ولی طراوت عزیز اب از سرچشمه گل آلوده...
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی طراوت عزیز اب از سرچشمه گل آلوده...
عزیزم اگر میتونی یه طوری مخفیانه که شایان نفهمه تحقیق کنی که ایا حرفاش صحت داره یانه خیلی خوب میشه اونموقع میتونی تصمیم بگیری چطور بی خیال باشی الان بی خیالی اصلا صلاح نیست میتونی با یه مشاوره مشورت کنی تا بهت بگه چیکار کنی اگه شایان واقعا انقدر تورو می پیچونه خوب حتما کاسه ای زیر نیم کاسه است و بهتر خودتونجات بدی اگر هم تورو توهم برداشته که اونموقع باید از طریق یه مشاور یاد بگیری که چطور بی خیال باشی .
(یا حق)
اي بابا نميدونم چه خاكي بر سرم بريزم.بي خيال باشم يا برم تحقيق؟؟؟بدبختانه راه تحقيق درست رو هم بلد نيستم؟نميشه آژانس بگيرم و راه بيافتم پشت سر ماشين گشت كلانتري ببينم كجا ميره !!! شايان هم كه قسم ميخوره من اشتباه ميكنم.نميدونم قسم حضرت عباس رو قبول كنم يا دم خروس رو.بهش گفتم اگه تا قبل از عيد كارش رو عوض نكنه براي هميشه از زندگيش ميرم چون ميتونه اين كار رو انجام بده.از 22 هم امتحاناتش شروع ميشه و ميمونه خونه و اين براي من كه سر كارم خيلي بده...
سعي ميكنم برم پيش مشاور .بازم ممنون
طراوت جان قرار شد فقط واسه یه هفته هیچ کاری بهش نداشته باشی. یادت رفت؟
بی خیال. مرتب به خودت بگو من از همه مهمترم. بقیه مهم نیستند.
الينا جان چون بهت قول دادم اين كار رو انجام ميدم ببينم نتيجه چي ميشه.
الام مشكل من عصبي بودنمه كه فقط هم در رابطه با شايان بروز پيدا ميكنه .............. گاهي وقتها خيلي دلم براش ميسوزه.
اصلا" بهش زنگ نزن. چکش نکن. اون اگه بخواد کاری کنه تو نمیفهمی. پس اروم باش. به جای ناراحتی از زندگیت لذت ببر. با دوستات و خانوادت برو بیرون.
طراوت جان ، من دارم يواش يواش ، آهسته اهسته جلو ميرم
منم يه روزه بي خيال همه چيز نشدم ، مدتهاست كه زدم به طبل بي عاري ، عزيزم عاقبت گيردادنهايه ما ، ميدوني چيه ؟؟؟ اينه كه همه حرصها رو تنها تنها خوردي ، هزار و يك بد و بيراه هم شنيدي ، بي دليل باهات قهر ميكنن ، تازه ازتم فرار هم ميكنن و كلي هم طلبكارتن ، اينه آخر و عاقبت اين دلشوره هايه ما و دلواپس زندگيمون ، پس طراوت جان بهتر نيست ، نسبت به اين موارد بي تفاوت بود ، بعد كه همسرهاي گرام ، متوجه بي تفاوتي هامون بشن ، خودشون بيان سمتمون ؟؟؟؟؟!!!!! حالا هم اگه نيومدن ... نيومدن
اينقدر حرص نخور طراوت ، يك كم نگران حال و روز خودت باش !!! مگه اين دنيا چقدر ارزش داره كه اينطور باهاش بجنگيم ،
به حرف همگي گوش ميدم.سارا جون هم بهم شماره ي روانشناس رو داده كه تلفني مشكل رو حل ميكنه و هزينش رو قبض تلفن حساب ميشه.امروز بهش زنگ ميزنم.
طراوت عزيز كجايي اميدوارم همه چيز خوب باشه...
سلام طراوت جان. منم با نظر دوستان موافقم . یه هفته کاری به کارش نداشته باش ولی یواشکی طوری که نفهمه زیر نظرش بگیر. خودت بهتر می دونی که چکار کنی. اگر مطمئن شدی اونوقت یه تصمیم درست و حسابی بگیر. موفق باشی عزیزم. من از این به بعد زیاد نمی تونم وارد تالار بشم.