سلام
ممنون تمنای عشق عزیز.
من خیلی به یه اتفاق خوب و غیر منتظره نیاز دارم:43:
من هم برای نفر بعدی آرزوی آرامش دارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممنون تمنای عشق عزیز.
من خیلی به یه اتفاق خوب و غیر منتظره نیاز دارم:43:
من هم برای نفر بعدی آرزوی آرامش دارم.
ممنونم آنیتا جان خدا خیرت بده خواهر عزیزم:43:
من هم برای نفر بعدی از خدا برایش آرامش و سلامتی و سعادتمندی در دنیا و آخرت طلب می کنم .آمین یا رب العالمین
سلام
دعای قشنگی بود و واسه من باشه
ممنون
من هم برای نفر بعدی همین دعای کاربر تمنا رو ارزو میکنم
:72:
ممنون
- برای نفر بعد،،، دلی پر از امید و تلاش و باور،،، از خداوند مهربان درخواست می کنم ،
- خدایا اون هایی که امیدشون به توست ،، به تو می سپارم ،،
- خدایا اون هایی که دل شکسته اند به تو می سپارم ،،،
- به همه ی ما آرامش بده – چون هیچ آرامشی واقعی نیست مگر با وجود تو،،،،
- خدایا ما را جز خودت محتاج کسی نکن.
آمین .:72:
سلام صبحتون بخیر دوستان گلم :72:
آقای باغبان خیلی ممنونم از دعای قشنگتون ... خیلی به این دعای خوب نیازمندم .
انگیزه و امید نعمتی خیلی ارزشمنده توی زندگی ... :72:
من هم برای نفر بعد دعا میکنم :
ان شاءالله به خواسته ی عمیق قلبیش برسه و خوشحال بشه :203:
ممنونم هفت عزیزم.حتما برام دعا کن ملتمسم دعایم
برای نفر بعدی : الهی زندگیش همرنگ خدا باشه و ان شاءالله گره از گرفتاریش باز بشه و به آرامش دائمی برسه آمین یا رب العالمین
سلام الهه جان :43:
خیلی ممنونم از دعای خوبت ..احساس میکنم آدم وقتی خواسته ای داره کمتر پیش میاد که حکمت خدارو در نظر بگیره و میخواد هر چی خودش میخواد بشه .
امیدوارم من هم بتونم حکمت های خدارو بیشتر درک کنم و بیشتر از همیشه ایمانم بهش قوی تر بشه .
دعای خیر برای نفر بعد :
دوست عزیزم ، ان شاءالله اگر میخواهی کاری رو شروع کنی ولی دو دل و مردد هستی ، خدا بر اساس خیر و مصلحتت چنان انگیزه و همتی بهت بده تا بتونی به خواسته ات برسی.:203:
ممنون سركار خانم هفت
دعاي نفر قبلي هم خوبه ها!!!!!!!
اگر اجازه بدين من دوتاشو بردارم:18:
----------
براي نفر بعد از خداوند سبحان ميخوام، رافت و مهرباني خودش را در وجود او جاري و ساري كنه
ممنون محمد رضا
ان شالله اگر دغدغه ای داری به لطف خدا حل بشه ،،
محمد رضا مراقب خودت باش دوست من :72:
....................
خدایا ازدواج را برای همه،،، به خصوص نفر بعد آسان کن،، به طوری که به همسر دلخواه مورد نظرش برسد ،،،و به آنها نیروی عطا فرما ،، که همیشه در تلاش و در حال یاد گیری باشند ،،،
و با هم پله های مسیر زندگیشان را طی کنند و به آرامش مد نظرشون برسنند،،
خدایا این آرامش را ارزانی نفر بعد گردان .
متشکرم :72:
آمین .:72:
لحظات اذان و دعای قشنگ و دعاگوی کیست ? باغبان !
اولش که خوندم گفتم این دعا به درد من نمیخوره ولی حالا نه ،
بعدا که به دردم میخوره
ممنون ازتون آقای باغبان :72:
خدایا ازدواج را برای همه،،، به خصوص نفر بعد آسان کن،، به طوری که به همسر دلخواه مورد نظرش برسد ،،،و به آنها نیروی عطا فرما ،، که همیشه در تلاش و در حال یاد گیری باشند ،،،
و با هم پله های مسیر زندگیشان را طی کنند و به آرامش مد نظرشون برسنند،،
خدایا این آرامش را ارزانی نفر بعد گردان .
متشکرم
آمین .
سلام دوستان عزیزم :43:
واقعیتش اولش من میخواستم دعای جناب باغبان رو بردارم ولی روم نمیشد.
ولی واقعا خواهان یه ازدواج خوب هستم ...پس این دعای زیبا رو بر میدارم.
و همینطور بهتره این دعای خوب رو دوباره برای نفر بعد بخواهم که ان شاءالله ازدواج نفر بعدی هم بسیار خوب باشد.و هر چه زودتر شخصی که لیاقتش رو داره با هم ازدواج کنند.:203:
ایمانت که حتما قوی هست سون جان:43: فقط هممون لازم داریم که هر روز و هر لحظه مراقبش باشیم
امروزم و اومدم برات تعریف کنم دوبار نوشتم ولی ثبت نشد نمیدونم چرا...
حالا فقط اینو بگم عزیزم
خدا به ظرفیت های ما اگاهه و هر اتفاقی بیفته قطعا بهترین بوده....هر کس ی جور امتحان میشه
و من امروز دیدم اتفاق های که برای بعضی بنده ها می افته یکیش میتونه قلب منو از کار بندازه:303:
من باید نیاز ها و خواسته ها م و از خدا بخوام ولی نه جلوتر از خواسته های خدا...
دلیلش هم اینه که خدا مهربون تر از مادرمونه و برای ما خیر می خواد..... مارو میشناسه دوستمون داره...از اینده باخبره ، جباره، مهیمنه... یعنی جبران کننده مراقب همه چیز....
خوبه من برای زندگیم تصمیم بگیرم یا همچین خدایی؟؟
اگه من نوع نکاهم و عوض کنم به زندگی ، قطعا زیبایی ها رو میبینم
دعاتون خیلی خوب بود طی کردن مسیر زندگی با ی همسفر و هم نفس حتما ارامش به همراه خواهد داشت
اینو برای همه بچه های همدردی از خدای بزرگ طلب می کنم:203:
برای نفر بعد دعا میکتم
هر دعایی داره خدا مستجاب کنه واگرم به مصلحتش نیست
ارامشی شیرین تر از استجابت دعاش بهش عطا کنه:203:
و تسلیم اوامر الهی باشه:203:
سلام الهه جان دوست خوب و مهربانم :72:
ممنونم که هستی :43:
صحبت هات برام خیلی شیرین و تأمل برانگیز بود ... ان شاءالله همه ی ما بتونیم به این اصل پی ببریم که خدا وند خیلی ما رو دوست داره و هر تصمیمی برای زندگیمون میگیره به خیر و صلاح ماست .
خیلی از دعای خوبت ممنونم عزیزم و برش میدارم به امید اجابت :72:
برای نفر بعد دعا میکنم که خواسته ی قلبیش با حکمت پروردگار مطابق باشد و خدا بهش آرامش بده :203:
« در پناه حق تعالی »
7 عزیزشمارش معکوس طلاق گرفتنم شروع شده و به شدت میترسم چه دعای خوبی!ممنونم:72:
کینه چیز بدیه!تجربه زیستی خودم به این درکم رسونده نه صرفا جمله ای حکیمانه یا گزاره های اخلاقی دینی و منطقی،سالها پیش در اثر یک حادثه عزیزی رو از دست دادم که متاسفانه یکی از اعضای خانواده باهاش مشکل داشت و با فوتش دلم پر شد ازکینه ای که سالها با خودم حملش کردم قلبم درد میکرد از بار سنگین و منفی که توش بود ولی امروز خالی شده قلبم و جاش رو مهربانی گرفته و الان حس میکنم زندگی آنچنان سخت نبود که فکرشو میکردم!
امیدوارم نفر بعدی دلش از کینه خالی باشه و با واژه گذشت و مهربانی میانه بیشتری داشته باشه!!!:321:
سلام مستانه خانوم عزیز :72:
من نیامدم دعاتون رو بردارم پس دوست عزیزی که به این تاپیک میای اگر خواستی به راحتی دعای مستانه خانوم رو بردار .
آمدم تا صحبتی باهاتون بکنم دوست عزیز :
من نمیدانم که شما در تالار تاپیک زدین یا نه ولی احساس تأسف مرا بخاطر نزدیک شدن به جدایی از همسرتان را بپذیرید .
مستانه خانوم درسته که پیش از ازدواج تحقیق میکنند تا ویژگی های شخصیتی طرف مقابل سنجیده بشه ولی یه سری موارد هستند که واقعا خودشون رو پیش از ازدواج نشون نمیدن و تا زمانیکه شخص ازدواج نکرده باشد و زیر یک سقف نرفته باشد نخواهد فهمید ... شما نگران نباشید ...بهتر است بفکر خودتان باشید ..اگر واقعا دیگر نمیتوانید با همسرتان زندگی کنید و نمیتونید تحمل کنید جدایی نه تنها به ضرر شما نیست بلکه به نفع زندگی شماست ..پس احساس بدی نداشته باشید.
ظرفیت آدم ها با هم فرق میکنید ...یه خانمی شاید اگر در شرایط شما بود میتوانست سازگاری کند ولی اگر نمیتوانید پس نگران نباشید و به خدا توکل کنید چون انسانها با هم متفاوت هستن و نباید خودشون رو اذیت کنن.
آنطور که همه از طلاق واهمه دارند نیست بلکه سود هایی داره که احساس و روح آدم به آرامش میرسه ...شاید ابتدا هنوز تعلق خاطر هایی وجود داشته باشه نسبت به همسر ولی اگر به روز های سخت که ناراحتی داشتید فکر کنید که هیچ راهی نداشتید تا به آرامش برسید پس متوجه میشوید که جدایی راه مناسبی برای زندگی شما بوده .
ان شاءالله آنچه که خیر و خوبی هست هر چه زودتر برای زندگیتون اتفاق بیفتد تا به آرامش برسید و نگرانی هاتون از بین بره.
در پناه حق باشی عزیزم :72:
سلام دوستان عزیزم :72:
من دعای زیبای مستانه خانوم را بر میدارم ...با اینکه آدم کینه ای نیستم ... ولی ان شاءالله این ویژگی اخلاقی همیشه در من پایدار باشد.
دعای خیر برای نفر بعد :
خدای مهربان به درجه ای از بزرگی برسونش که راضی به رضای تو باشد در هر امر و کاری :203:
و مهم ترین خواسته ی قلبی اش را بر اساس حکمتت مستجاب کن :heart:
از خانم مستانه و خانم 7 تشکر می کنم ،،
هر دو دعای بزرگوار را بر می دارم ،،،
متشکرم.:72:
برای همه بخصوص نفر بعد دعا می کنم :
خودش را با تمام وجود به خداوند مهربان بسپارد :
اون موقع که دلش تنگه ،،
اون موقع که صداقتها ، آلوده به صد رنگه،،
دعا می کنم :
خودش را به خدا بسپارد، چون اوست که بی رنگه،،
چون وادی عشقه ،،،
چون دور ز نیرنگه،،، ،
دعا می کنم :
خودش را به خدا بسپارد، در هر لحظه که تنهایه،،و منتظر همراهه ،،
همراه سراسر اوست
دیگر ما چه میخواهیم ؟! بهر طلبت از دوست ،،،
دعا می کنم نفر بعد خودش را خدا بسپارد ،، اون لحظه که گریانه ،،،
آن لحظه که از غمها ، بی تاب و حیرانه،،
آن لحظه که از شادی د ر حال پروازه :)
خود را به خدا بسپار، چون اوست نوازشگر
چون ناز تو میخواهد ،
او را ز درون بنگر:72:
سلام
آقای باغبان دعاتون رو به امید اجابت برمیدارم من که خودمو به خدا سپردم فقط کاش خدا منو بپذیره،کاش بیشتر از قبل هوامو داشته باش
کاش اون اتفاقی که هفته پیش افتاد اونی میشد که من میخواستم،نمیدونم چرا،نمیدونم کجا رو دارم اشتباه میرم،نمیدونم با این همه فشاری که روم هست چیکار کنم
شایدم من زیادی دارم سخت میگیرم اما خیلی خسته شدم
تو رو خدا هر کی پستمو میبینه واسم دعا کنه،که از این حال و هوا دربیام،انگار وسط یه بیابون گیر کردم و امید به آینده ندارم
هیچ ذوقی واسه اومدن سال جدید ندارم
شرمنده پستم همش شد فاز منفی
خدایا شکرت
واسه نفر بعد دعا میکنم دچار ناملایمات روزگار نشه،اگر هم شد اون قدر محکم باشه که به قولی بیدی نباشه که با هر بادی بلرزه،چیزی که این روزا خودم سخت بهش احتیاج دارم
خیلی از ادما با وجود مشکلات فراوان احساس رضایت بیشتری از زندگی دارن چرا من اینطور نیستم؟!
ممنون dooo عزیز:72:
نفر بعدی آرزو میکنم در زندگیت با انتخاب های آگاهانه و رفع نواقص فردی ..و با عنایانت پروردگار، آنقدر موفق و خوشبخت باشی که نسل های آیندت از محیط مطلوبی لذت ببرن.
گناه خیلی از گذشتگان ما این بود که یک اشتباه رو ادامه دادن و نسل هایی که ازشون بوجود آمد اسیر شرایطی شدن که اصلا در اون مقصر نبودن و روی جنبه های مختلف زندگیشون اثر گذاشت...
dooo عزیز یه تاپیکی بزن و شرح حال این روزات رو توش بنویس.:72:
سلام :72:
ممنون سحر خانم ،،
من خودم خیلی دوست دارم نسل آینده ام به من افتخار کنند :203:
برای شما هم دعا می کنم ،،دعای زیبای شما را
متشکرم .
...................................
خدایا :
برای نفر بعد دعا می کنم ،، انشا الله روزهای آخر سال خوبی داشته باشه و سال جدید براش پر از موفقیت و آرامش باشه ،،،
براش دعا می کنم زیر چتر مهربانی تو،،، از رگبار سختی ها ی روزگار محفوظ بمانه ،،،
براش دعا می کنم در مسیر خودشناسی و سعادت و کمال به درجه بالایی برسه و اینقدر قوی باشه که خودش ، همیشه از درون شاد باشه ،، و وجودش باعث آرامش اطرافیانش باشه
آمین.:72:
سلام دوستان خوبم
خیلی ممنونم از دعای خیلی عالی شما آقای باغبان
ان شاءالله به لطف و بزرگی خدا سال 1397 و همینطور روز های پایانی سال 96 برای من بهترین روزهای عمرم باشد و با تمام وجودم سرشار از شادی و آرامش باشم.
دعای خیر برای نفر بعد :
ان شاءالله مهمترین هدفی که بدنبال آن هستی به زودی به اذن خداوند بهش برسید.
خیلی ممنونم سون جان:72:
ادعایی ندارم ولی چون خدا از قبل از تولدم خیلی هوامو داشته خیلی دوسش دارم...
به شکرانه عشقی که به دلم انداخته نمی خوام کاری کنم که اون دوست نداره
تو تصمیم های زندگیم این هدف و دنبال میکنم..... و امیدوارم سال 97 بهتر از 96 هدفم و دنبال کنم.
برای نفر بعد دعا میکنم تو دید و بازدید عید کسی رو ببینه که کل 96 منتظر دیدینش بوده:203:
سلام
ممنون الهه جان
منتظر کسی نیستم ،،، اما خیلی دوست دارم تو عید حضرت آقا رو از نزدیک ببینم
همسرم گفتند اگر بخوای با بچه های هیئت میریم دیدن آقا
اما حقیقتش من می ترسم آقا چهره ی منو خوب نبینند و مثل گرگ و شغال ظاهر بشم براشون:311: برای همین جرأتشو ندارم اما آرزوی دیرینه منه...
برای خودم :) نفر بعد و همه ی همدردی ها :
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ان شاءالله خدا مأمن آرامشش باشه،،،الهی که از وسوسه های شیطانی دور باشه،،،الهی که خدا ایمان و صبر زیادی بهش عنایت کنه ،،، اتفاق های خیلی خوبی براش بیفته،،،به یک آرامش معنوی و مستدام برسه.آمین یا رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
:72::72::72:
خدایا بحق یگانگی و مهربانی خودت:72:
در آستانه ی این سال نو؛
گره از کار گرفتارا باز کن.
غم رو از دل غمگین بردار.
بخت جوان ها رو باز کن و خوشبخت شن.
هر کسی بیکاره، سر کار بره.
مریض ها شفا پیدا کنن.
زندانی های غیر عمد آزاد بشن.
مشکلات خانوادگی و مسایل زوج ها حل بشه.
نابارورها صاحب فرزند بشن.
عمرها طولانی بشه.
دلتنگ ها به مراد دل برسن.
آرزومندها آرزوشون برآورده بشه.
روح رفتگان قرین رحمت شه.
و.. افضل هر دعا
وقتی خبر از آمدنت باشد ، درختان چاره ای جز شکوفا شدن ندارند.:72:
الهی ظهور آقا امام زمان ع و شادی ایشان و سلامتیشون رو خواستارم.
خدایا ما رو ببخش و بیامرز و سال جدید رو سال خوبی برامون قرار بده، آمین
ممنونم ازت سحر جان
چه دعای عالی چقدر خوش شانسم
همه شو میشه بردارم عزیز جان؟
برای نفر بعد دعا می کنم که خدا مراقب روح و جسمش باشه
هیچ وقت تحقیر و دلشکسته نشه...
عزت نفسش تخریب نشه
آمین یا رب العالمین
خواهش میکنم تمنای عشق ..:72:
برای نفر بعدی فقط اجابت دعاشو میخوام که وقتی با شماره های زیر زنگ زد حرم ، قبل از بلند شدن از جاش به آرزوش برسه.
منم از یاد نبره ....:72:
این دو شماره ارتباط مستقیم با حرم امام رضا ع و حضرت معصومه س هست. میتونین پشت گوشی رو به حرم درد و دل کنین.
حرم امام رضا (ع) / 05132003334
حرم حضرت معصومه (س) / 02537175555
التماس دعا
ببخشین برای شماره ی حرم امام رضا امشب زنگ زدم اما تلفن گویا گفت تغییر کرده و شده یه شماره پنج رقمی
برای شهرستانیها باید ۰۵۱ هم اولش باشه .
۰۵۱۴۸۸۸۸
التماس دعا:72:
سلام سحر جان
من دعای خیر زیبای شما را به امید اجابت بر میدارم و تماس میگیرم .
ان شاءالله درست مانند صحبت شما زمانیکه صحبت تمام شد حاجتم را گرفته باشم.
دعای خیر برای نفر بعد :
ان شاءالله د رسال جدید بهترین اتفاق های زندگیت را تجربه کنی
سلام
ممنونم.....دعای قشنگی بود....ی اتفاق هایی هست سون که بد جور دلم می خوادشون....
امید به خدا ان شالله تو سال 97 نصیبم بشه.........با دعای شما :203:
الان دیر وقته ......واقعا خون به مغزم نمیرسه....نمیدونم برای نفر بعد چه دعایی بکنم:)
اهان
ان شالله نفر بعد بتونه ی عادت بدش رو ترک کنه و ی عادت خوبش رو تقویت کنه:203:
سلام:72:
ممنون خانم الهه زیبایی ها ،،
ان شالله سال خوب ، پر از برکت ، پر از آرامش ،،، داشته باشید.
........................
ای آرامش دریا ،،،
شیرینی مثل رویا،،
ای خدای بی همتا .
کمک کن دل نفر بعد پر از آرامش باشه ،،،آرامشی به زیبایی،، آرامش دریا ،،
آمین یا رب العالمین .:72:
خیلی ممنون از آقای باغبان گرامی ، به به دعای خیلی خوبی بود:72:
خدایا سال۹۷ رو سال خوبی برای نفرات بعدی قرار بده...
بلاها و حوادث، بیماریها، ناراحتی ها و شکست ها رو ازشون دور کن . آمین
برای کسانی که به هر نحوی مشکل دارن ۱۰۰ صلوات میفرستم.
عزت و خوشبختی فقط در توان پروردگار عالمیان هست:72:
وای سون تو دیگه کی هستی
این بار دوم دعات در حقم مستجاب میشه....ی دنیاااااا ممنونم
دلم اعتکاف می خواست.....اتفاقی که تا حالا تجربه نکرده بودم.....پارسال گفتم سال بعد بهترین فرصته ....
ی سال وقت داشتم رو مغز شون کار کنم :)
علی رغم چیزهایی که می ترسیدم باعث شن نرم......ولی دارم میرم:310:
خدا بخواد دیگه تصویب شد
هر چند تنها :( ...
ولی اشکال نداره بهتر...
یعنی میتونم به چیزی که از اعتکاف می خوام برسم.....اگه تو این سه روز نشه....پس دیگه امیدی بهم نیست
حالا سون خانم گل گلاب شما که مستجاب دعوه ای بازم دست به کار شو.......دعا کن با دست پر برگردم..باشه؟؟
من رو تو حساب کردم سون ؛-)
با دلی که ترک برداشته ولی نمیذارم بشکنه
با چشمایی بارونی
برای نفر بعد دعا میکنم
ان شا الله به حق حضرت زهرا تو سال جدید بهترین اتفاقای زندگیت رو تجربه کنی:203:
سلام الهه جانم
خوبی عزیزم ؟
خدارو شکر که به خواسته ی قلبیت رسیدی و ان شاءالله به خواست و مصلحت خداوند اون چیزی که مدنظرت هست رو خدا بهت عطا کنه.
خیلی هم ممنونم بابت دعای بسیار خوبت که حضرت زهرا (س) را واسطه قرار دادی .... ان شاءالله همه ی حاجتمندان به آبرومندی حضرت زهرا (س) به خواسته ی دلشون برسند.
دعای خیر برای نفر بعد :
خدای عزیزم نفر بعد را در تمامی مراحل زندگیش چه وقت هایی که همه چیز خوب و مرتبه و چه وقت هایی که اوضاع به وفق مرادش نیست به راه درست که خودت میدونی هدایت کن و بهش آرامش عطا کن:203:
ممنونم عزیزم برای دعای زیبات..:72: انشالله همیشه آرامش سهم دلمون باشه.
منم از خدا برای تو برآرده شدن حاجتت رو در سال جدید میخوام.
اما برای نفر بعدی از خدا میخوام در زندگیش بهش عزت بده و محبوب دل دیگران باشه. هیچوقت جلوی دیگری دستش بلند نشه و خداوند از خزائن نامحدودش از نیازهای دنیایی بی نیازش کنه. آمین
سلام
ممنون خانم سحر عزیز عاقبت بخیر بشید
برای نفر بعدی سلامت روح و جسم و آرامش و ایمان قوی از خدا خواستارم.
سلام
ممنونم تمنا جان از دعای خوبت:311:
برای نفر بعدی از خدا می خوام ان شاءالله قسمتش بشه امسال و هر چه زودتر بره کربلا تو حرم امام حسین (ع) زیارت عاشورا بخونه.آمین یا رب العالمین
ممنون خانم تمنای عشق
چه دعای قشنگی ،،
کاش برم اصلا اونجا زندگی کنم
برای نفر بعد :
آرزوی سلامتی و شادکامی دارم و امیدوارم مسیر رسیدن به اهدافتون پستی و بلندی های کمی داشته باشه.
آمین یا رب العالمین.:72: