/thread-7428-post-108455.html#pid108455
دوست خوبم اگر خودت هم مایلی با رویکرد جدیدی یک تاپیک باز کن و ادامه را برایمان تعریف کن..ما که منتظر خبرای خوش هستیم...
دوستان ..روزگار خوشی داشته باشید....
سارا:72:
-
سلام به همه دوستان خوبم :43:
امیدوارم همگی شاد شاد باشید و سلامت . :310:
ستاره و بلوم عزیز روز شما هم مبارک . http://www.postsmile.com/img/emotions/196.gif
http://www.postsmile.com/img/emotions/193.gif سارا عزیزم خوش می گذره خانمی ؟ آب و هوای دلتون چطوره ؟ هنوز تنها هستید و دلبندتون نیستند ؟
http://www.postsmile.com/img/emotions/160.gif غزاله گلم شما خوبی ؟ انشاالله که همیشه دل شما و دلبندتون لبریز از عشق باشه .
http://www.postsmile.com/img/emotions/161.gif آنی جونم شما خوبی ؟ حسابی کم حرف شدی خانمی چه خبره ؟ چند شب پیش تو یکی از پست هاتون گفتید حالتون خوب نیست و سردرد دارید ، بلا دور باشه از وجود نازنینت عزیزم ، الان بهترید ؟
http://www.postsmile.com/img/emotions/159.gif بالهای صداقت گلم یکم با ما تو حال و احوال بیشتر حرف بزن بگذار بیشتر ببینیمت خانمی .
آقا کیوان هم مثل آنی عزیز کم حرف شدند . چرا ؟
-
[color]باران جان :72:
نازنین و مهربان خانم :46:
خوب هستم و الحمدالله . گاهی پیش می آید . اما حل شد . خدا را شکر .
به فک خودم مرهم بسته ام . :311:
اگر کم حرف زدن من مثل کیوان است که باید گفت کیوان خیلی حرف می زنی و سرم را خوردی -بردی !!!!:163::311:
baby محترم
کجا هستید که از ما غلط گیری کنید. این ماموریت تمام نشد ؟!!!
دیگر سوغاتی نمی خواهیم .:302:
[/color]
-
بعله باران جان ما هم عالي و بهاري هستيم...دلبند هم تا ديروز اينجا تشريف داشتن ...حالا رفتن خونه خودشون...نامزدبازي در دو شهر مختلف اين دردسر هارو هم داره ديگه...:305:
ممنون كه به يادم هستين...
عضويتم داره تموم ميشه شايد اين اخرين پست اين تاپيك باشه:310:
-
سلام به همه دوستان خوبم اميدوارم همگي شاد شاد باشيدو سلامت:72::72::72::72:
ساراخانم
اقاي كيوان
خانم اني
خانم شادي
خانم باران 68
خانم غزاله
خانم بالهاي صداقت
-
سلام محمد اقاي گل
حال ما خوبه ...حال شما چه طوره؟خوش ميگذره ايشالله؟
-
خوشحالم كه تاپيك پريماه و مخصوصا ستاره كه ذهنمو رو بدجوري درگير كرده بود ، به نتيجه رسيد ...شايد اين نتيجه براي خودشون زياد جالب نباشه اما شك ندارم كه به نفع هر دوشون تمام شد...
ارزو ميكنم كه هر چي خير باشه نصيبشون بشه...
-
سلام به همه دوستان خوبم اميدوارم همگي شاد شاد باشيد و سلامت:72::72::72::72:
خانم فرشته مهربان
خانم نيلوفر
اقاي كنجكاو
اقاي مسلمان
خانم بلوم
خانم گل مريم
خانم ستاره
خانم موعود
اقاي بي بي
اقاي ارمان 26
اقاي لرد حامد
-
سلام:72::
ممنونم باران جان..
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااای دست رو دلم نذار که خونه ..
نه هنوز تنهــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــام و واقعا داره سختم میشه دیگه ولی خب زندگی این چیزا رو داره دیگه باید تحمل کرد تا رشد کرد ...
دیروز بهش میگم بابا من دیگه قیافت یادم رفته!!!!!!!!!!:302:می فرمایند بیچاره من که 2 روز نیستم قیافه ام یادت رفته!!!!:311:
منم فرمودم تشریف بیاری با ملاقه میام پیشوازت!!!!:163:
خلاصه باران جان.....همین...
یک چیز دیگه هم هست ..حدود یک ماه تا مراسم مونده و من آنقدر استرس دارم که بیشتر شبها تا صبح بیدارم!!!با وجود اینکه از همه لحاظ مطمئنم و می دونم انتخبم کاملا صحیحه ولی این استرس رهام نمی کنه..
برای منم دعا کنید...
مامفرد عزیزم ..کجایی خانم؟چکار کردی ..آیا مراودات با احسان خان برقرار شد و به منزل برگشتی؟من خیلی به فکرتم حانمی یک خبری بده ...
بچه ها من دلم برای امریم هم خیلی تنگ شده .کسی ازش خبری نداره؟
دوستان برای همه شما آرزوی خوشبختی و سعادت می کنم.برای من و نازنینم هم دعا کنید و دعا کنید کمی از این استرس رها بشم..راستش روم نمیشه بگم ..گاهی اوقات میام و اون تاپیک پر از ابهامو می خونم..به عکس هام با نازنسنم نگاه می کنم و روزی هزار بار خدا رو شکر می کنم که تونستم امروز کنارش باشم...و بعد بلافاصله یاد تالار و دوستان خوبم می افتم..نمی دونم این روزها فکرم خیلی درگیره..درگیر سرنوشت..آیا راه من درسته؟به خدا توکل کردن تنها چیزیست که آرامم می کنه...:310::323:
-
سلام
واااااااااای چقدر خوشحالم که بعد از یه هفته تعطیلی امروز سر کار هستم ،هم میتونم مفید واقع شم
و هم اینکه بیام تو تالار پست بذارم
اقای مدیر که مارو تحریم کرده بودن ،حتی اگر از ناراحتی و دلتنگی هم مردیم به هیچ وجه پست نذارم (چون مجبور بودم فینگلیش بذارم):311: ،البته حق داره ،چون زحمت فارسی نگارش گردن ایشون افتاده بود
خلاصه ما که از دلتنگی ترکیدیم:316::316:
این هفته امتحان نظام مهندسی دارم ،واسم نتیجه اش به دلایلی خیلی مهمه ،واسم دعا کنید
:72::46:
به قول صبا می دوستمتون
-
هووووورا من در اخرين روز عضويتم تونستم به چند نفر كه عضويت نداشتن رتبه بدم.....فكر كنم اين سيستم تازه راه افتاده اره؟؟:310::310:
-
سلام چند وقت اقاي بي بي در تالار نيستند خبري داريد 11 روز تو تالار نيستند
-
سلام سلام سلام
سلام به همه دوستان خوبم در تالار همدردی :43:
میدونم جمعه است و خیلی از شما دوستان گلم در تالار نیستید
اما نمی تونستم نیام و این خبر رو ندم...
خبرهای خوب خوب خوب خوب دارم......... :227:
خودم از این خبر خیلی خیلی خوشحالم :310:
خدایا شکرت
خدایا چقدر مهربونی
خدایا هزاران بار شکرت
خدایا پشت هر اتفاقی حکمت تو نهفته و چقدر شیرین است این حکمت و ما از آن بی خبریم.....
فعلا نمی خوام چیزی بگم اما میدونم همه شما دوستای خوبم از شنیدنش مثل من بسیار بسیار خوشحال می شید :163:
خدایا بازم شکرت از این همه لطف و مهربونی و رحمت :203::203:
وایــــــــــــــــــــــ ــــــــی که چقدر من خوشحالم :227::227::227:
-
باران جان اگه خبر خوبیه پس چرا طولش میدین
زودتر بگو ماهم خوشحال بشیم:227:
چرا دله بچه ها رو میسوزونی بگو ماهم بدونیم :310:
-
باشه بلوم جان می گم اما
باید همه بچه ها بیان
بابا کجایید دوستای گلم
آنی ، غزاله ، ستاره ، مامفرد ،گل مریم ، امریم ، نیلوفر 25 ، شیرین جون ، شاد ، فیلوسارا ، روزن و..............
آقایون بی بی ، مدیر همدردی ، کیوان و......................
کجایید......................
من خودم دارم از ذوق می میرم :227::227:
مدیر عزیز این جمله رو احساسی نبینید ها
این خبر ذوق زیادی داره ما زن ها هم اینجور جاها احساساتمونو باید نشون بدیم اصلا احساسات جاش اینجاست و مطمئن باشید احساس محوری نیست هااااااااااا :311::311:
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااhttp://www.postsmile.com/img/emotions/90.gif
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااhttp://www.postsmile.com/img/emotions/202.gif
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااhttp://www.postsmile.com/img/emotions/98.gif
باید جشن بگیریم
بایید جشن بگیریم
وای بچه ها میدونم همتون خوشحال میشید
-
سلام خانم گل
من که حاضرم!:18:
زودتربگو ! تا اول هفته رو با این خبر خوش با شادی و شعف بیشتر شروع کنیم .:104::227:
خیلی منتظر نگذاریمون !:43:
-
وای ستاره جون اگر بدونی من چقدر خوشحالم :310:
میدونم که کل خانواده همدردی شاد میشن http://www.postsmile.com/img/emotions/90.gif
اما لذتش به اینه که یه خورده طولش بدیم بعد بگم http://www.postsmile.com/img/emotions/84.gif
بچه ها خیلی خیلی خیلی خوشحالم :227:
خدایا شکرت
باید جشن بگیریم
خدایا چقدر حکمت هات زیباست
خدایا ممنونم به دعاهام جواب دادی
خدایا شکر شکر شکر شکر
-
منم اومدم باران جون بگو دیگه
این کارا چیه میکنی دله مارو آب کردی :302:
بزار ماهم خوشحال بشیم :46:
بگو بگو بگو بگو ...:310:
-
بدین وسیله به نقل از خبرگذاری فرشته مهربان
خبرهای خوبی که فرشته سرش شلوغه و کار داره من اومدم بگم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
واقعا راسته که برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت
وقتی تصمیم می گیری از همه چیز بگذری و رها بشی در عین ناباوری خدا همون رو دوباره بهت هدیه می کنه . (به قول فرشته گلم )
خدایا شکرت
کسی که تو می خوای رشد کنه بهش توان گذشتن و رها شدن رو میدی و وقتی رشد کرد الطافت رو بهش نشون میدی و مسلما اون شخص دیگه مثل دیروز نخواهد بود .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بالهای صداقت عزیزم
برات خیلی خوشحالم که وقتی از علی گذشتی و رها شدی
وقاطع ایستادی تصمیم گرفتی از این زندگی جدا بشی
علی برگشت ، سالم و عاشقانه ، و حالا مصرانه خواهان تو شده
.
.
.
.
.
.
.
.
یادته فرشته می گفت که علی به هیچ وجه تو رو طلاق نمیده..........
تو از اون واقعا بگذر تا نتیجش رو ببینی
حالا شنیدم خیلی ناراحت و عصبانی شده که طلاق خواستی
شنیدم که بهت گفته فقط تو رو می خوام و فقط تو رو دوست دارم
شنیدم که گفته این مدت چقدر به فکرت بوده و فقط منتظر بوده تو قدمی برداری
و چقدر خوب که تو احساسی عمل نکردی
و گذشتی و رها شدی و قاطع تصمیم گرفتی
و حالا
دوباره عشق علی روشنایی به زندگیت بخشید
و می بینم که امروز این تویی که می خواهی تصمیم بگیری که علی رو بپذیری یا خیر
عزیزم شک نکن که تمام این اتفاقات باید میافتاد تا هر دو شما رشد کنید و
تولدی دوباره داشته باشید برای شروعی دوباره
تا هر دو قدرت کاشتن بذرها عشق واقعی به دور از خودخواهی در زندگیتون رو بدست بیاورید
ما همه خوشحالیم و از صمیم قلب بهت تبریک می گیم .
بله دوستای گلم این خبری بود که من از شنیدنش خیلی خیلی خوشحالم
می بینید از گذشتن و رها شدن تا دوباره یافتن چقدر زمان کوتاه بود از یک شب تا صبح
برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت
خودش میاد و کلی حرف باهاتون داره
با علی آقا شمال بودند و حالا علی آقا خواهانه و بالهای صداقت عزیز ناز می کنه.
امروز بالهای صداقت چون واقعا از علی گذشته و رها شده پذیرفتن دوباره براش سخت شده و تردید داره
خودش میاد و از تردید هاش براتون میگه
و بر عکس ما که خوشحالیم اون تو تردیده
من ماموریت خبر رسانی رو انجام دادم .
-
واااااااااااااااااااای چه خبر خوبی
مرسی
خدایا شکرت
هوارااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
خیلی خوشحال شدم
خیلی خیلی خیلی
بالهای صداقت عزیزم بهت تبریک میگم
ا
:46::46::46::46:
:123:
-
وای خدای من
پدر موطلایی برگشت
خدایا این روزها چقدر انرژی می گیرم!!!!!!!!!!!!!!!:227::227::227::227::227:
جای انی خالیه
-
بالهای صداقت عزیزم، من هم صمیمانه بهت تبریک میگم، هر چند که خیلی پیش از این در دلم به تو تبریک گفتم :46:
امیدوارم، بهترین تصمیم رو بگیری:72:
:72:
آنی عزیز کجایی؟ حال خواهرتون چطوره؟؟ این چند روزه همه اش یاد خواهرتون بودم....
:72: :72: :72:
-
سلامدوستان عزيز!
من با همه دلخوريم:302::300:شاد شادم و اينكه اينقدر زود بالهاي بخشش بالهاي صداقت اونو به آسمون آزادي رسوندواقعا خوشحالم.و براي موطلائي عزيز و خوشگلم كه هم ماماني داره هم بابائي!:46::310:
اميدوارم همه تون شاد و سلامت باشيد و روزهاي بهتري در پيش!:227:
باران عزيز شما هم خسته نباشيد:311:وممنون!
:104:
-
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــام:72::104::
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...89bbb03e8b.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...89bbb03e8b.gif
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــوراhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...1d0436b560.gif
جِِِِِِیـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ غ
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــوت
وای خدای بزرگم ..یک معجزه دیگه که به همت همه تالار و لطف خدا و تلاش بالهای عزیزم به سرانجام رسید..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...4951f624b3.gif
وای خدای بزرگ علی برگشت و امروز باز دستش در دستان بالهای عزیزم هست..:46:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...bbae9b925b.gif
خدایا شکرت..هزار بار شکرت..
موطلایی عزیزم..خاله سارا خیلی خوشحاله که بابایی برگشته و تو پیشش بودی و با مامان و بابا رفتی شمال....خیلی خوشحالی خاله نه؟قربونت برم که صورت ماهت از خنده لبریز شده....قدر مامان و بابا عزیز رو بدون عزیزدلم....
بالهای صداقت عزیزم..انقدر خوشحالم که نگو..انگار خداوند بزرگ درهای رحمتش را بروی دوستان تالار باز کرده و داره همه چیز عالی پیش میره...نه؟
بالهای صداقت عزیزم یادته وقتی نازنینم اومد از من خواستی که بهت بگم وصل بعد هجران چه مزه ای داره؟می خوای بهت بگم....نه نه ..عزیزم خیلی خوشحالم که خودت تجربه کردی عزیزم....
برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت..دیدی چقدر برات گذشتن سخت بود؟دیدی چقدر رها کردن و گذشتن از عشق سخته..ولی تو تونستی و بهش رسیدی مثل من....و حالا توهم علی عزیزت پیشته و می دونم اشکهای ذوقت چقدر داغ روی گونه هات غلطیده..
عزیز دلم..خیلی برات خوشحالم...می خوای ته ته دلمو ببینی....یادته تو هم بهم گفتی چقدر صبر لازمه ..دیدی سختی ها تموم شد..دیدی چقدر وصل لذت داره..
من وقتی به نازنینم گفتم می گفت شما تو اون تالار چه کار می کنید بابا!!!!!:311:
بهش گفتم ما دستهای همو گرفتیم و آنقدر به کائنات انرژی مثبت می دیم ...آنقدر به درگاه خدا دعا می کنیم..با هم می خندیم..اشک می ریزیم....کلی برادر و خواهر داریم...همه همو دوست داریم..همه باهم درس زندگی می خونیم....وای ......وای ..وای...بالهای عزیزم چطور بهت بگم چقدر خوشحالم....
دیگه نمی تونم تایپ کنم ..اشک های ذوقم بی محابا فرو می ریزد وقتی گل لبخند را روی لبان تو و علی و مو طلایی می بینم..وای این اوردن اسم هرسه شما کنار هم مرا به وجد می آورد..خدایا ...شکرت..
شکر..
شکر...
-
خدایا هزار هزار مرتبه شکرت:323:
من هم به نوبه خودم به بالهای صداقت عزیز تبریک می گم
همچین برای مو طلایی عزیز خیلی خیلی خوشحالم
بالهای صداقت عزیز الان من می تونم تصور کنم که پدر و مادر گلت چقدر خوشحالند
خدایا دوستت دارم خدا جونم بنازم به حکمتت
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا:310:
راستی بچه ها من چند وقتی توی تالار کم اومدم از ارزو خانم خبری ندارید امیدوارم که خداوند بزرگ مشکل اش را به بهترین نحو حل کنه
التماس دعا دارم برای ارزو خانم
-
بالهای صداقت نازنین من
هر جا که هستی و در هر حالتی امیدوارم بهترین هدیه های هستی و کائنات در انتظار تو و خانواده ات باشد .
تبریک خانمی . انرژی هایی که به کائنات فرستادی و علی علی هایی که کردی بالاخره جواب داد آفرین نازنین خواهر گل من . آفرین .
یک تبریک بلند بالا به علی آقای گل که اعتیادش را ترک کرده .
یک تبریک به موطلایی خوشگلم که بالاخره سیاست هایی که در این سن و سال از خودش نشان داد باعث وصل مامان و بابا شد . سیاستهای موطلایی را نباید دست کم بگیریم . ( قابل توجه مامان و بابا و خاله ها و عموهای تالار ) .
مواظب علی آقا باش که دوران نقاهت و پاکی پر دوام و بقایی داشته باشد .
باران و فرشته از هر دو نفر شما به سهم خودم تشکر می کنم .
امیدوارم هر روز شاهد لحظه های پرافتخار سر افرازی دوستان در تالار باشیم .
-
سلام
ممنونم بچه ها
از این همه ابراز عشق و علاقتون ممنونم
می دونم تک تکتون برای زندگی من دعا کردید
می دونم برای من نگران بودید
همگیتون رو دوست دارم
...
الان خیلی خیلی احساس خوبی دارم
احساسی سرشار از محبت و رضایت
نمی دونم با چه زبانی باید از خالق خودم ، از خدای مهربون ، تشکر کنم
خدا قدرت زیادی داره خیلی زیاد
برایم ثابت شد که باید از همه چیز گذشت و خودت رو به دست خدا بسپاری تا آنچه را به صلاح هست برایت رقم بزند
...
برایتون می گویم از گذشتن و سپردن به خدا
برایم دعا کنید تا درست تصمیم بگیرم خیلی تردید دارم
....
علی مرا می خواهد ابراز عشق و علاقه می کند مثل همون موقع که تازه نامزد بودیم ... عشق و علاقه و دوست داشتن را در نگاهش می خونم ، .. با تمام وجودش می خواهد به من بگه دوستم داره و مرا می خواهد ... انگار دوباره عاشق شده ، تمام فکر و ذهنش من شدم ، برایم از روزهای فراق گفته ..از حال و روزش ، از حسرت هایی که خورده و ...
...
نمی دونم ، هفته پیش روزهای سختی رو گذروندم ... بعد از هشت ماه تصمیم گرفتم ...برای گذشتن ...
تصمیم گرفتن خیلی سخت هست ، اما بسیار لذت بخش هست
حالا که تصمیم گرفتم، برگشتن از تصمیم برایم سخت هست ...
چشمم به سوی آسمون هست که خدا یاری ام کنه ...
خدایا دوستت دارم
حتما خواهم آمد و می گویم ...
-
سلام و صد سلام به دوستان عزیز همدردم
انشاء الله که حال همگی خوبِ خوبِ خوبِ
دلم براتون تنگ شده بود.البته گاهی می اومدم و پست هم میذاشتم اما نمیتونستم بیام اینجا و حالتون رو بپرسم
به یاد همه تون بودم و دورا دور پیگیر احوال تون انشاء الله که شما هم به یاد من بودید
منم الحمدالله بهترم و دعاگوی شما عزیزان
خانمهای عزیز تالار
آنی
فرشته مهربان
بالهای صداقت
باران
مامفرد
غزاله
m.m.a
آنوش
چشم بارانی
ریحانه
شاد
خانم دکتر سارا(عروس خانم گل)
رهایی
بی دل
گل مریم(همکار جشن تولدهای خودم)
نیلوفر25
نیلو55
خانم طاهره
بلوم
روزن و نی نی کوچولو
الینا
شیرین جون
فیلو سارای فیلسوف
دل
آگرین
می می
طراوت
و بقیه که با عرض معذرت تو خاطم نیست الان:72:
آقایون محترم تالار
آقای مدير گرامی
کیوان
راهگشا(حسین پور)
مسلمان
آرمان 26
محمدصالح
baby
محمد ابراهیمی
کامران
امید
دیجیتال من
wintersun
mohamad
و بقیه برادران گرامی:72:
امیدوارم همگی در پناه خداوند خوب و خوش و سلامت باشید.میدون که الان همه تون خوشحالید به خاطر خواهرمون بالهای صداقت .امیدوارم این خوشحالی با دوام باشه و دل همه تون شاد
التماس دعا
:72::72::72:
-
راستی از آقای BABY خبری نیست ؛ کجا رفتن ؟
داشتن پست مهم و بزرگی مثل رئیس... بودن(البته به قول بعضی از خانمها نه همه ) خیلی مراقبت میخواد ها:311:
امیدوارم هرجا هستند سلامت و تندرست باشند و از شر دشمنان در امان باشند:323:
-
به به به
سلام موعود جون
خوبی عزیزم؟
ببین نداشتیما:160: ،باز طرف اقایون رو گرفتی؟
کجاست این سارا خانوم گل بیاد از خانما دفاع کنه؟:324::324:
-
سلام به همه هم تالاری های مهربون:72::72:
امیدوارم که همیشه لبخند رو لباتون باشه .:323:
موعود عزیز:72: چند وقت نبودید جاتون حسابی خالی بود .خوش آمدی خانمی:43:. مخصوصا حالا که زحمت کشیدی اسم همه دوستانی که من می خواستم احوال پرسی کنم رو نوشتی . دستت درد نکنه گلم.:46:
دوستان همگی خوبید ؟
من که دلم واستون کلی تنگیده بود.
همیشه شاد و سلامت باشید.:302::316:
-
سلام و ممنون گل مریم جون .الحمدالله خوبم یعنی بهترم .البته اگه به دستورات دکتر عمل کنم خوب خوب میشم اما من خیلی تنبلم چیکار کنم ؟اصلا حوصله ورزش ندارم اصلا و به جاش دوست دارم اگه وقت بیکاری داشته باشم بشینم و فکر کنم به همــــــــه چی الا ورزش ؛ یعنی حتی فکر ورزش هم آزارم میده چه برسه به خودش:311:
از بچگی هم یادمه همه نمره هام خوب بود جز ورزش . وقت امتحان ورزش که میشد باید مثل بچه تنبلها دست به دامن معلم میشدم که تو رو خدا منو معاف کنید ؛ به خدا من شاگرد اول کلاسم اما نمیتونم بدوم چون کلیه ام درد می گیره و ...البته دروغ نمی گفتم ها واقعا نمیتونستم اینتم نتیجه اش دیگه:311:
حالا کی از آقایون دفاع کرد گل مریم جون ؟به خانم دکتر هیچی نگی ها
خدایی آقای baby خودشون نیستند اما خداشون که هست جاشون هم خیلی خالیه .انشاء الله که سلامت هستند
-
سلام دوستان
عیدتون مبارک
احوالاتتون چطوره ؟
خوبید ، خوشید ،سلامتید انشاء الله ؟:310:
امروز عیده و اول ماه رجب ؛ چرا همه ساکتید ؟؟؟
مشغول عبادتید (انشاء الله)؟ پس التماس دعـــــــــــــا لطفاً:323:
بعضیها هم دانشجو هستند و امتحان دارن....انشاء الله همه دانشجوهای همدردی امتحاناتشون رو با موفقیت سپری کنن
بالهای صداقت هم که نمیاد از این روزهای خوب تعریف کنه ؛ عجب صبور شده این دختر ! خدا به علی آقا رحم کنه:311:
این گلها تقدیم شما همدردهای مهربون
:72::72::72:
-
سلام خانم بي دل به تالار بر گشتند خانم بي دل به تالار خوش امديد جا در تالار خيلي خالي بود اميدوارم در تالار از تجربيات شما استفاده كنيم اميدوارم هميشه سلامت باشيد :72::72::72: