نوشته اصلی توسط
گیسو کمند
سلام شمیم جان .
سلام مجدد دوست عزیزم:43:
8-اگه بهت نگفتن وصیت نامه بنویس ، بی زحمت برامون بنویس .(انشاا.. خدا بهت عمر با عزت بده) خیلی سخته . ببینیم تو ام اشکت در میاد!:315:
چشم ان شاالله طبق توصیه آقای باغبان فکر میکنمو بعد مینویسم:72:
9-توی مجلس ختمی ، صاحب عزا یه مورد ظاهری بدی براش پیش اومده مثلا روی دندونش پوست لوبیاست و گریه که میکنه خیلی بد دیده میشه ، یا شالش برعکسه یا روی صورتش دستمال کاغذی چسبیده یا...
تو مثل بقیه تسلیت میگیو رد میشی؟ چیکار میکنی؟چرا؟
راستش موردایی که گفتین چیزی نبود که خیلی بد باشه جز همون دندونشون! فقط اگه بهم نزدیک باشه همون مورد دندونو با آب دادن بهشون برطرف میکنم وگرنه شال برعکس بودنو اینا مهم نیست به نظرم
10-بارزترین ویژگیهاتو بگو ، خوب -بد از دید خودت.
خوب: مهربون و اهل کمک به بقیه، دلرحم، حق پذیر و انتقاد پذیر، دنبال حقیقت.
بد: گاهی اصن از یک اشتباه درس نمیگیرم!، کنترل شایسته روی حرفها و اعمالم ندارم، شاکر نیستم در حد اونچه باید، زیادی احساسی هستم، سطحی نگرم گاهی، زود عصبانی میشم.
11- چه سوالی رو کسی نپرسیده ولی خیلی حرفا توی جوابش داری؟
به ذهنم نمیرسه:18:
12- بزرگترین اشتباه زندگیت؟
اشتباه زیاد کردم اما نمیفهمم کدوم بزرگتره!
یکیش این بود: زودتر از بلوغ عقلیم ازدواج کردم!
13- نظرت در مورد من؟(اگه از قبل که اینجا تاپیک هایی داشتم میشناسیم)
من تایپیک ازتون ندیدم اما از ارتباطتون بامن و بقیه: مهربون، دلسوز، کمک کننده
14- 3تا از اهداف بلند مدتو بگو و بگو چهطور انتخابشون کردی؟
1-فرزند دار شدن و خب بالطبع یه پروژه داره واسه خودش برای اینکه فرزندی صالح باشه ان شاالله
2-دکتری ان شاالله
3-این هدف زیر مجموعه هدف اوله البته: به حداقل رسوندن صفات منفی و رابطه نزدیکتر با خدا
راستش چطور انتخاب کردی رو نفهمیدم یعنی چی باید بگم؟
15- حالا که اومدی تهران و همکلاسی تهرانی داری ، نظرتو در مورد تهرانیها بگو و 5تا تفاوت بین تهرانیها با همکلاسیهای همشهریت ، راحت باش.
:58:تو کلاس 8نفره ما که ورودی های 94 هستیم یک نفر تهرانی هم نیست البته دوتا کرجی داریم نمیدونم تهرانی محسوب میشن آیا؟!!!!!!!
ولی سال بالایی تهرانی داریم و خب کلا هم چون دانشگام اونجاست زیاد با تهرانی ها سروکار داشتم (البته من قبلا ساکن تهران بودم)
به نظر من یک ویژگی رو اغلبشون دارن: خیلی احساس باکلاسی میکنن و بقیرو که شهرستانی خطاب میکنن پایینتر از خودشون میدونن حالا چه فرهنگی چه بقیه مسائلی که مد نظرشونه و تو حرفاشونم میگن تو شهرای دیگه واقعا زندگی سخته، شهرای دیگه دلگیرن و از این دست صحبت ها که البته قطعا برای اونها که سالها تهران بودن درسته زندگی تو شهرستان سخت میشه.
راستش بخوام بیشتر بگم الکی داشتم سعی میکردم تفاوت بتراشم چون نمیدونم چیز دیگه ای!
خیلی سوال داشتم ولی میدونم خستتت میکنم دیگه نمیپرسم . ممنون که وقت میزاری عزیزم:72::72::72: