سوال در مورد مواد مخدر کجاش اشکال داره؟ ای خدا ....
نمایش نسخه قابل چاپ
سوال در مورد مواد مخدر کجاش اشکال داره؟ ای خدا ....
[QUOTE=gholam1234;458784]خب خانم شمیم الزهرا خوش آمدید.
..
سلام آقا غلام خیلی ممنونم واس صندلی داغ شما و خانم ۷ و اقای کرای خیلی زحمت کشیدید:72:
۱. متاهلین؟ چند تا بچه دارین؟ چند سالتونه؟ شغل؟ رشته تحصیلی؟
ماشالله من اینقد تو همدردی از خودم گفتم که گاو پیشونی سفیدم...
متاهلم یک فرزند دارم.۲۹ سالمه. غیر خانه داری شغل دیگم و تحصیلم نگفتنش فقط به این خاطر که دیدتون به این قشر بد میشه...
۲. بزرگترین آرزو؟
آدم شدنم
۳. در یک بازه زمانی کوتاه ادم چجوری میتونه طرف مقابلشو بشناسه؟ در نگاه اول ، نوع نگاه و صدا و ... چقدررمیتونه مارو در شناخت سریع و حداقلی طرف مقابل کمک کنه؟
واقعا واستون دعا میکنم خدا کمکتون کنه همسر خوبی رو انتخاب کنین
ولی نمیشه تو بازه کوتاه کسی رو خیلی شناخت
واقعا خیلی اوقات اینقدر ظاهر آدمها از باطنشون متفاوته که نیاز به مدتی معاشرت داره تا کمی تازه شناخت به دست بیاد.
۴. نماز و قران؟ نماز مستحبی؟ دلیلتون چیه اگه میخونین؟
متاسفانه ادم یکنواختی نیستم. همیشه دلم میخواست خیلی دقیق هروز یکسری کارهارو انجام بدم ولی همه چی بر حسب حال و هوای خودمه
دلیل خوندنم: آرامش میگیرم. احساس نزدیکی بیشتری با خدا میکنم مشکلات برام کمرنگتر میشن خیلی اوقات مخصوصا در قرآن نکته مهمی میفهمم که خیلی به کارم میاد. هرچی بیشتر هم مانوس میشم بااین امور رضایتم و حس نشاطم بیشتر میشه و رو اخلاق و صبرمم اثر داره و نتیجش در حتی درک و فهمم میبینم
۵. رابطه تون با خدا چطوریه؟ فابل توصیف هست؟
وقتی نوجوون بودم تو مدرسه یکبار یک سخنرانی از اقای پتاهیان گذاشتن که میگفت جوونا هر گناهی میکنی هیچوقت نمازتو ترک نکن بذار همین نخ ارتباطی بمونه
من سعی میکنم هرچقدرم گناه کردم نخو ول نکنم ان شاالله
۶. ویژگیهای مثبت و منفی اخلاقیتون؟
مثبت: مهربون. متعهد. مسئولیت پذیر. به فکر همنوع. دغدغه مند رشد.
منفی: منظم نیستم. جراتمند نیستم. حرف دل و زبونم نمیتونم خیلی اوقات یکی کنم و حس منافق بودن بهم دست میده. برتامه خیلی خوب روزانه که بهش پایبند باشم فقط تایک مدت اجرا میکنم باز شل میشم. احساساتم بیش از حد بالاست و دچار تلاطم میشه. ادم شکرگزاری نیستم. خیلی مثبت بین نیستم. نمیتونم ناراحتیمو تو چهرم نیارم. وابسته به ارتباط با دیگران هستم. کمی تنبلم. صبور و راضی نیستم. کمالگرایی در یکسری مسائل دارم.مدیریت خانواده خوبی ندارم. ذهنم خیلی پر از مسائل مختلفه و توان دسته بندی و حلشو خیلی اوقات ندارم. احساس تنفر گاهی دارم از برخی چیزها و کس ها (تافردا میتونم واستون بنویسم از بس کلکسیونم:311:)
۷. با یه انسان بی اعصاب چطور میشه بزخورد کرد؟
احساسشو با تمام وجود درک کنین. هیجانش کاهش پیدا میکنه
۸. چند نفرین؟ چندتاخاهر چندتا برادر؟ رابطتون چطوره باهاشون؟
دوتا برادر دارم. خیلی ارتباطمون کمه. مشکلی باهم نداریم.
۹. یه روز بگن اصلا دنیای دیگه ای نداریم. هر چی بخاین میتونین توی این دنیا هر کارق دوست دارین انجام بدین. چیکار میکنین؟
باور نمیکنم. چون با عقل و منطق دنیای دیگرو پذیرفتم
۱۰. آخرین باری که گریه کردین؟ علت؟
دیشب. از دست همسرم
۱۱. نظرتون در مورد شخصیتهای زیر:
ام و از. فکر میکنم یکی از کاربران قدیمی باشن که با اسم جدید اومدن. خوش به حالشون باایمان و پر اطلاعات به نظر میرسن
$باغبان، کرای سابق. خیلی جالبن. اقایون همدردی خیلی بااقایون خشک بی احساس جامعه فرق دارن. برام جاابه یک مرد ایتقدر روون و واضح و طولانی صحبت کنه. ایشونم خیلی محترمن برام و مثل کاربر بالایی هستن
سحر بهاری همون نظری که درباره دو کاربر بالا داشتم نوع دوست و خوش بیان. اابته یکم متن های رسمیشون برام سنگینه
شمیم الزهرا همون علامت سوال که سحر بهاری یکبار دربارم گفت عالی بود
اله زیباییها پرتلاش مهربون
غلام باحال با معرفت باایمان خداجو
اسکارفیس رقیق القلب. خانواده دوست. متعهد
- - - Updated - - -
من فکنم دو سه بار سیگار کشیدم
یکیش وقتی شش سالم بود یادم نیست چرا برخی از همکاران پدرم که سیگاری بودن خونمون میومدن و ما خونه سیگار داشتیم. منو داداشم چندباری کشیدیم ولی نمیتونستم تحمل کنم دودشو هردو ادامه ندادیم
یکبارم وقتی اول دبیرستان بودم دوست سیگاری داشتم که خیلی اصرار میکرد به من منم یکبار کشیدم ولی خیلی بدم اومد
طبق برنامه، صندلی داغ شما تمومه. ولی بدلیل قطعی سایت، سه روز دیگه تمدید میشه.
سزکارخانم شمیم الزهرا، ممنون از پاسخهاتون. چون کس دیکه ای سوال نمیکنه، من سوال میکنم ...
۱. یک روز عادی زندگی تون رو تعریف کنین برامون؟
۲. از چه انسانی بدتون میاد؟ چه کیژگیهای اخلاقی داره؟
۳. آدم چکار باید بکنه که بهش خوش بگذره؟
۴. حس تون در زمان به دنیا اومدن فرزندتون قابل توصیف هست؟
۵. آیا واقعا خدا به کمک بنده هاش میاد؟ و در این مورد حدا فرق میذاره بین مومن و غیر مومن؟
۶. ویژگیهای یک انسان خوب از نظرش
شما چیه؟
۷. یه توصیه به عنوان فرد متاهل به دوستان مجرد؟
http://www.irmp3.ir/play/44973/%D8%A...8C%D8%A7%D9%86
این تصنیف رو گوش بدین و نظرتان را در موردش بگین. ایشالا که خدا پشت و پناهتان یاشه، خداحافظ
سلام خانم شمیم الزهرا
ان شالله سلامت باشید
بریم سراغ سئوال ها :
-شادی واقعی شما در گرو چه چیزی هست ؟
-فلسفه زندگی شما ؟
-اگه دو بال داشتید که می تونستید به گذشته پرواز کنید ، چی را تغییر می دادید ؟
-اگه چند دقیقه دیگه ، لحظه اعدام شما باشه ،آخرین جمله شما در دوریبین چیه؟
-اگه حضرت عزرائیل (ع) را ببنید و ایشون بهتون بگن افتاد عقب ، یه روز دیگه فرصت دارید ، چه کارهایی انجام میدادید ؟
-تعریف شما از عشق ؟
-مهم ترین مهارتی که هر زوجی لازمه بلد باشه ، اون را در چی می بینید ؟
-سخت ترین تنهایی چیست ؟
-سخت ترین درد چیست ؟
-یه شعری که خیلی علاقه دارید ؟
-معنی سفر از نگاه شما ؟
-معنی خوشحالی از نگاه شما ؟
-بهترین خوشحالی و شادی ؟
-معنی غم چیست ؟
-آیا همه ی غم ها ناراحت کننده ست ؟
-آیا امکان داره بعضی از غم ها قشنگ باشه؟
-به نظرتون کدام سوپ خوشمزه تر میشه ؟
الف )سوپی که خانم بی نهایت و خانم پوه درست کنند
ب) سوپی که خانم الهه زیبایی ها و خانم گیسوکمند درست کنند
ج) سوپی که خانم زلال و خانم فرشته مهربون درست کنند
خ ) سوپی که باغبان و اسکارفیس درست کنند
ه) گزینه خ
-زندگی سخته به نظرتون ؟
-راهکاری برا امیدواری ؟
-پیری و کهنسالی ترس داره به نظرتون ؟ چرا؟
-دوست داشتید اول پیر بودید و بعد جوان می شدید و بعد در کودکی فوت می کردید ؟ ( یعنی بر عکس )
-یک روز دنیا چقدر قیمت داره ؟
-اگه سختی های برزخ خودش گناهان انسان را کم کنه ،،حاضرید برزخ نداشته باشید و یک راست برید قیامت ؟
-عالم برزخ چه جوری هست به نظرتون ؟
-نظرتون د ر مورد لطف و رحمت خدا ؟
-نکیر و منکر دو فرشته ای هستند که الان در چپ و راستمون هستند که اعمال ما را می نویسند ( خوب و بد ) ،،درسته به نظرتون ؟ اینها می یان تو شب اول قبر ؟
-تو عالم برزخ دوست دارید کی را ببینید که تنها نباشید ؟ ( اگه اجازه و اختیار انتخاب را داشته باشید )
-اگه یه ساعت فرصت داشته باشید که صحبت کنید و پند بگیرید ، کدام یک را انتخاب می کردید :
الف ) حضرت جبرئیل (ع)
ب) حضرت اسرافیل (ع)
ج ) حضرت عزرائیل (ع)
د ) حضرت میکائیل (ع)
ه ) حضرت خضر (ع)
-احوال این روزهای خودتون را با یه تصویر نشان دهید ؟
-پیشنهاد شما برای تالار همدردی ؟
متشکرم .
سلام مجدد خدمت شما
راستش نمیدونم چرا گوشام صدارو خوب نمیشنید. اهنگ زمینه خیلی بلند بود نسبت به صدای خواننده. اگه متن شعر دارین لطفا بذارین چون نمیفهمیدمش درست
فقط تاحدی که تونستم بشنوم درباره جدایی از مبدا و خالق بود
شایدم کلا اشتباه فهمیدم:311:
ان شاالله خدا همیشه یاورتون باشه
سلام خانم شمیم الزهرا :72:
منم میخواستم چند تا سؤال ازتون بپرسم ( البته صندلی داغ این سری رو مطالعه نکردم)
1. بهترین رفتار و برخورد با حسادت فرزندان چی میتونه باشه؟
2. شخصی که پیش تون غیبت می کنه و شما هم اذیت هستید بهترین رفتاری که باید داشته باشید چی هست ؟ سکوت میکنید ؟ دفاع می کنید؟
3. مواقعی که افکار منفی به سراغ تون میاد (مثلا خدای ناکرده ترس از دست دادن عزیزان و... ) چطور خودتون رو آرام می کنید؟
متشکرم خانم روان شناس :72: