-
سلام...چه خوبه دوباره اینجام
دوستان گلم واسه خواهرم دعا کنید می بینمش جیگرم کباب میشه نزدیک به دو هفته ست نمی تونه لب به غذا بزنه دکترا از مریش نمونه برداری کردند ، عکس گرفتند ، از گلوش سونو گرفتند اما هیچ کدوم تشخیص ندادند همشون گفتند اعصابه ، اسپاسم مریه نمیدونم باید کلاس یوگا بره و از اینجور حرفا... چون نمیتونه غذا بخوره مدام فشارش پایین میاد و از حال میره فقط داره سرم میخوره !
شما دلتون پاکه و خدا صدای شما رو میشنوه واسه خواهرم دعا کنید...
کاش مریضیش بیاد رو تن من اصلا نمی تونم تو این وضع ببینمش
-
خدا ایشااله همه ی مریض ها رو شفا بده
ارام جان من مامانم یه مدت دور از جونش تقریبا اینطور شده بود فقطم به خاطر حرص و جوش زیاد بود اما خداروشکر رفع شد تا میتونید به خواهرتون آرامش بدید ...
-
خواهرم آرام دل سلام
خودت الان کلی استرس داری با شرایطی که خودت داری اصلا برات استرس خوب نیست . هم قلبت هم پرونده آزمایشاتت .
نگرانیتو درک میکنم ولی برا خودت بزرگش نکن . تو باید برا خواهرت آرامش بخش باشی . بگی بخندی تا از استرس و ناراحتی دورش کنی . کمکش باشی . حال خودت بدتره که .
اون جمله آخرتم خوب نبود دور از جون جفتون و همه مریضا . دعاگوتون هستم ولی بهترین کار الان آرامش داشتن و آرامش دادن به خواهرته . خدا سلامتی بده .
:203:
-
مائده مهربونم خیلی ممنونم بابت دلگرمیت
از عزیزانی که اسمشون زیر پستمه ممنونم... می دونم دعا می کنید ، خدا خیرتون بده
سلام برادر عزیز و خوبم پارسا، خوشحالم می بینمت ازت ممنونم
راستش بخاطر کدورتی که چند وقت پیش بین منو بابام پیش اومده متأسفانه پدرم جو خونه رو دچار آشفتگی کرد و هنوز هم ادامه ش داده خواهرمن هم خیلی خودخوره و همین باعث شده این جوری آسیب ببینه عین موش آزمایشگاهیش کردند انقدری که ازش عکس گرفتند و آزمایش داده...
میگم دردش بیاد رو تن من چون درد کشیدنم ملسه ! حداقل من یه ناله سر میدم!!! اما اون همه چیو می ریزه تو خودش و جیکش هم در نمیاد !
یه عزیزی ناراحت بودند از اینکه پدرشون عاشقشونه ! نگرانشونه ! اما من به اون عزیز غبطه می خورم که همچین پدری دارند من اگر جاشون بودم دست و پاهاشون رو می بوسیدم و اگر پدر ایشون رو من داشتم حتی هیچ وقت ازدواج هم نمی کردم چون یه بابا داشتم که یه دنیا بود !
خواهر من هم عین خودمه تشنه محبت باباست ! محبت پدرانه می خواد پارسا جان ، منو مادرم چقدر هواشو داشته باشیم و بهش آرامش بدیم ؟!
بازم ازت ممنونم که مثل همیشه به کمکم اومدی خیر ببینی
-
سلام
از شما عزیزان میخوام واسه سلامتی یکی از عزیزانم دعا کنید خیلی دعاش کنید داره جلو چشمهام پر پر میشه
امروز بهم گفت : ملودی دعا کن خدا جونمو بگیره
داره عذاب میکشه
کاش دوباره این تاپیک برپا میشد
-
سلام.
من یک قرار مهم دارم که واقعا برام سرنوشت سازه. میخواستم از دوستانی که اهل دعا هستند خواهش کنم برای من دعا کنند.
-
سلام
امروز بابام و خواهرم رفته بودند پیش یه متخصص مغز و اعصاب تو تهران که کارش عالی هست شکر خدا بیماری خواهرمو تشخیص دادند و واسش دارو تجویز کردند
همین چند روز بیشتر نگذشته که واسه خودش عقیقه کرد و چه زود نتیجه گرفت
خدایا شکرت به خاطر مهربونی هات...همیشه حواسش به ماست من شرمنده خدام:302:
خیلی ازش آزمایش گرفته بودند همه می گفتند سالمه در صورتی که به سختی غذا میخورد خدا رو شکر که این دکتر بیماریشو تشخیص داد
قراره به زودی ازدواج کنه یه خواستگار عاشق و سمج داره با اینکه جریان بیماریشو فهمیده اما هنوز مصر هست که با خواهرم ازدواج کنه پسر خوبیه هر جا راجب بهش پرس و جو کردیم ازش تعریف می کنند
مذهبی و با ایمانه
از شما ممنونم که خواهرمو دعا کردید خداوند خیرتان بده هر چی غم و غصه دارید همه ش از بین بره
-
سلام ملودی عزیزم،
مهربونم اصلا از نگرانیهات خبر نداشتم،همیشه واسه آرزوهات و سلامتیت دعا میکنم!:203:
خیلی خوشحالم که خواهر نازنینت حالش بهتره و اینکه دکترها تشخیص ببمارشو دادن،انشالله سلامتی کامل حاصل بشه گلم،خدا بزرگ و مهربونه:43:
-
سلام دوستای مهربون همدردی
امروز روز تولد اقا امام حسن عسگریه.....این اقا رو به ابروی دردانه اش صاحب الزمان عج قسم میدیم:
1.ظهور فرزند عزیزش میسر بشه...
2.همه مریضا شفا بگیرن.به خصوص اونایی که پزشکا جواب کردن....
3.تن سالم به همه پدرها و مادرهای در قید حیات بده و بیامرزه و رحمت کنه پدرها و مادرهای اسیر خاک رو....
4.همه زن و شوهرهای از هم دور افتاده رو دوباره بهم نزدیک کنه....
5.همه کسانی که طلاق گرفتن دوباره زندگی مشترک و شیرین تشکیل بدن....
6.همه کسانی که حسرت بچه دارن، خدا بهشون فرزندان سالم و صالح بده....
7.همه مجردا نمیه گشمدشون رو پیدا کنن و ازدواج سالم و منطقی کنن.....
8. هرکسی که با خواهرش مادرش دوستش پدرش فامیل همسرش همسایه اش همکارش همکلاسیش مشکل و کدورتی داره اشتی کنه.....
9.همه پشت کنکوری ها در رشته مورد علاقه اشون موفق بشن و تحصیلات را در راستای خدمت به مردم و کشور یاد بگیرن.....
10.مردم ستمدیده فلسطین روز به روز موفق تر و پیروز تر بشن......
11.هیچ مظلومی اذیت نشه و خداوند و صاحب الزمان نسل مستکبرین و زورگویان دنیا رو ریشه کن کنه....
12.مردم بی دلیل حیوانات رو اذیت و ازار نکنن....
انشالله.....صلوات بر روی ماه پیغمبر ص.......اللهم صل علی محمد و ال محمد
-
مریم جون عالی بود دعات، یعنی هیچی رو از قلم ننداختی :72::104::104::104:
منم به نوبه خودم این روز مبارک رو به همه دوستای خوب همدردی تبریک میگم:72: