هستم ولی خستم :(
نمایش نسخه قابل چاپ
هستم ولی خستم :(
از فرشته مهربان امروز خبری نیست..
امیدوارم هر جا باشه موفق باشه..
خیلیییییییییییییییییییییی ییییییی کمکم میکنن.. خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی :323:
سلام
منم هستم اما خیلی خستم . امروز هوا خیلی سرد بود از سرکار خسته و کوفته که اومدم دیدم آبگرمکن خونه خراب شده ...(ضد حال ) حالا خر بیار و باقالی بار کن با تن خسته بردم دادمش تعمیر غروبی آوردم نصبش کردم دیدم بازم خرابه و کار نمیکنه ...... خلاصه داستانی شد تا این آبگرمن راه افتاد پدر ما هم حسابی در اومد .... خب خدمت دوستان عارضم اینجا هوا از صبح مه آلود و سرده امیدوارم تو این هوای سرد پاییزی زمستونی - دلاتون همیشه گرم و لباتون همیشه خندون باشه :43:
سلاااااام به همه ی بچه های تالار همدردی...
چه قدیمی ها چه جدیدی ها چه اونهایی که هستن و چه اونهایی که رفتن....
امیدوارم همتون سلامت و سرزنده و شاد باشین... و در پناه خدای نازنین و یگانه....
امیدوارم عذاداریهاتون مقبول درگاه حق باشه و من رو هم از دعاهای خیرتون بی بهره نذارین...
(مثل مامان بزرگا شدم):305:
راستی چه خبر از آنی عزیز و فهمیده و صبور؟؟ کجایی آنی جوون بیا که خیلی دلم واست تنگه...
بی دل جان جان کجایی با اون املای قشنگ نوشتاری و گفتاریت.... خدا بد نده نوشتی نحیف و از این چیزا؟؟؟
آرمان عزیز رسیدن بخیر.... چه جالب رفتنمو یادم نیست اما اومدنمون مثل اینکه با هم اتفاق افتاده چه خوب...
بازم از اون کلیپ های قشنگ واسمون درست میکنی؟؟؟ یا وقتتو گذاشتی رو آبگرمکن درست کردن؟؟
بی بی عزیز ... یه سلام ویژه ... چقدر باعث سعادته که باز در کنار شمام... همیشه چیزی واسه آموختن دارید... مرسی که هستین...
فرشته مهربون؟ خانم معلم خوبی؟؟؟ چه خبر؟؟
راستی از کیوان عزیز چه خبر؟؟؟؟ آقا کیوان جناب آقای مدیر شدین دیگه کم پیدایین برادر؟؟ یا شاید فقط وقتی میاین که بخواین یه تذکری چیزی به بنده بدین؟؟؟ حال مرغ عشقاتون (بچه هاتون) چطوره؟؟؟ هنوز دارینشون؟؟؟
خب سارابانو جان شما چطوری خانم دکتر؟؟؟ دلبندتون خوبه؟؟؟ زندگی بر وفق مراده ؟؟؟ دلم خیلی واست تنگ شده خانومی....
وااااا ی بچه ها همتونو دوست دارم و خوشحالم که اینجام...
خدا رو شکر الان حال روحی خوبی دارم احساس میکنم دارم از انرژی های مثبت پر میشم میخوام خودمو دوباره نو کنم .... درونم رو ... وجودم رو از نو بسازم.... از همتون میخوام بعد از خدا کمکم کنین.... تا رشد کنم...
خدا رو هزاران هزار بار شکر میکنم که در کنار شما نازنینانم....
:46::46:
بالهای صداقت عزیزم خوبی؟؟؟ کجایی؟؟؟
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط shirin joon
ضمن خوش آمد گویی دوباره به شما خانم shirin joon همانطور که گفتید انگار حضور دوباره بنده و شما همزمان شده امیدوارم که حضورتان تداوم داشته باشد و مثل گذشته در تالار فعالیت نمایید و حضورتان معطوف به اون ده روز شارژی که گفتید نباشه .
اما بعید می دونم بنده مثل گذشته بتونم فعالیت داشته باشم (حداقل در خصوص ساختن کلیپ و کارهای سابق) باور کنید دیگه مثل گذشته وقتش رو ندارم چون ساخت اینگونه کلیپها زمان بر هست . البته بعد از اینکه ویندوز جدید نصب کردم هیچکدوم از نرم افزارها و امکانات ساخت کلیپ و کارهای سابق رو ندارم که بخوام مانند گذشته خلاقیت به خرج بدم :102: به هر حال در حد بضاعت و توانم درخدمت شما عزیزان هستم. قضیه آبگرمن هم اوکی شده و از اون بابت مشکلی نیست :P
به این می گن بدشانسی،داشتم لامپ های آکواریومو جا به جا می کردم یکیش سر خورد افتاد تو آب.60تومن لامپ سوخت.
60تومان فداي سرت داداش
جونت سلامت صدقه سريت.
مال دنيا ارزش نداره خودتوناراحت نكن،
خودت كه چيزيت نشده سلامتي ،برقي چيزي نگرفتد.
---------
شيرين جون خوش آمدي
شما قديمي تالاريدحضور مجدد شما وآرمان عزيز به ما تازه واردها روحيه ميده،ازصميم قلب خوشحالم دوستان دوباره دوره هم هستند.
----------
ازراحيل خانم خبري نيست!!
بعداز صندلي داغ ناپديد شده ،هديه يك ماه شارژ انجمن آزادبراي يابنده راحيل درنظرگرفته شده است!!
بچه ها بدوايد هركي زودتر پيدا كنه.:-)
صبح یه دوشاخه زدم به برق دیدم یه نور شدیدی ساطع شد،دیدم همون لامپی که افتاده بود تو آب روشن شده.حالا
از این می سوزم که دیروز سفارش لامپ دادم 30 تومن.
سلام به همه دوستان و عزیزان همدردی....
اول از همه واسه همتون آرزوی سلامتی و تندرستی میکنم که بزرگترن ثروته و نعمت..
چون هوا متغیره و مریضی زیاد... البته با لطف خدا و بارون رحتمش هوا تمیزتر از چند هفته پیششه...
منم یه هفته ده روزی هست که سرماخوردگی گرفتم اونم از نوع فیل کشش... اما خدا رو شکر رو به
بهبودم.... واسه همینه که زبونم ببخشید دستام سلامتن و در خدمت شمام و چیز و میز مینویسم...
راستش این چن وقت گذشته تو وضعیت روحی خوبی نبودم .... میشه گفت یه بحران روحی رو طی کردم..
اما وقتی فهمیدم که خدای مهربون حتی در ناکجاآباد زندگی هم منتظر یه درخواسته از طرف ما که دستمونو
بگیره و بکشمون بالا دوباره انرژی گرفتم... حالم خوب شد به لطفش دوباره حس کردم که هنوزم دوستم داره
و کافیه که ما بعد از توکل کمی هم "اعتماد" کنیم بهش....
بچه ها همیشه گفتم و بازم میگم : خدای مهربون خیلی خیلی خیلی رحمن و رحیم و بخشنده و رئوفه!!
هزاران هزار بار بهم ثابت شده....
واسه همونه که اینقدر انرژی گرفتم و شنگولم و متغیر.... من وقتی خیلی شاد میشم که باز رحمت خدا
شامل حالم شده باشه....
خلاصه کلام اگه دیدید من مثل هوا متغیرم و عجیب غریب تعجب نکنین....
البته بنده پذیرای هرگونه تذکر از جانب شما دوستان گرام میباشم....:163::160::300:
بگذریم....
امروز یه جایی خوندم از امام محمد باقر (ع) که فرمودند: "همه تقدیرات خدا برای مومن خیر است..." :72:
اینکه خدا همیشه خیر بنده اش رو میخواد خب ثابت شده است اما تو مومن واقعی شدن هنوز راه مونده.... امیدوارم در کنار شما بتونم درسهای جدیدی بگیرم و کمی رشد کنم...
توکل به خدا..
پدر بزرگ عزیز سلام و از لطفتون ممنونم ....
میدونم سنی ندارین اما احساسم میگه حرف واسه گفتن زیاد دارین....
امیدوارم بتونم از راهنمایی هاتون استفاده کنم ...:305:
:227::104::227: نمردیم و یکی از ما یاد کرد:46:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shirin joon