شاد عزیر طور خدا برگردد
همه ی اعضای سایت منتظر تو و راهنمایهایت هستند انشاالله به حق همین ماه محرم است خبر سلامتت را از طریق سایت بفهمیم به امید سلامتی و بهبود ی شاد عزیز امیدوارم به همین زودی راهنمایی هایت تبونیم استفاه کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
شاد عزیر طور خدا برگردد
همه ی اعضای سایت منتظر تو و راهنمایهایت هستند انشاالله به حق همین ماه محرم است خبر سلامتت را از طریق سایت بفهمیم به امید سلامتی و بهبود ی شاد عزیز امیدوارم به همین زودی راهنمایی هایت تبونیم استفاه کنیم
ما ز یاران چشم یاری داشتیم....
از همه ی دوستانی که دارن همکاری می کنن ممنونم
منم 1200
پس میشه جمع کل=17000
سلام دوستان من چند روز مرخصی بودم امروز وقتی این تاپیکو دیدم شوکه شدم . تورو خدا یکی بره بیمارستانش از نزدیک با پرستارش صحبت کنه .
خدایا به بزرگی و عظمتت قسمت میدم شادی رو به جمع ما برگردون ........
ته دلم یه چیزی فریاد می زنه که شادی خوب می شه تردید ندارم
ما باید امیدوارانه دعا کنیم
الا بذکر الله تطمئن القلوب پس چرا اینقدر نا آرومی و....
سورنا و لرد حامد عزیز الان موثرترین کار ما برای شادی دعا س اونم از صمیم قلب با آرامش کامل
تمرکز کنیم فکر کنیم بالای سر شادی هستیم حالا براش دعا کنیم طوری که دعای ما همون لحظه روی شادی اثر بذاره...
یادمون نره که شادی طبق گفته ی خودش به آرامش نیاز داره ما باید با دعا این آرامشو بهش بدیم
و اینکه دعا قضای الهی رو تغییر می ده
ما بی صبرانه منتظرلحظه بازگشت شادی هستیم
به امید اون لحظه " اَمَّن يُّجيبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ يَکشِفُ السُّوءَ "
دوستان عزیزم امروز سه شنبه است
بعد از نماز مغرب دعای توسل یادتان نرود...
همه به ائمه متوسل بشویم............
300 تامی شه 17300 تا
دوستان من دارم صلوات می فرستم. نمی دونم چند تا ولی از دیروز همین طور دارم می فرستم.
من 15 دی می روم مشهد. نذر می کنم اگه تا اون موقع بهوش بیاد تا حد توانم پول به فقیر همون جا کمک کنم. یا امام رضا...
من که هنگ کردم واقعا نمی دونم چی بگم از دیشب تا حالا که موضوعو فهمیدم خیلی اعصاب بهم ریخته من نمیدونستم شاد انقدرمشکل داره و انقدر قشنک بقیه بچه هارو راهنمایی میکنه اولین بار که اومد توسایت مشکلمو گفتم نمی دونم چرا پستم اشتباهی حذف شده بود بعد دوباره پست زدم که اینجا چرا کسی جواب نمیده از این حرفا اولین کسی که جوابمودادو ازم دلجویی کرد شاد بود خدایا تورو به آبروی فاطمه زهرا قسمت میدم شفای شاد عزیزو بده البته هرچی مصلحت خداست همون میشه شاید شاد باید یه چند وقتی نباشه تا همه اونایی که یه جورایی در حقش بی مهری کردند قدر این گل عزیزو بیشتر بیشتر بدونند
http://artfiles.art.com/images/-/Mou...C10058354.jpeg
مریضی به معنی مرگ و نیستی نیست ولی همیشه در چنین مواقعی معمولا ما انسانها بقدری ضعیف و رنجور میشویم و روحیه خود را از دست میدهیم که این دو را یکسان میبینیم و فکر میکنیم که دیگر همه چیز تمام شد...
گیاه ...حیوان ....حتی دستگاه ها و ماشین الات هم روزی مریض یا ایراد پیدا میکنند ....پس انسانها هم ناگزیر به برخورد با چنین مشکلاتی هستند که خود یا عزیزانشان دچار بیماری شوند و البته در همه ی دعاها درخواست برای بهبودی بیماران هست .
مریضی درس عبرتی برای همه انسانهاست نوعی پالایش روحی و شروعی دوباره ......
پاییز و زمستان شروع سردی و سختی است ....و بهار و تابستان شروع رنگها و شادیها و رسیدن میوه های رنگ و وارنگ و گشت و گذار خانوادگی در طبیعت .....پس همانطور که بعد از هر زمستان سرد و ابری و دلگیری بهارو طبیعت و تابش آفتاب هست .......به جمله زیبای قران میرسیم که بعد از هر سختی آسانی هست
با آرزوی سلامت برای همگی شما عزیزان
نکته:
جهت جلوگیری از سوء تفاهم
از عکس کارتونی استفاده کردم تا شما دوستان هم روحیه خود را حفظ کنید :16: نیت من .....شاد کردن شما و خارج کردن شما از عذابی است که می بینم بیش از بیماری شاد بر شما مستولی شده است ...و میترسم که تا چندی بعد - و خدای ناکرده -خیل دوستان افسرده و بیمار روحی را مشاهده کنیم که باید برای بهبودی آنها زمانهای زیادی صرف کنیم تا سلامتی را به آنان برگردانیم ؛ پس مواظب خود نیز باشید :72: