سلام
یه سوال؟
میشه ما جزو شرکت کنندگان نباشیم اما سوال بپرسیم؟
یعنی ما سوال بپرسیم اما کسی از ما سوال نپرسه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه سوال؟
میشه ما جزو شرکت کنندگان نباشیم اما سوال بپرسیم؟
یعنی ما سوال بپرسیم اما کسی از ما سوال نپرسه؟
سلام جناب محمدرضا164
شما مختاری هرچی دوست داری به من بگی :72:
ممنون از تبریکت :72::72::72:
من معمولا فیلمها رو بر اساس شنیده ها و خونده هام در موردشون یا نمره سایت imdb بهشون یا نمره meta score شون انتخاب میکنم یا براساس میزان پرفروشیشون در گیشه یا تعداد جوایز معتبری که در اسکار و جشنواره های سطح الف دنیا دریافت کردن. اما برای دیدن چنین فیلمهایی بیشتر دوست دارم تنهایی و در لپ تاپ خودم ببینمشون و با زیرنویس فارسی یا انگلیسی. چون در طول فیلم چندین بار ممکنه که فیلم رو به عقب برگردونم یا استاپ کنم و ... که اگر همراه کسی ببینمش قطعا اعصابش خورد میشه :311:
انتخاب کتاب که روند روتینی داره برام. بیشتر مواقع، وقتی تو کتاب فروشیهای خیابون انقلاب یا نمایشگاه بین المللی قدم میزنم هر کتابی که عنوانش به نظرم به علایق مطالعاتیم نزدیک بود رو یه نگاهی به مقدمه و فهرست مطالبش و ناشر و نویسندش میندازم و اگر خوشم اومد میخرمش. گاهی هم با خوندن نظرات دیگران در مورد یه کتاب به خوندنش راغب میشم و گاهی هم با اتفاقات خاصی که در مورد یه کتاب یا نویسنده میفته علاقمند به خوندن آثارش میشم، مثلا 10 سال پیش که متوجه شدم به یه دلیلی تمام آثار نویسنده طنزپرداز مشهور ترکیه ای عزیز نسین از بازار و از کتابخونه ملی حذف شده و خوندن آثارش رو غیر مجاز دونستن، من در طول یک هفته تمام آثارش رو از زیرپله های خیابون انقلاب تهیه کردم و تازه متوجه شدم چه طنزپرداز بزرگ و زجرکشیده ای هست. همینطور کتابهای دکتر شجاع الدین شفا رو بعد از اینکه فهمیدم در کشورمون غیر مجاز دونسته شده تهیه کردم. به هر حال فقط وقتی که یک کتاب ارزشمند و تاثیرگذار باشه در مقابلش از شیوه حذف و سانسور و ... استفاده میشه. مطالعه هم که قسمتی از وقت آزادم در طول روز رو بهش اختصاص میدم که متاسفانه ماه به ماه این قسمت اختصاص داده شده به مطالعه داره کمتر و کمتر میشه.
پدرخانمم بازنشسته هست و شغل و سمت خاصی نداره. اون فردی که عرض کرده بودم در هیات دولت فعلی حضور دارن از بستگان درجه یکشون هستن و با اینکه در ابتدای آشناییمون هم سمت مهمی داشتن ولی بعد از حدود 8 ماه از آشنایی و دوستی من با همسرم وارد هیات دولت شدن.
به شرطی که طرف مذهبی، دینش رو شخصی بدونه و سعی در تحمیل نظرات دینیش به همسرش نداشته باشه. برعکسش معمولا صادقه و افراد غیرمعتقد به مذهب اگر با مطالعه و تحقیق به عقایدشون رسیده باشن اصلا اهل تحمیل چیزی به افراد نیستن و خیلی بازتر از این حرفها فکر میکنن. ولی در مواردی هم پیش میاد که این غیر مذهبی بودن به خاطر لج و لجبازی با جامعه و خانواده و در پی اتفاقات بد زندگیشون ایجاد شده باشه، که در این صورت بعید نیست که در زندگی مشترک هم این لج و لجبازیها رو روی همسرشون هم پیاده کنن و زندگی رو برای هر دوشون تلخ کنن.
نقش خیلی مهمی داره چون اساس رفاه زندگی هست و اگر نباشه قطعا بدبختی و فلاکت بوجود میاد.
قطعا ثروت. ثروت اساس رفاه زندگی هست و بدست آوردنش هم لحظه به لحظه و سال به سال سخت تر میشه بر عکس علم که بدست آوردنش لحظه به لحظه و سال به سال راحت تر میشه. قطعا "چیزی که به این سختی بدست میاد باارزشتره". داشتن علم ممکنه از بعضی جهات خاص برای آدم حس لذت ایجاد کنه ولی جهاتی که داشتن ثروت در آدم حس لذت ایجاد میکنه خیلی بیشتره.
برای هر آدمی تفاوت میکنه. به طور خلاصه به نظرم هر وقت که آدم احساس کرد که آمادگیش رو داره و بهش نیاز داره. به همین سادگی.
سنی که آدم متوجه میشه دیدگاهش دیگه بچگانه و نوجوانانه نیست و مشکلات زندگی رو درک کنه. فقط مشکلات... و به این نتیجه میرسه که باید برای پیشگیری و غلبه بر مشکلات و رسیدن به لذتها کمی سختی تحمل کنه و حرکتی به خودش بده. این سن برای ادمهای مختلف متفاوته و بین 20 تا 40 سال معمولا.
انسان خوب کسیه که برای جامعه و افراد جامعه فایده(واقعی و نه موهومی) داشته باشه و یا حداقل باعث زحمت و مشکل(باز مشکلات واقعی و نه چیزهایی که قوانین و هنجارهای اشتباه و واپسگرای جامعه مشکل میدونن) برای جامعه و افراد جامعه نشه.
این سوالتون باز هم من رو سوزوند و سوال حوبی برای صندلی داغ بود. چون با تعریفی که در بالا برای آدم خوب داشتم و جوابی که برای این سوال دارم به نظرم میاد که اونقدرها آدم خوبی نیستم. چون اگر پاش بیفته به دلیل جبر جامعه و وضعیتی که نظام حاکم بر کشورمون ایجاد کرده حاضرم به پارتی متوسل بشم.
با تشکر از حضورتون:72:
سلام آقای اثر راشومون
ممنون میشم سوالهای من رو هم ج بدید
1. چرا با اون خانومی که در موردش تاپیک زدید ازدواج نکردید(اگر تمایل نداشتید میتونید ج ندید)
2. یادمه اون خانوم از نظر ظاهری سطح خیلی بالایی داشتن، شده همسرتون رو با اون خانوم مقایسه کنید( منظورم بعد از ازدواج هست)
3. با توجه به تفاوت اعتقادی خودتون و خانومتون آیا تصمیمی برای تربیت فرزندتون گرفتید؟ اگر خانومتون بخاد فرزندتون رو طبق عقاید خودش تربیت کنه تصمیم شما چه خواهد بود؟
4. چند تا از به قول خودتون باگ های این دنیا رو به ما میگید؟
5. به این بیت از شعر مولانا که میگه " این جهان کوه است و فعل ما ندا
سوی ما آید نداها را صدا " اعتقاد دارید؟
صرف نظر از اعتقادتون نسبت به خالق هستی که همه ی ما میدونیم آیا به این اعتقاد دارید که نظم خاصی توی عالم وجود داره یه چیزی شبیه به همین شعر مولانا؟
ممنونم
سلام
ممنون از حضورتون. باعث افتخاره که سوالات شما رو پاسخ بدم.
1-دلیل اصلیش همونطور که بالا گفتم این بود که ماحصل صحبتهای بیشتر دوستان همدردی و همینطور مشاوری که بعدها ما رفتیم این رو به من قبولوند که ایشون پختگی لازم برای ازدواج نه با من بلکه با هیچکس دیگه رو ندارن.
2-راستش رو بخواهید بله شده- اما اصلا حس بدی بهم دست نداده از این مقایسه چون اولا همسرم از زیبایی کافی برخوردار هست و من مشکلی در زیبایی ایشون نمیبینم و دوما کلا من آدمی نیستم که در زیبایی به حد اعلی و بینهایت فکر کنم و مهم برام فقط این بود که همسرم از یه حد خاص پایینتر نباشه که مانع به دل نشستن ظاهرشون برام بشه درنتیجه اون موارد خیلی کم تعدادی که گاهی به یاد اون خانم می افتم زود هم از یادم میره.
3-ما تصمیم گرفتیم که در مورد عقایدم برای فرزندانم، در طول سالهایی که دارن بزرگ میشن هیچ صحبت و تبلیغی نکنم و بگذارم همونطور که خودم در طول دوران نوجوانی و جوانی بسیار مذهبی بودم فرزندانم هم در حدی که لازمه کار و تحصیل در نظام حاکم بر جامعه ما هست مذهبی بشن و با مذهب آشنا بشن. ولی بعد از اینکه از این مراحل گذشتن، کاملا آزادشون بگذاریم که تصمیم بگیرن چه خط مشیی رو میخوان پیش بگیرن. اگر در این سالها هم سوالی براشون پیش اومد در مورد دلیل تفاوت رفتار من و همسرم در امور مذهبی، اون رو به دلیل تنبلی من براشون توجیه کنیم و البته یه سری تصمیمات دیگه هم داریم که در حوصله شما و خواننده های دیگه تالار نیست.
4-خب من فقط یک نوع از باگهای طبیعت رو ذکر میکنم و به مشکلاتی که تصمیمات افراد ایجاد کردن به عنوان باگ نگاه نمیکنم. دوتاشون که همین الان دوباره بغض رو به گلوی من آورد خانم مریم میرزاخانی و استیون هاوکینگ بودن. اینکه چرا باید چنین ذهنهای درخشانی در جسمهایی به اون حد مشکل دار قرار داشته باشه که با یه بیماری ذاتی و ژنتیکی از بین بره، واقعا یه باگ به حساب میاد. چرا باید یکی از معدود ذهنهایی که میتونست بعضی از رموز بسیار پیچیده ریاضیات حاکم بر کائنات رو کشف کنه و بشریت رو یه مرحله از خرافات حاکم بر بعضی جوامع دور کنه، در جسم بعضی انسانهایی که انقدر عمر میکنن که براشون جوک میسازن، قرار نگیره؟ اگر خانم مریم میرزاخانی با تصادف یا قتل و ... از بین میرفت من اینقدر متاثر نمیشدم که دیدم با یه بیماری که از همون دوران بوجود آمدن نطفش در سرنوشتش نوشته شده بود از بین رفت.
5-خیر به هیچ وجه به این بیت مولوی که در اون مدعی هست که هر که نیکویی کند نیکی میبیند و هر که بدی کند بدی میبیند، اعتقاد ندارم و خیلی پیش میاد که نیکی در قبال کسی کنی یا در قبال کائنات کنی و بدی ببینی و بالعکسش.
البته در این بیت مولوی منظور اصلیش نظم ادعایی در جهان نیست. اما در مورد نظم که فرمودین من هم قبول دارم که نظمی در جهان وجود داره. اما از این نظم به اون نتیجه ای که شما(احتمالا) میخواهید برسید و برسونید نمیرسم. در این مورد به اعتراضهای بسیاری که در مورد برهان نظم شده و با یک سرچ کوتاه در گوگل میتونید مشاهده کنید، ارجاعتون میدم. چون اگر در تالار همدردی در موردشون بحث بشه تبعات حقوقی برای مسوولین تالار خواهد داشت. امیدوارم بنده رو ببخشید از این بابت
با تشکر دوباره از حضورتون.:72::72::72:
خانم گیسوکمند:
سلام سحر جان:72::72:
ممنونم که به سوالاتم پاسخ میدهید .
1 - اصل حالتون چهطوره ؟ چرا ؟
2 - چی شد اومدی همدردی ؟
3 - یک خاطره از دوران کودکیتون که هرگز فراموش نمیکنید .
4 - برنامه شما از صبح که از خواب بیدار میشید تا شب چیست ؟ زمان خواب و بیداری هم قید شود .
5 - برای دو سال آیندتون چه برنامه ای دارید ؟
6 - دوران مدرسه و نوجوانی راهنمایی و دبیرستان چگونه گذشت ؟
7 - رابطه شما با خانواده محترم را شرح دهید .
8 - دوستان صمیمی شما چند نفر هستند ؟ چه خصوصیت مشترکی دارند ؟
رابطتون چگونه است ؟
9 - یک رویای شیرین را برای ما بنویسید .
سحر جان ازینکه شرکت کردی و پاسخ میدی ممنونم .
تاپیک احادیث در مورد ازدواج ات خیلی خوبه .
سلام سرکار خانم سحر
بهار بر شما مبارک.
1- از رشته تحصیلی تون راضی هستین؟
2- علم یا ثروت؟
3- تصمیم های شما بیشتر از مسیر احساس است یا عقل؟
4- عشق چیست؟
5- چرا از صندلی داغ انصراف دادین و چرا دوباره شرکت کردین؟
6- مرز بین بی حیای و رک گویی؟
7- نظرتون راجع به مدیر همدردی؟
8- جایگاه ادبیات در زندگی شما؟
9- اگر فرزندی داشته باشید، بهش چه توصیه ای میکنید؟ اگر قرار باشه مهارت یا درسی یا دانشی رو بهش تاکید کنید که خوبه تا یاد بگیری ، اون چیه؟
10- نظرتون راجع به :
خانم سحر 66
خانم 7
خانم گیسوکمند
خانم فرشته مهربان
باغبان
استیو هاکینگ
عطار
سهراب سپهری
سد آب
جنگ
موبایل
فلسفه
عرفان
مذهب
11- انسانیت چیست؟
12- کتاب هایی که خوندین؟
ممنون از شما
سلام دوستان عزیز و خوب خودم :72::72::72:
چه موقعیت عالی و مناسبی برای من که میتونم با دوست خوبم در تالار سحر جان گفتگو داشته باشم :72:
خیلی احساس خوبی دارم :43:
و اما سحر خانوم گل منم سؤالاتی دارم ...ممنونم دوست عزیزم که وقت میزارید و جواب میدین .
موضوع و محتوای بیشتر کتاب هایی که مطالعه میکنید چیه ؟
دوست دارید چه کسی را از نزدیک ببینید که تا بحال ندیده اید؟
به نظر شما در دنیای امروز چه چیزی بیشتر از همه کمرنگ شده ؟
بهترین اسباب بازی دوران کودکیتان چی بوده ؟
اگر یه قدرت ماوراءطبیعی میتوانستید داشته باشید چی بود و چرا؟
در نظر اول چه عواملی در یک شخص ببینید شما رو به سمت خودش جذب میکنه؟
کدام فصل را بیشتر از همه دوست دارید ؟ اگر دوست داشتید بگید متولد چه ماهی هستید :72:
نظرتون راجع به حجاب دخترا چیست؟
مهم ترین معیار هایی که فکر میکنید در ازدواج موفق تأثیر گذار هستند را بفرمائید.
زیباترین جمله ای که خوندید را اینجا برامون بنویسید ...حالا اگر نمیتوانید زیباترین هم بگوئید آن جمله ای که بیشترین حس مثبت را به شما داده است.
اگه بخواهید یک روز کامل به خودتون استراحت بدید، اون روز چکار می کنید؟!( در واقع از چه کاری لذت می برید؟)
رنگ مورد علاقه ی شما ؟ ( حالا نه حتما رنگ لباس و یا شی ء ...خود یک رنگ )
بزرگترین محدودیتی که یه نفر متونه برای خودش ایجاد کنه؟
تا به حال برای خدا نامه نوشتید ؟ اگر آره نتیجه اش چی شد ؟
بنظرتون یک دختر چه مهارت هایی را باید داشته باشه ؟
تا حالا کاردستی درست کردید؟ اگر بله چی بوده؟
بنظر شما چیزی وجود داره که نشه با پول خرید ؟
بزرگترین درسی که در زندگیتان گرفتید ؟
توی چه چیزی استعداد دارید ؟
نظرتون راجع به رنگ های زیر (حست رو نسبت بهشون بگو)
قرمز :
سیاه:
سبز :
زرد :
آبی :
سفید:
چقدر نظر بقیه درباره ی خودتون براتون مهمه؟
بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتید؟( اگر بهترین رو نمیدونید اون هدیه ای رو بگو که بیشترین تأثیر مثبت رو برات به همراه داشته)
حجاب پسر رو چی تعریف می کنید؟
مقابل آیینه بایست. هر چه از تصویری که می بینی به ذهنت میاد بگو.
یه سؤال بپرسم فقط نخندی ها :203: فکر کن اگر من پسر بودم و می اومدم خواستگاری زنم میشدی؟
و در آخر یک پیشنهاد و حتی نصیحت خواهرانه که تو زندگی به کارم بیاد :72:
سحرجان دوست عزیزم ..خیلی از حضورت در تالار خوشحالم ..از وقتی اومدی حال و هوای اینجا بهتر شده ..واقعا میگم ... از پست هایی که میزاری و همینطور راهنمایی های مناسبت میشه فهمید خیلی مهربان و دلسوز هستی.
ان شاءالله عمر و زندگانیت برکت داشته باشه عزیزم و همسری بسیار لایق که شایستگی ات را داشته باشه قسمتت بشه .:203:
سلام سحر جان
ممنونم که به سوالاتم پاسخ میدهید .
1 - اصل حالتون چهطوره ؟ چرا ؟
سلام عزیز دلمم, خواهش میکنم. شکر.. حالم معمولیه./ چون نه میشه گفت خیلی خوشحالم و نه خیلی بد حال.
این روزا یکم دلگیرم و هنوز به جواب سوالهای خودم نرسیدم.
2 - چی شد اومدی همدردی ؟
صورتمو شطرنجی کنین بگم .. من اغفال شدم ... گفتن اینجا تو صندلی داغ خانم گیسو کمند سکه میده
:315: دریغ از یه سکه حلبی:311:
/ شوخی میکنم.
عادت ندارم وقتمو توی شبکه های اجتماعی یا سایتهای سرگرمی بگذارم از وقتم در جهت بالا بردن اطلاعات و کمک به دیگران استفاده کنم.
3 - یک خاطره از دوران کودکیتون که هرگز فراموش نمیکنید .
خاطره که زیاده ولی یادمه ما همسایه ای داشتیم که اون آقا با پدرم دوست بودن.. دخترشون هم اسمش سحر بود با تفاوت دو سال بزرگتر از من.
بعد یه شب پدر من و اون رفتن پیاده روی و ما دو نفرم نا محسوس کارگاه بازی درآوردیم و دنبالشون رفتیم. بعد توی راه مرتب میخندیدم اونا برمیگشتن ما هم میرفتیم پشت یه دیواری, بشکه ای قایم میشدیم.. دقیقا شب شده بود و از خونه چند کوچه فاصله گرفته بودیم... بعد لحظه ای که فکرشو نمیکردیم و پشت دیوار بحث میکردیم...برگشتن عقب و گرفتنمون... هیچی دیگه برامون دو تا بستنی خریدن و و برگشتیم خونه.شب خیلی خوبی بود.
4 - برنامه شما از صبح که از خواب بیدار میشید تا شب چیست ؟ زمان خواب و بیداری هم قید شود .
آقا مگه سربازیه؟
صبح ها هفت و نیم و شب ها دوازده میخوابم.اگر کارم طول بکشه دیرتر (البته عصرم یک ساعتی بیشتر میخوابم)
بعد اون کارای شخص و روزمره .. کارای هنری ..پیاده روی , موسیقی , سایت همدردی, خرید, مطالعه, بحث علمی و دیدن مستند و فیلم و البته صحبت با خانوادم
5 - برای دو سال آیندتون چه برنامه ای دارید ؟
برنامه مهمم ازدواجه که فکر میکنم باید به جمع بندی برسم و خیلی تجرد رو طول ندم چون تشکیل خانواده برای من خیلی مهمه. اصلا دلم نمیخواد در آینده همه چیز داشته باشم جز خانواده و خلاء عاطفی پیدا کنم.
6 - دوران مدرسه و نوجوانی راهنمایی و دبیرستان چگونه گذشت ؟
والا بهترین دوران زندگی من مقطع دبیرستان بود. در اکثر برنامه های هنری شرکت داشتم و دوستان شوخ زیادی داشتم. من از جمعه ها بدم میومد که بین من و مدرسه فاصله مینداخت و عاشق ساعت هایی بودم که در مدرسه به بهترین حالت ممکن میگذشت.
7 - رابطه شما با خانواده محترم را شرح دهید .
خداروشکر روابط خوبی داریم و من اهل پنهان کاری نیستم. برخی مسایل رو با مادرم در میان میگذارم و ایشون بهترین راهنمایی رو میکنه. هیچ وقت طوری رفتار نکردم که سلب اعتماد اتفاق بیافته و همیشه با هم دوست بودیم برای همینم فکر میکنم از خیلی آسیب های اخلاقی و ... در امان موندیم و اینم مرهون رفاقت والدینم با ما بوده
8 - دوستان صمیمی شما چند نفر هستند ؟ چه خصوصیت مشترکی دارند ؟
رابطتون چگونه است ؟
حقیقتش من الان دوست صمیمیم خدا و خانوادمه و در آینده همسر و فرزندانم. از یک سنی به بعد احساس کردم داشتن دوست صمیمی خیلی جالب نیست البته دوستان من هم یا مهاجرت کردن یا ازدواج کردن و پی زندگیشون رفتن.
صمیمیت یعنی دوستم از خیلی جنبه های خصوصی زندگیم آگاه بشه و من به اون وابسته بشم... در اینصورت با بهم خوردن روابط به هر دلیلی من قطعا آسیب میبینم.
پس بهترین دوستانم خدا, خانواده و همسر آیندم و فرزندانم هستن که اگر خدا بخواد ارتباط قلبی همیشگی بین ما جاری خواهد بود.
9 - یک رویای شیرین را برای ما بنویسید .
رویاهای من زیادن ... اصلا نمیدونم کدومش رو بگم اما فقط امیدوارم گسترش فناوری و عدم فرهنگ استفاده صحیح از اون و همچنین بی اخلاقی و کمرنگ شدن حیا در جامعه آرزوهای نسل ها رو نابود نکنه.
البته اینها همه در گرو برنامه ریزی های دقیق در جهت بالا بردن فرهنگ و اخلاق و همچنین آماده کردن بستر لازم برای ازدواج جوانان و اشتغال اونهاست و در کنارش نظارت گسترده بر فعالیت های مجازی .. که در اکثر کشورها در دستور کار دولت هاست.
سحر جان ازینکه شرکت کردی و پاسخ میدی ممنونم .
خواهش میکنمن عزیز دلم منم ازت ممنونم و انشالله باز شاهد حضور شما در سایت باشیم.
تاپیک احادیث در مورد ازدواج ات خیلی خوبه .
قربون تو عزیزم باعث دلگرمیه من هست.:72::43:
از آقا mohammadreza164 هم تشکر میکنم:72:
سلام. من صندلی داغ آقای اثر راشومون رو با تاخیر رسیدم. اگر امکان پاسخگویی به سوالاتم بود که ممنون میشم. (البته با اجازه سحر جان). در غیر اینصورت که دیگه حتما سعادت نبوده. به هر حال این سوالات من هست آقای اثر راشومون:
با توجه به روحیه هنری ادبیتون ، ابتدا یه سر بریم به دنیای نقاشی.
1. از نمایشگاه ها دیدن می کنید؟
آثار زیر رو برام تفسیر می کنید؟
Thatched Cottages at Cordeville
The Yellow Log
Man with a Pipe
2. خب... اما یه سوال ساده موسیقایی:
اپرای معروف فرایشوتز اثر وبر رو دیدین؟ ماجرای یه شکارچی هست که به هفت تیر جادویی دست پیدا میکنه. 6 تیر اول به هرجهتی که او بخواد پرتاب میشن، اما تیر آخر رو شیطان پرتاب میکنه. این اپرا جنگ میان خوب و بد درون رو به تصویر میکشه.
اصولا چرا جنگ خوب و بد درون انسان رخ میده؟ آیا باید به این جنگ اهمیت داد یا خیر؟ اگر با حقوق دیگران تداخل پیدا کنه چه باید کرد؟
به نظر شما لحظه رعب آور این جنگ درون کی هست؟
تیر آخری رو که شیطان پرتاب میکنه، از نظر شما چه مشخصه ای درون ما انسان هاست؟
3. برای چی به این دنیا اومدیم و قراره تو این دنیا چیکار کنیم؟
4. به نظر شما جهان تصادفی تصادفا حق مردم رو میده؟ مثلا مردی که کودک آزاری کرده و کودک رو با تهدید مجبور به سکوت کرده و در نهایت هیچ کس متوجه این اتفاق نشده، در حالی که اون کودک که امروز بزرگساله، هنوز رنج اون اتفاقات رو به دوش میکشه.
با تشکر از شما. براتون آرزوی موفقیت می کنم.